Scudo Sports

Apartman yöneticisi ve bisiklet sorunsalı

@kobalamin
@kobalamin

eyvallah reis:)

Scudo
@OnurÖzdağ aynen öyle yapmayı düşünüyorum eğer yasal yoldan başa çıkamazsam..

@dgncsk gerçekten hayali bile çok güzel fakat yaşadığım şehir de bu imkansız görünüyor. teşekkürler.

@Kaan.Özçelik evet şimdilik eve aldım bugün, fakat asansörü hala kullanıyorum ve kullanacağım gibi görünüyor. Bir de geçen gün asansör de tekerleğim iz yapmış, yani sürgülü kısmına değmiş sanırım küçük bir tekerlek izi varmış. ben farketmedim, farkettiğimde kayıtsız kalmıyorum ıslak mendil vs. siliyorum ama işte fark etmediğim bir ana denk geldi demek ki. hemen fotoğrafını çekmişler.

@Tasogare işte kendisi arsa sahibiymiş duyduğum kadarıyla, yani 3-4 daire var sanırım onda. bizim sevgili yönetim ''kurumu başkanımız'' çok yaşasın. itaat edelim falan istiyor. egosunu böyle tatmin etmesine seyirci kalmak üzücü. napacağımı şaşırdım.

@Serkan Mıstınoğlu o kadar çok güldüm kiii :) gerçekten bu yazının aynısını bende, onun katına gidip assam mı diye düşünmedim değil. hala yapabilirim bunu, emin değilim sadece sonucu ne olur :))

@D.Cengiz ya haklısınız ama güvenlik zaten haftada 1 değişiyor bizim burada. her hafta neredeyse başka birini görüyorum güvenlikte. yani bizim güvenlik güvenilir değil pek :)) en güzeli ben evime çıkarmak istiyorum artık. sadece asansore karısmasınlar da.. bir de evet ben 120 tl aidat ödüyorum, ama bisikletimi koyacak yer yok.

Profil ve gelen mesaj sayısı doğru orantılı :)
Yaw burada ne çırpınan adamlar gördüm konu açıp cvp alamayan
Çok eğlenceliyiz çok:):)
Eminim bu konuyu belli aralıklarla hortlatırız :):):)

15kg ağırlığında bir bisikleti merdivenlerden çıkartmak erkeklere bile zor geldiğine göre, sizin için asansör tek çözüm gibi görünüyor. Fakat bisikleti ortak alanda bırakma konusunda yöneticinizle aynı fikirde olduğumu üzülerek söylemek zorundayım. Bu tip ortak alanlar herkesin kullanımına açık, dolayısıyla her daire sakini merdiven boşluğuna birşeyler bırakacak olursa yürüyecek yol bulamayız. Bisikleti evinizde bulundurmanız, hem bisikletinizin güvenliği hem de kafanızın rahat etmesi açısından en uygunu gibi görünüyor. Fakat asansör kullanımı konusunda sizi destekliyorum, hakkınızı arayın...

@NomadCRY işe yarar ve cesaretlendirici yorumuz için çok teşekkür ederim.

• @Deniz A çok mu rahatsız oldunuz profilimden? ben konu açmayacaktım, sırf bu durum için kayıt oldum bisikletforum'a çünkü internetten sorunumu arattığım zaman, başka bir forum konusu bulamadım. 1 tane vardı o da çok eski tarihliydi. bence bu durumu tek yaşayan kişi ben değilimdir Türkiye'de. başka biri aynı duruma düşerse bir gün, yararlı bir konu olur diye düşünüyorum. bu anlamda sizin deyiminiz ile konu hortlarsa iyi olur. bir çok güzel farklı cevap aldım. benim gibi diğer insanlara da yardımcı olur umarım. ve unutmayalım, hepimizin başına gelebilecek bir durum bu..

@MuratHan asansörün büyüklüğü bisiklet için yeterli diyebilirim. yani çok az, kapıya sürtmemesi için arka tekerleğini, selesinden tutup kaldırıyorum iner-çıkar'ken.

@ozgur908 cevap çok iyiymiş yahu.

@ethem köklü ''koyun depoya yani milletin kapısının önüne niye koyuyorsunuz'' bu nasıl bir cevaptır yahu? keşke hiç yazma zahmetine girmeseydiniz.

