Scudo Sports

Alkolü yeteri kadar iyi biliyor muyuz? Buyrun gelin içeri...

Scudo
İncilde'de yazdığı gibi alkol yararlıdır.Ama iyi bir hristiyan, alkolden, vebaymışcasına uzak durmalıdır.

@anzolot
(link)
Kısacası; şeker, nişasta, selüloz, pektin, alkol, vs bunların hepsi karbonhidrattır.
Canan Karatay ne dediğinin farkında olmadığı için söylediklerinin bir hükmü yok.
Teşekkürler hocam, mutlaka okuyacağım

• Beğen
Tepkiler: Burak B.
1 fayda, 5 zarar. İstemez, kalsın 😄

Bu yazılanları okurken bira içiyorum.
"HÜSEYİN"'in hayırlı olsun abi.Bira içmekten, o önde büyüyen canlıya koyduğum isim .Şanslıyım ki artık fit ve yediğim içtiklerime dikkat ediyorum.

Ezberci eğitim yerine uygulamalı eğitim verilse , memleket ne kadar ileri giderdi acaba ?
Alkol başlığı altında kimya, biyoloji, teoloji ... bilimleri hiç sıkıcı olmadan işleniyor.😂🤣😄😅

Porsiyon Miktarı: 100 g
Kalori (kcal) 43
Toplam yağ 0 g
Doymuş Yağ 0 g
Çoklu Doymamış Yağ 0 g
Tekli Doymamış Yağ 0 g
Kolesterol 0 mg
Sodyum 4 mg
Potasyum 27 mg
Karbonhidrat 3,6 g
Diyet Lifi 0 g
Şeker 0 g
Protein 0,5 g
A Vitamini0 IUC Vitamini0 mg
Kalsiyum4 mgDemir0 mg
D Vitamini0 IUB6 Vitamini0 mg
Kobalamin0 µgMagnezyum6 mg

kahvaltıda bile bira içen almanlarda ortalama ömür 81, müslüman nijeryada 53. alkol ve bira ömrü uzatıyor diyebiliriz

• Beğen
Tepkiler: qtay ve everhard
Ezberci eğitim yerine uygulamalı eğitim verilse , memleket ne kadar ileri giderdi acaba ?
Alkol başlığı altında kimya, biyoloji, teoloji ... bilimleri hiç sıkıcı olmadan işleniyor.😂🤣😄😅
Ahahaha.

Dünya Sağlık Örgütü'nün ve Rosstat'ın verileri, eğitim seviyesi düşük olan kişiler arasında erken ölüm oranlarının yüksek eğitim sahibi kişilere göre daha yüksek olduğunu gösteriyor.

Rusya Sağlık Bakanlığı verilerine göre, Rusya'daki ölüm sebeplerinin başında kan dolaşımı hastalıkları ve kanser geliyor. Alkol kullanımına bağlı hastalıklar da ülkedeki en yaygın ölüm nedenleri arasında.

28.9.2018

Ve çok güzel ve açıklayıcı bir video krauttan.

Geri