AeroKnight
Daimi Üye
- Tepki
- 459
- İsim
- Emre
- Başlangıç
- 2007—08
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Sele altıdan kasıt eğer 12 litrelik bikepacking cantası ise almanızı tavsiye etmem hem çok sallantı yapıyormuş hemde su alıyormuş. Yerli olarak anunnaki ya da biraz daha kaliteli olsun derseniz pack2ride öneririm.Rockbros sele altı çantayı almayı düşünüyorum, kullanan var mı aranızda acaba? Türkiye'de yerli malı olarak alabileceğim bir yer var mıdır aynı ürünü?
Anladım, Tr den ya da aliexpress ten herhangi bir çanta işinizi görür. (link) böyle birşey işinizi görür mesela@citk60 Yok hocam küçük çanta düşünüyorum. Tamir ekipmanlarını vb. koyabileceğim bir çanta.
Eğer satıcı hepsini tek pakette yollamaz da 10 paket yollarsa her paket için ayrı vergi alınır, ki aynı anda gümrüğe ulaşma durumları düşük bir ihtimal. Ama hepsini tek paket yapsa tek paket vergisi ve üzerinde yazan değere göre vergi hesaplanır. Bir de tek paket yapıp üzerine 10 ürünün de açıklamasını yaparsa sıkıntı olabilir veya sizin kargonuz gümrükte kontrol için açıldığında 1 yerine 10 farklı ürün çıkarsa sıkıntı olabilir. Ben bir tane satıcıdan 3 farklı ürün aldım hepsinin tek paket yaptı ve aldığım ürünlerle ilgisi alakası olmayan bir şey yazıp fiyatı 12 dolar göstermiş ve her hangi bir sorun olmadan tek ürün olarak geçmişti. Toptancı muamelesi görmezsiniz, sonuçta aynı üründen bir kaç tane almıyorsunuz.Arkadaşlar , aynı satıcıdan toplamda 10 ürün satın alsam ne olur ? İçerisinde bikepacking çanta, kedi göz ön far kilit falan var. Aynı satıcı olduğu için hepsine ayrı mı vergi alırlar? Hadi onu da geçtim, 10 parça diye ayrı ayrı gönderim sayarlar mı ? Yani toptancı muamelesi görür müyüm ? Kısacası bu ürünler elime sağlıklı ulaşır mı ne dersiniz ?
227742 dosyayı görüntüle227741 dosyayı görüntüle
Cevaplarınız için teşekkürler, anunnaki maalesef okul çantası gibi... Pack2ride daha kaliteli ama rockbros un ürünleri tasarım olarak çok daha şık gözüküyor. Peki bu stıcıya tek paket yapıp yollaması konusunda bi mesaj atabiliyor muyuz aliexpresteEğer satıcı hepsini tek pakette yollamaz da 10 paket yollarsa her paket için ayrı vergi alınır, ki aynı anda gümrüğe ulaşma durumları düşük bir ihtimal. Ama hepsini tek paket yapsa tek paket vergisi ve üzerinde yazan değere göre vergi hesaplanır. Bir de tek paket yapıp üzerine 10 ürünün de açıklamasını yaparsa sıkıntı olabilir veya sizin kargonuz gümrükte kontrol için açıldığında 1 yerine 10 farklı ürün çıkarsa sıkıntı olabilir. Ben bir tane satıcıdan 3 farklı ürün aldım hepsinin tek paket yaptı ve aldığım ürünlerle ilgisi alakası olmayan bir şey yazıp fiyatı 12 dolar göstermiş ve her hangi bir sorun olmadan tek ürün olarak geçmişti. Toptancı muamelesi görmezsiniz, sonuçta aynı üründen bir kaç tane almıyorsunuz.
Bikepacking çantalarda o fiyatlara çıkıyorsanız anunnaki yada pack2ride'a da bakabilirsiniz. Gidon çantası olarak bende (link) bundan var 44cm olan yol gidonum için küçültmek zorunda kalıyorum, flat bar gidonlarda daha güzel oluyor. Su geçirmeyen dry bag ve gidona montajı yapılan cırt cırtlı bir kısmı olarak 2 parçadan oluyor.
ben sipariş verdim...yakından gördüğünüzdeki izleniminiz mi bu? çok mu basit duruyor?anunnaki maalesef okul çantası gibi..
Yakından görmedim resimlerden baktım 😔ben sipariş verdim...yakından gördüğünüzdeki izleniminiz mi bu? çok mu basit duruyor?