Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Rockbros sele altı çantayı almayı düşünüyorum, kullanan var mı aranızda acaba? Türkiye'de yerli malı olarak alabileceğim bir yer var mıdır aynı ürünü?

Scudo
Rockbros sele altı çantayı almayı düşünüyorum, kullanan var mı aranızda acaba? Türkiye'de yerli malı olarak alabileceğim bir yer var mıdır aynı ürünü?
Sele altıdan kasıt eğer 12 litrelik bikepacking cantası ise almanızı tavsiye etmem hem çok sallantı yapıyormuş hemde su alıyormuş. Yerli olarak anunnaki ya da biraz daha kaliteli olsun derseniz pack2ride öneririm.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@citk60 Yok hocam küçük çanta düşünüyorum. Tamir ekipmanlarını vb. koyabileceğim bir çanta.

US $12.09 61% İndirim | ROCKBROS yağmur geçirmez bisiklet çantası darbeye dayanıklı bisiklet selesi çanta yansıtıcı arka büyük kapasiteli Seatpost MTB bisiklet çantası aksesuarları
(link)

@citk60 Yok hocam küçük çanta düşünüyorum. Tamir ekipmanlarını vb. koyabileceğim bir çanta.
Anladım, Tr den ya da aliexpress ten herhangi bir çanta işinizi görür. (link) böyle birşey işinizi görür mesela

@AeroKnight@citk60 12 lt liklerin 2 tipi var biri standart diğeri full waterproof..ben fazla verip newbooler 12 lt full olanı aldım..içi komple naylon astar
.su geçirmesi zor..ama sallanabilir evet..küçük olanlar bacağınıza değebilir, çok iyi seçin derim, yoksa kullanamazsınız...

Arkadaşlar , aynı satıcıdan toplamda 10 ürün satın alsam ne olur ? İçerisinde bikepacking çanta, kedi göz ön far kilit falan var. Aynı satıcı olduğu için hepsine ayrı mı vergi alırlar? Hadi onu da geçtim, 10 parça diye ayrı ayrı gönderim sayarlar mı ? Yani toptancı muamelesi görür müyüm ? Kısacası bu ürünler elime sağlıklı ulaşır mı ne dersiniz ?
Screenshot_2020-05-25-16-16-56-618_com.alibaba.aliexpresshd.jpgScreenshot_2020-05-25-16-16-40-935_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

@Neojess Muhtemelen ödediğiniz paraya bakıp oradan vergilendirirler..tabi akıllarına yatarsa, 10 parça için 20 tl gibi bir rakama inanmayıp kafalarından değer biçip yüksek vergide çıkabilir..aldığım bir ürünün faturadaki rakamına inanmayıp benden dekont istemişlerdi..allahtan tutuyordu, fazlası çıkmamıştı...

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Arkadaşlar , aynı satıcıdan toplamda 10 ürün satın alsam ne olur ? İçerisinde bikepacking çanta, kedi göz ön far kilit falan var. Aynı satıcı olduğu için hepsine ayrı mı vergi alırlar? Hadi onu da geçtim, 10 parça diye ayrı ayrı gönderim sayarlar mı ? Yani toptancı muamelesi görür müyüm ? Kısacası bu ürünler elime sağlıklı ulaşır mı ne dersiniz ?
227742 dosyayı görüntüle227741 dosyayı görüntüle
Eğer satıcı hepsini tek pakette yollamaz da 10 paket yollarsa her paket için ayrı vergi alınır, ki aynı anda gümrüğe ulaşma durumları düşük bir ihtimal. Ama hepsini tek paket yapsa tek paket vergisi ve üzerinde yazan değere göre vergi hesaplanır. Bir de tek paket yapıp üzerine 10 ürünün de açıklamasını yaparsa sıkıntı olabilir veya sizin kargonuz gümrükte kontrol için açıldığında 1 yerine 10 farklı ürün çıkarsa sıkıntı olabilir. Ben bir tane satıcıdan 3 farklı ürün aldım hepsinin tek paket yaptı ve aldığım ürünlerle ilgisi alakası olmayan bir şey yazıp fiyatı 12 dolar göstermiş ve her hangi bir sorun olmadan tek ürün olarak geçmişti. Toptancı muamelesi görmezsiniz, sonuçta aynı üründen bir kaç tane almıyorsunuz.

Bikepacking çantalarda o fiyatlara çıkıyorsanız anunnaki yada pack2ride'a da bakabilirsiniz. Gidon çantası olarak bende (link) bundan var 44cm olan yol gidonum için küçültmek zorunda kalıyorum, flat bar gidonlarda daha güzel oluyor. Su geçirmeyen dry bag ve gidona montajı yapılan cırt cırtlı bir kısmı olarak 2 parçadan oluyor.

