Scudo Sports

Ankara gençlik parkında saldırıya uğradım ve gasp edildim!

DemirÖmer

Üye
Tepki
21
İsim
Ömer Demirtaş
Bisiklet
Giant
Arkadaşlar merhaba ilk defa böyle bir olayla karşılaştım ve tecrübenizle yardımcı olursanız sevinirim. Geçen hafta giant escape 1 bisikletimi facebook'ta Ankara kelepir esya sayfasına koydum. İsmi Mirvan olan suriyeli genç benim gibi Ankara üniversitesinde okuduğunu ve bisiklete talip olduğunu söyledi. Bu arkadaşla sözleştik ve gençlik parkı tarafında buluştuk. Bisikleti kardeşi için alacağını ve 2200tl nin çok olduğunu ve indirmemi söyledi bende olmaz dedim o zaman yanımda o kadar yok bekle kardeşim getirsin dedi ve beklemeye başladık. Daha sonra kardeşi geldi ve bisikletin pahalı olduğunu tekrar söylediler. Almaya niyetleri olmayınca ayrılmak istedim fakat biz anlaştık artık deyip üzerime yürüdüler. İtiş kakıştan sonra Mirvan yüzüme yumruk attı ve yere yıkıldım. Yarı baygın kalkmaya çalışırken,elindeki 600tl yi üzerime fırlattı ve bisikleti alarak kaçtılar. Karakola gittim şikayetçi oldum fakat şu zamana kadar bir gelişme yok. Bundan sonra neler yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Scudo
Böyle satış işlerini tenha yerlerde yapmayın arkadaşlar , ben bisikleti fakültede satmıştım okulun tüm kapılarında güvenlik vardı ona rağmen tam güvenemedim orada satmıştım bence bu tarz yerleri seçin.

Geçmiş olsun.Etrafta işyeri vs varsa durumu anlatarak güvenlik kameralarından kontrol ettirebilirsin

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Fazla şikayetçi olma bence bu ülkenin Yeni sahibi araplar, baksana adamların ülkesi uff oldu düzeltmek için biz girdik yardıma bunlar hala nargile elde karı kız kovalıyor, şimdide gaspa başlamışlar.

Neyse birazdan Arap müptelası ve gerzek hümanist liboş tipler gelip Suriyelilerin savaştan nasılda zarar gördüğünü anlatıp, seninde fazla şaapmaman gerektiğini söylerler.

En azından kaçarkenki görüntülerine ulaşabilirsin

Memleketteki eksik ve yanlış eğitim sistemi yüzünden kültür yoksunu odun gibi bir nesil yetiştiği yetmezmiş gibi artan suç oranı ve hapishanelerin dolum oranlarının bu derece arttıgı bu 5 yıllık dönemde , vatan millet din iman sorumluluk konularıyla yakından alakası olmayan cahil arap tohumlarını da bu memlekete gururlanarak kazandıranlar yüzünden artık iyice midem bulandı. Sonumuz hayrola.

Çok geçmiş olsun, güvenmediğiniz insalara her zaman şüphe ile yaklaşın. Asla tek gitmeyin yanınızda en az bir arkadaşınız olsun.

• Beğen
Tepkiler: Erhan Ertan
Geçmiş olsun. Umarım bulursunuz. Ancak polise pek bel bağlamayın derim ben. Bence aynı sayfaya başka bir fake ilan koyun, Mirvan belki kucağınıza düşer.

Agzim acik kaldi okurken. Bunlar gibi serefsizlere kim yüz veriyorsa Allahindan bulsun insallah. Lan biz baska memlekete siginsak agzimizi acamayiz adamlar kendi caplarinda mafyacilik oynuyorlar.

Gecmis olsun. Genclik parkı ulus civarı yerler tehlikelidir keske okulda bulussaydınız. Bisikletinizi Dışkapı,samanpazarı,yenidogan,çinçin,altindağ taraflarında bulabilirsiniz. En kısa sürede çankırı caddesindeki bisikletçilere gidin ve bisikletinizin çalındığını söyleyin. Ama önce bisikletinizi oralarda arayın çoktan okutmuş bile olabilirler...

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamin sosyal medya hesabina sahte bi bayan profili ile yanasirsan ufak bi temasinda seninle tanismak isteyecektir . Belki o yontemle adami ele gecirebilirsin. Ayni universitede okuyan masum bi kiz profili mesela

600TL vermiş olduğu için söyleyeceği ufak bir yalanla işin içinden sıyrılabilir aslında. Sonradan konuştuk indirim yaptı gibisinden davranabilir. Tabi bulabilirlerse :) Elamanı bulurlarsa bile bisikleti elden çıkardıysa yine çok geç olur. Faturan varsa 2. mümkün olmazsa 3. sahibinin elinden alabilirsin ama bisikleti.
Suriyeliler ile hiç muhatap olmayacaktın bunların alayı arsız tipler. Benim açtığım bir konuda ; Bana Suriyelileri savunan tiplerle çok uğraştım, ;Ümraniye Motlas Bisiklet - Suriyeli Sözde Ustanın Cahil İnadı

Genel olarak Arap kültüründe yetişmiş insanların eğitim seviyesi - görgü seviyesi belirli bir çıtanın üstünde olamıyor bir türlü.
Ülkede akıllı insan yok, biz hala işe yaramaz insanları milyon milyon ülkeye sokmaya devam ediyoruz ; Alın size sonucu. Ara da bulasın hakkını.

Her şeyden önce "Suriyeliler" diye bir tanımlama yok. Kastettiğiniz insanlar göçmen ve sığınmacı, ülkesi parçalanmış ve yurtsuz insanlar, "suriyeli" aşşağı, "suriyeli" yukarı diye çağrılmayı haketmiyorlar.

Yaşadığınız olay üzücü, çok geçmiş olsun. Ama yapmanız gereken şey, bisikletinizi geri almaya çalışmak, bir şekilde bu olayın telafisini aramak.

Bisikletle ilgili bir forumda "Suriyelilere bisiklet satmayın!" diye bir başlık açtığınız açtığınız için bir gün pişman olmak, utanmak da var. Şu üç günlük dünyada değmez böyle kalp karartmaya

Geri