DemirÖmer
Üye
- Tepki
- 21
- İsim
- Ömer Demirtaş
- Bisiklet
- Giant
Arkadaşlar merhaba ilk defa böyle bir olayla karşılaştım ve tecrübenizle yardımcı olursanız sevinirim. Geçen hafta giant escape 1 bisikletimi facebook'ta Ankara kelepir esya sayfasına koydum. İsmi Mirvan olan suriyeli genç benim gibi Ankara üniversitesinde okuduğunu ve bisiklete talip olduğunu söyledi. Bu arkadaşla sözleştik ve gençlik parkı tarafında buluştuk. Bisikleti kardeşi için alacağını ve 2200tl nin çok olduğunu ve indirmemi söyledi bende olmaz dedim o zaman yanımda o kadar yok bekle kardeşim getirsin dedi ve beklemeye başladık. Daha sonra kardeşi geldi ve bisikletin pahalı olduğunu tekrar söylediler. Almaya niyetleri olmayınca ayrılmak istedim fakat biz anlaştık artık deyip üzerime yürüdüler. İtiş kakıştan sonra Mirvan yüzüme yumruk attı ve yere yıkıldım. Yarı baygın kalkmaya çalışırken,elindeki 600tl yi üzerime fırlattı ve bisikleti alarak kaçtılar. Karakola gittim şikayetçi oldum fakat şu zamana kadar bir gelişme yok. Bundan sonra neler yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.