Eğer satıcı hepsini tek pakette yollamaz da 10 paket yollarsa her paket için ayrı vergi alınır, ki aynı anda gümrüğe ulaşma durumları düşük bir ihtimal. Ama hepsini tek paket yapsa tek paket vergisi ve üzerinde yazan değere göre vergi hesaplanır. Bir de tek paket yapıp üzerine 10 ürünün de açıklamasını yaparsa sıkıntı olabilir veya sizin kargonuz gümrükte kontrol için açıldığında 1 yerine 10 farklı ürün çıkarsa sıkıntı olabilir. Ben bir tane satıcıdan 3 farklı ürün aldım hepsinin tek paket yaptı ve aldığım ürünlerle ilgisi alakası olmayan bir şey yazıp fiyatı 12 dolar göstermiş ve her hangi bir sorun olmadan tek ürün olarak geçmişti. Toptancı muamelesi görmezsiniz, sonuçta aynı üründen bir kaç tane almıyorsunuz.

Bikepacking çantalarda o fiyatlara çıkıyorsanız anunnaki yada pack2ride'a da bakabilirsiniz. Gidon çantası olarak bende (link) bundan var 44cm olan yol gidonum için küçültmek zorunda kalıyorum, flat bar gidonlarda daha güzel oluyor. Su geçirmeyen dry bag ve gidona montajı yapılan cırt cırtlı bir kısmı olarak 2 parçadan oluyor.
Cevaplarınız için teşekkürler, anunnaki maalesef okul çantası gibi... Pack2ride daha kaliteli ama rockbros un ürünleri tasarım olarak çok daha şık gözüküyor. Peki bu stıcıya tek paket yapıp yollaması konusunda bi mesaj atabiliyor muyuz aliexpreste

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Neojess direk satıcıya mesaj atıp sorabilirsiniz. Çalışma saatlerine rast gelirseniz dönüş daha kısa olabilir. Bazen hafta sonu veya onlarda gece olunca iletişim süreci uzayabiliyor. Bazı satıcılar fiyat kırma yada farklı istekleri yapmayabiliyor. Bazıları da size sormadan Türkiye yazısını gördüğüyle birlikte fiyat üzerinde oynama yapıp gönderiyor.

Dosyalar

• 1590416833403.png
    1590416833403.png
    80,8 KB · Okunma: 45
  • Beğen
koronadan sonra alışveriş yapanlara sorum geliyor mu ürünler ? aksaklık oluyor mu ?

@allegromoderato 03.04 tarihinde Aliexpressten ve 25.04 tarihinde 2 parça wishten ilk deneyimimi yaptım.Hepsi Çinden çıkmış görünüyor ama devamı yok,yani ne olacak bir bilgim olmasa da PTT'nin İstanbul Posta işleme merkezini aradığımda her defasında sesinizi alamıyorum vs gibi saçmalıklarla telefonu kapatıyorlar,beklemeye devam...

@Neojess aliexpresten almadık çanta bırakmadım desem yeridir..😁..su geçirmez lafını çok rahat kullanıyorlar.. @MakRo nun aldığı gidon çantası gibi komple kapalı torba tarzı olanlar dışında dikişli kumaş çantaların tamamı su geçirir..motosiklete almıştım rockbros ya da rockrider, adam video koymuş çeşme altında güya, ben bir kere yıkayım dedim..içi ıslandı..mesela sis farı alırsın, ip67 idi sanırım standardı, o bile su aldı...yani ben pek güvenmiyorum waterprooflarına bu adamların...ha şu var, 10 dk geçirmez 20 dk geçirmez, bu ayrı..1 saat sağanak altında kalmak var..çanta o zaman çanta...

• Beğen
Kısaca güvenmeyin diyorsunuz ? Bu arada vergiden kaçmak için çindeki satıcıya yazdım bakalım ne diyecekler ... İngilizcemin yettiği kadar anlattım 🤣IMG-20200525-WA0012.jpeg
Arkadaşlar buraya takılan taşıma aparatını nerede bulabilirim ? IMG_20200521_034540.jpg

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Atasoy ve MakRo
@Neojess güvenmeyin değilde bazı ürünlerde şeklin yanıltıcı olabileceğini ifade etmek istemiştim...sonuçta bizde alıyoruz aliexpressten..6 ürün beklemede...7. olmayacak, enazından chinapost düzelene kadar..😐

@Neojess anything cage. 3D model yazan sayfalarda var, salsa cycle (bu zımbırtıyı ilk çıkaran) 35 dolar falandı galiba kedi sitesinde. Avrupa kaynaklı siteler olabilir. Yada DIY ile kendini bre bismillah diyerek yapabilirsiniz. Ben aliexpresste hiç görmedim. @HakanAydn bendeki de kumaş gibi duruyor ama içindeki drybag iyi su geçiyor ne içten dışa, ne de dıştan içeriye bir kaç kez denedim.
Turculukta yeni bir taşıma aparatı: Anything case
(link)
(link)

Corelli goat 2.0 siparişini siz vermiştiniz değil mi ?

Dosyalar

• photo.jpg
    photo.jpg
    135,4 KB · Okunma: 21
2 aydır ürün bekliyorum. Azıcık fiyat fark vs için Türkiyede üretim yapan firmayı destekleyin bence.

Geri