Ya arkadaş yazmayım ,ilgi alanım değil dedim. Duramadım. Diğer mesajları es geçiyorum.
"Genelde kesin sürüş yapacağına emin olduğumuz arkadaşlara şans tanıyoruz artık", ifadesi bu grubu egoist bir grup olarak tanımlamaz. Grubun ana hedefi düzenli sürüş yapmak. Bu cümleden bu grubun Alametifarikasının planlı,programlı ve kesin sürüş olduğunu anlıyorum. Bu gruba katılmak için çok iyi bir özellik. 😍

"Pandeminin de etkisiyle uzun süre organizasyon yapmadık, yaptığımızdaysa katılım düşük kaldı", ifadesi bu grubun pandemi döneminde sosyal mesafe ve kurallara riayet ettiğini, ancak imkanların oluştuğu sürüşlere de pandemiyi bahane eden grup bireylerinin icap etmediğini izah ediyor.
"Tembelleşen arkadaşlarla da yolları ayırdık ve malesef daha kesin davranmaya başladık", ifadesi grubun artık tahammülünün kalmadığı ve ayakta kalabilmek için kati kurallar benimsediğini izah ediyor. Aslında çok geç kalınmış bir karar. Tembellik ciddi bir hastalıktır. Topluluğu veya toplumları bu illetten korumak için illa pandemiye gerek olmamalı. Pandemi veya acil durum zamanları zayıflıklarımızı gün yüzüne çıkarttığı gibi güçlü yanlarımızı da gün yüzüne çıkartıyor. Böyle zamanlarda birey,grup,toplum veya topluluk hayatta ve ayakta durmak için önemli kararlarla geleceğine yön verir.
"Bu yüzden sürerken tanıştığımız kişilere ağırlık veriyoruz" ifadesi bu işin sosyal mecra yada forumlarda olmayacağına , sahada sürüş parkurunda olacağını net bir şekilde ifade ediyor. Bu ifadede tanıştığımız arkadaştan ziyade tanıştığımız kişiler denmesi, grubun ilk etapta arkadaş odaklı olmadığını ve hedef odaklı hareket ettiğini anlatıyor. Bize arkadaş olma takımda oyuncu ol demek istenilmiş.
"Grupta sadece yer işgal eden,sürmek bir yana selam bile vermeyen,ben burdayım demekten aciz hale gelmiş bazen durduk yere çıkıp hoşçakalın bile demeyecek kadar umarsız kişilerle karşılaşmaktan bıktık sadece" ifadesi için abovvv demek yeterli. Abi sen ne yaptın. Nasıl bireyler istiyorsun. İnsan istiyorsan az kusursuz ve az vefasızını bulursan başkan olarak tayin et. Selam vermeyeni hiç sevmediğim gibi almayanı da sevmem. Ayrılırken hoşçakalın demeyen zatı yabanilere ayar olurum. Olayın geldiği son noktada bıkkınlıkta olunca grup yönetimine hak veriyorum.
Mesaja baktığımız da genel itibarı ile kişilere horbakan bir zihniyet görmedim. Gelin hem sürelim hemde tanışalım demişler. Sürüş şekliniz veya tavrınız hoşumuza gitmezse aramıza gelme dememişler , fakat iş o tarafa gidiyor.

Buradan adamı ecimcik gıcık eden bir tavır var.
Ben grup yönetimi hakkında eleştiri yapan arkadaşlara daha olumlu düşünmelerini tavsiye ediyorum. Yok denecek kadar az olan gruplarımızı tanımadan onlara haksızlık etmeyelim. Ha şimdi
@Harharyas arkadaşımıza ayar olduysanız , sahaya inin pedallarınızı konuşturun ve bende varım deyin. Sanırım oda benimle aynı fikirde.
Affınıza sığınarak lafı uzattım. Grup sürüşlerini ve etkinliklerini bu sayfadan takip etmek isterim. Grup yönetiminde veya grupta bulunan arkadaşlar faaliyetlerini forumdan esirgemesinler lütfen.
@Muhammetozsubasi , Aleyküm Selam.