@kafcamus maalesef gelen yorumların şokunu bende yaşamaktayım. her ne kadar burası hak hukuk memleketi değil dense de, ben adaletin varlığına inanıyorum. en azından böyle yüzeysel ve küçük olaylarda, bir şekilde adalet sağlanıyor olmalı. birileri kendi kafasından kural uydurup, uydurduğu kuralı kağıda asıp ilan edebiliyor, sanki küçük bir arap emirliğinde yaşıyoruz.
son olarak, benim yukarıda bahsettiğim yönetici'nin zihniyetine sahip bir insanla gereksiz tartışmaya girmişsiniz. yormasaydınız keşke kendinizi. boşverin.

@BarisBJK yöneticinin türkçeyi doğru kullanmasına yardımcı olunmalı :)))

@M.Cevat Bayhan kulağıma gelen söylentilere göre almanya da yaşayan bir türkmüş.. artık burada yaşayacakmış vs.. haklısınız fitness salonu denilen yer keşke giriş kısmında düz ayak olsaydı, fakat binanın zemin katından, bir kat aşağıya inip bodrum- depo gibi olan alanın yanında yer alan bir odadan ibaret. yani merdiven indirmem çıkarmam gerekiyor...

@muhiddin koçaşoğlu yahu ne kadar önyargılı bir insansınız. dün sürekli ne zaman cevap gelecek diye sayfayı yenilemekten parmağım kırılmıştı. daha sonra admin'e mesaj attım ve ''24 saat içinde onaylanır şuan insanlar görmüyordur'' gibisinden bir cevap geldi. daha sonra kendi açtığım konuyu bir türlü bulamadım. - evet bu oldu gerçekten- en sonunda bugun yıne siteyi açıp kurcalarken bir çok yorum geldiğini gördüm ve cevap veren bütün arkadaşlara minnettarım yeterince siz tasalanmayın.

@kobalamin ben gerekli açıklamayı bir önceki yorumda yaptım. ön yargınızı, çirkin düşüncelerinizi ve kurgularınızı kendinize saklayın lütfen. sevgiler.

@Ahmetgitar çok teşekkür ederim yorumunuz için :)))) maalesef tanımadığım bir kaç kişi tarafından trip atılmış. bende çok güldüm.

@Emre Nakipoğlu eve aldım şuan. odalara sokamıyorum hijyen açısından, holdeki boşluğa koydum ama alanımı daralttı. bu duvara asma olayı için, aparat falan gerekli sanırım. nedir ne değildir bir bakacağım internetten.. teşekkür ederim.

@aludra07 Aparat şart değil aslında, benim gibi bisikletin tekerlerinin geleceği yerlere bir gazete kağıdı serip bisikleti oraya yerleştirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: aludra07
@NomadCRY aslında güzel fikir fakat yeriniz genişse sizin için kullanışlı olabilir. benim eşyalarım çok yer kaplıyor..

@aludra07
Valla ne yapın edin asla evinizden başka yere koymayın :) Balkon mu olur teras mı olur hol koridor mu olur bilmem ama evinizden dışarıda olmasın o bisiklet :)

• Beğen
Tepkiler: aludra07
Pozitif cinsiyet ayrimi var konunun genelinde :D isyerine bir gun bi arac yanasmisti. Icinden mini etekli cok guzel bir bayan indi .Kaputu acip icine bakinca birden millet toplandi etrafina . orasi bir anda yardimseverler arasinda bir savas arenasina dönüstu... Memleket bi tuhaf

Selamsız geçen karboncular olmasa çok centilmen komünüz aslında durduramıyoruz Raşit abi :D

@mariokaldato

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@kadirboz :D hayir abicim . Esasinda karbon bisiklet kullanicilari selam veriyorlar, fakat karbon yoldaki gıpraşımları absorbe ettiği gbi ayni zamanda eger sahibine kıl olmuş ise selaminida absorbe ediyor haha :D nedense aklima kerem diye bi arkadas geldi. Beni aniyor galiba :D @Kerem Özbayrak

aboo hahaha :kptmya:
@mariokaldato

@mariokaldato gerçekten iğrenç insanlarsınız demekten kendimi alıkoyamayacağım. bu tarz tuhaf yorumlarınızı kendi açtığınız başlıklarda tartışın. pozitif cinsiyet ayrımı mı? anladığım kadarıyla çok az bayan var forumda buraya kadar tamam. bu bir bayan gelip üye olup, konu açtığında dışlayıp aşağılayacağınız anlamına mı geliyor? böyle davranınca bayanlar çoğalır mı bu sitede? ben forumu henüz tam çözebilmiş değilim ama kaldırılması gereken yorumlar, uyarı alması gereken üyeler var.

bu topik sonunda adminlik olacak kanımca. popcorn aldım bekliyorum.

