Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Scudo
Hergün sıfırlanıyormuş bu. Çok zor bence ama bi daha deneyelim. Tıklayanların lastikleri patlamasın, jant ayarı kaçmasın insallah...
Tek tıklamayla TRY 156.02 alın ! #AliExpressbonus #BonusBuddies
Ödülünüz aktif hale getirilmeyi bekliyor.
(link)

Sistem hatası var diyor ama ben de katılayım kervana
(link)
5- Aliexpress'te ücrete vergi ekleme diye bir şey yok, amazon.de ve amazon.com'dan alınan ürünlerin gümrük vergisini ekler amazon, bunu da ürün kalemi olarak belirtir faturada, ücret kestiğinden az çıkarsa da farkı iade eder.

Dün 2 sipariş verdim ayrı satıcılardan. Son aldığımda gümrük ücreti 22 tl diye yazdı son aşamada. Satıcıya göre değişiyor sanırım ama gümrük ücretini peşin alabiliyo yani

(link)

• Beğen
Tepkiler: hrnkral
Nasıl tek tıklamayla yaptın ben dünden beri uğraşıyorum beceremedim bir türlü.
77 tl olanı seçtim dm den kendime attım kendi hesabımdan bir kere tıkladım kardeşimin hesabında aktif oldu o kupon ama onun hesabı yeniydi onunla alakalı olabilir mi bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: cagatay660
Tek tıklamayla TRY 156.25 alın ! #AliExpressbonus #BonusBuddies
(link)

Amacımız madem yardımlaşmak, gösterelim çekik gözlülere dayanışmamızı!

• Beğen
Tek tıklamayla TRY 156.25 alın ! #AliExpressbonus #BonusBuddies
(link)

• Beğen
Tepkiler: Veto8 ve M.İhsan
77 tl olanı seçtim dm den kendime attım kendi hesabımdan bir kere tıkladım kardeşimin hesabında aktif oldu o kupon ama onun hesabı yeniydi onunla alakalı olabilir mi bilmiyorum
Aynen yeni hesaba direk veriyor kuponu. Bu arada çektiği 1 doları iade ediyor. Kupon kullanımı şu şekilde oluyor. Kargo ücreti hariç 78 liralik ürün olacak diyor şart olarak.

• Beğen
One click to get TRY 156.25 !#AliExpressbonus #BonusBuddies
Your bonus is waiting to be activated.
(link)

Tarikate doğru gidiyoruz :D

Aliexpressten sipariş geçmeyi düşündüğüm 120 TL'lik bir ürün var. Özellikle link bırakan tarikat üyelerine soruyorum, bıraktığınız linkler ve müridlerin tıklamaları bir işe yaradı mı? :D

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Tıklayabildiğim kadar tıkladım. İnşallah faydam olmuştur. :koptum:

lVLLDgtIntBLlZ4v-636702713046458405.jpg

Tarikate doğru gidiyoruz :D

Aliexpressten sipariş geçmeyi düşündüğüm 120 TL'lik bir ürün var. Özellikle link bırakan tarikat üyelerine soruyorum, bıraktığınız linkler ve müridlerin tıklamaları bir işe yaradı mı? :D
yaramadı. 45 50 kişinin tıklaması lazım hedefin tutması için. 70 Tl için akraba arkadaş falan uğraşmaya değmez. Yabancılar(ispanyoldu sanırım) grup kurmuşlar 50 60 kişilik. Kadınların altın günü gibi her gün içlerinden 3 kişye destek oluyorlar. Ertesi gün başka üçlüye..... uğraşılır mı, 70 TL için ben uğraşmam. Ama öyle bir grup oluşturan olursa katılırım o ayrı...

Aliexpress ten en fazla 100 tl için tamir kiti önerebilecek varmı pompa yama levye dahil

Yeni hesapla tek tıkla halloluyor. Ben bu şekilde çözdüm uğramadan.

• İnanılmaz
Tepkiler: Road_Runner
Bende 77tl lik kupon aldim hiç kimse tiklamadan. Yeni hesap ve görevi yaptım oldu

Aliexpress de tam olarak vergiler ne kadar.

Artık devlet çökmüş, amazon gibi vergiyi kafadan koyuyor ama avantajı gümrüğe girmiyor. Esigara vs geliyor. Vergi genelde %18 olsa gerek ( aldığın şeye göre değişebilir)

Edit1: Beyler yeni heseapla 10$ hemen alıyosunuz. 1 senedir küçük emrah gibi baktığım Ergon GP3’ü çiki çiki yaptım sağolun.

Edit2: bira daha uğraştım bi 10$ daha kazandım. Arabaya kaput amortisörü aldım 100₺’ya

Mis :)

Dosyalar

• 1C7E2B1B-88E6-4DAB-9A20-0C848592E124.jpeg
    1C7E2B1B-88E6-4DAB-9A20-0C848592E124.jpeg
    110,1 KB · Okunma: 43
Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Tek tıklamayla TRY 154.14 alın ! #AliExpressbonus #BonusBuddies
(link)

Geri