@aludra07 merhaba, sitede yenisiniz, hoş geldiniz. Yeni olduğunuz için de bazı arkadaşları tanımıyorsunuz. Sizin kızdığınız @mariokaldato yu da forum ortamından da olsa tanıyor ve kesinlikle kötü niyetli olmadığını biliyorum. Kimseyi savunmak bana düşmez ama arkadaşımız genel olarak bu tarz bir yazı şeklini benimsemiş. Yazdığı yüzlerce girdide bunu görebilirsiniz. Umarım bir kadın olarak burada kalmayı sürdürürsünüz.

Diğer yandan bazı arkadaşların yazdıkları beni de çok rahatsız etti. Kadın olmasa cevap yazılmazmış vb. Bu ben de dahil bu başlık altında görüş bildiren herkese karşı yapılmış bir ayıp. Çoğumuzun burada yüzlerce paylaşımı var. Şimdi bir hanımefendi başlık açtı, profilde bir kadın resmi gördü diye mi onlarca üye başlığa akın etti? Şayet sadece kendi adıma konuşursam ben bunu kendime küfür olarak görürüm. Bilmiyorum yardımcı olan diğer arkadaşlar da aynı şekilde üzüntü duyuyor mu... Kaldı ki başlığı açan kadın olduğu için insanların yardım etmesini de anlayabilirim. Evet bu forum daha çok kadın tarafından ziyaret edilse, kadınlar forumda okuduklarıyla bisiklet kültürünü kadınlar arasında da yaygınlaştırsa daha iyi olmaz mı?

Tüketim Karşıtları başlığına dışarıdan davet ettiğim bir kadın arkadaşım üye olarak kendisini erkek olarak işaretlemiş. Neden böyle yaptığını sorduğumda rahatsız edilirim bir şekilde gırgır şamata olur, diğer forumlarda yaşadım bunu dediğinde çok şaşırmıştım. Buradaki bazı yorumları görünce hak veriyorum kendisine.

Not: Eve konulan ayakkabı, bisikletten daha hijyenik değil. Güvenle eve koyabilirsiniz. Fazla eşyalar sizi rahatsız ediyorsa da tüketim karşıtları bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Herkese iyi akşamlar.

@aludra07 Ortada iğrenç insanlarsınız denecek bir durum yok sakin olun lütfen.Arkadaşların bahsettiği konu şu : Forumda yeri geliyor bir konuya hiç cevap yazan olmuyor ama konu sahibi kadın olunca ilgi artıyor diyorlar ve bence haklılar.Bu basit konu 4 sayfa olmuş.

Sizde önce iğrenç vs. diye çirkin laflar etmek yerine mesajda anladığınızdan çok acaba ne demek istemişler diye düşünün.Ayrıca kimse sizi aşağılamamış bunu nereden çıkardınız ? Celallenmişsiniz millete çirkin sözlerle had bildirmeye kalkıyorsunuz ama önce siz haddinizi bilin lütfen.Bu açtığınız konunun burada tartışılmasının çokta bir faydası yok çünkü sorunu yönetici ile konuşup çözmeniz gerek.

Burada yorum yapan insanlarada iğrençsiniz, yada aşağılıyorsunuz diyemezsiniz çünkü öyle birşey olmamış birde lüzumsuz mesajlarınızı başka konularda gönderin demişsiniz.Gelecek yorumlardan rahatsız olacaksanız - ki bu yorumlarda hakaret yada aşağılama yok - o zaman hiç foruma sorma zahmetinde bulunmayın.

Forumda bayanlar başlık açınca ilgi gösterilmiş demek bence yerinde bunun sebebinin kötü niyetli vs. değil tamamen hiç bilgisi olmayan bir insana yardımcı olmak niyetiyle yapıldığını ve yöneticinin yazdğı asansöre bisiklet koymayın gibi garip yazısına karşı yapılan mizah içeren yorumlar olduğunu görüyorum.

Lütfen herkes birbirine tahammül etmeyi, fikirleri karşılıklı olarak hakaret vs. kullanmadan paylaşmaya çalışsın.Ortada kızacak bir durum yok sadece sakin olun,
İyi geceler.

Düzenleme : Birde yukarıda bir arkadaş katlanır bisiklet önermiş onada ukala bir şekilde teşekkür edip yazma zahmetinde bulunmasaydınız demişsiniz.Sizi üslubunuzu düzeltmeye davet ediyorum ayrıca arkadaşın önerisi gayette mantıklı.

@hlksnrr ben bu tarz bayanları aşağılayıcı 'yollu' bilmem ne gibi kelimelerden imalardan hoşlanmıyorum. bir şeyi söylemenin anlatmanın yüzlerce yolu vardır fakat şahsın bu şekilde kurduğu tekrar söylüyorum 'iğrenç' cümlelerden hoşlanmak zorunda değilim. maruz kalmak zorunda da değilim. evet bu tarz yorumlar yazan sizin benimsediğiniz alıştığınız bir arkadaş olabilir ama ben burada yeniyim kimseyi tanımıyorum etmiyorum, bu nedenle bu insanları anlayışla karşılayacak bir durumum yok, gelip bu şekilde benim açtığım bir konuya, gayet sakinim. tasalanmayın.

ben üslübumu gayet iyi kullanıyorum merak etmeyin, çirkin sözler mi söylüyormuşum? sizin bakış açınızla çok doğal normal bir yorum atmış olabilir arkadaş fakat bana göre öyle değil. ben erkek değilim, sizin kaldırabildiğiniz erkek muhabbetlerini ben kaldıramayabilirim. ne var bunda?

ve evet, ben bisikletimi çok sevdiğimi özellikle belirttiğim halde, çok zengin olduğumu düşünen bir arkadaş katlanır bisiklet almamı vs. önermiş. sağolsun bu da bir düşünce ama kullanışlı değil bana göre. ben de teşekkür ettim ve yazma zahmetine girmeseydiniz keşke dedim evet, düşüncelerimi saygı çerçevesinde belirtmek en doğal hakkım diye düşünüyorum.

sorunu insanlarla bilgi alışverişi yaptıktan sonra karar verip çözmek bana kalmış. direk yöneticiyle konuşup çözmek de bana kalmış. sizi ilgilendirdiğini sanmıyorum.
Rimelimle, rujumla, saçımla başımla bile dalga geçen insanlar olmuş. Ben sustum cevap vermedim, fakat bir tahammül sınırım var. neden bana yapılan hakaretleri veya haksızlığı gözardı edip bana saldırma gereği duydunuz ki? siz çok daha fazla celallenip konuşmussunuz bence bana göre, kimse size hakaret edip dalga geçmediği halde. vicdanınız rahattır umarım.

Valla ben direkt zül addettim ama Haluk hocam zaten geriye söyleyecek bişey bırakmamış. Kusura bakmayın o tür insanlar bu forumda pek bulunmazlar siz hangi psikoloji ile okuyorsanız çok yanlış yorumlamışsınız. Yöneticinizin sinirini burada yardımcı olmaya çalışan insanlardan çıkarmaya hakkınız yok saygı karşılıklıdır üslubunuzu bilin.
@aludra07

@kadirboz

valla siz yardımcı olmaya çalışmadığınız, bununla birlikte kadınları aşağılayıp tuhaf yorumlar yaptığınız için, üslubumu bilmeme gerek var mı ? sizin yorumlarınız çok mu üslüplu? beni mini etekle arabasından inip etrafına erkekleri toplayan bir kadın gibi gösteripi böyle bir örnek vermenizin yanlış olan bir tarafı yok mu sizce? ben bana gerçekten yardımcı olmaya çalışan insanlara zaten güzel güzel cevaplarımı verdim, teşekkür ettim.yukarıdan bakabilirsiniz. iyi geceler.

@aludra07
Yol bisikleti kullananlar ile diger bisiiklet turunu kullananlar arasinda tatli bir sürtüsme olur forumda. Dolayisi ile bende yol bisikleti kullanan arkadasima ' yol bisikleti sahibi ' anlaminda " Yollu" dedimse bunda size bi alinacak pay yoktur . Ayrica bi bayan olmaniz zerre kadar beni rahatsiz etmez. Ben sadece toplumumuzdaki bi kara mizaha isaret etmek istedim o kadar yani. Bu kadar cellalenip " Yonetim" filan diye sozler sarf etmeniz bana yeni bi uyenin yapacagi bi davranis gbide gelmedi soyleyeyim :D

• Beğen
Tepkiler: kadirboz
Geri