Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Apartmanda yaşayanlar bisikleti nasıl indirip çıkarıyorsunuz?

asansör sayesinde kolay oluyor ama asansörün arızalı olduğu bir ay boyunca omzuma atıp 4 kat çıkardım. mümkün değil evin dışında bırakmam.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Scudo
3. katta oturuyorum. Alt borudan kaldırıp merdivenden çıkıyoruz. 9 kg olunca fark ettirmiyor.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Ben bu konuyu neden takibe almışım apartman da yaşamıyorum ki.

@Fatih Yasin Söndüren Hocam bodrumun kapısını açabilirsem oraya koyayım o zaman, evde misafir falan olduğunda balkona bisikleti geçirmek sıkıntı oluyor. Teşekkür ederim tavsiye için. :)

Merdivenlerden katlamadan çıkarıyorum. evimin bir odası ona tahsisli :D

Çıkarırken bisikleti asansöre diklemesine koyuyorum, indirirken de kadrodan tutup merdivenden indiriyorum.

4. katta oturuyorum sol elimde gidon boğazından tutup sağ elimle de üst borudan tutup yukarıya çıkarıp odamın en güzel köşesine yerleştirip çaktırmadan arada kendisine bakıyorum :D

bisikletim için yapmış oldugum asansörle..içinede en kaliteli yünlerden yatak yaptırdım.ohhhh miss. 200 tl ye hallettik.

Eskiden namı diğer öküzbaş varken (carraro 225) çok zordu ama şu an Giant Escape Air i tek elle tutup kolayca çıkarıyorum ... :harika::islik:;)

Asansörle indirip çıkartıyorum. Birkaç kere merdivenlerden indirip çıkartmak zorunda kaldım (5. kat) ama kondisyonlu olduğumdan çok zorlamadı. :D

1 ad 200 grade zincir ve ona eşlik eden kayar milli asma kilit. Üzerine 1 ad 3 cm capinda çelik halat kilit, 1 adet U kilit, 2 adet (1 si onguard marka) ince çelik halat kilit ile mecburen apartman girisine kilitliyorum.

zemin katta oturuyoruz,altımızda -1 katta depolarımız var oraya götürüyorum 1 kat indirip çıkarıyorum yani ama 14,5 kg ağırlık da çok geliyor ya

Adam tutuyorum ben indirip çıkarmak için:cool:

Ne yorucam kendimi, fakir miyim ben

4. kata, üzerindeki "6 kişiliktir" yazısı çok da inandırıcı gelmeyen asansöre diklemesine sığdırarak çıkartıyorum. Ama şükür ki dik de olsa sığıyor yoksa 14,5 kg olan carraro 225 4. kata 45 yaşında biraz zor çıkar.

Dosyalar

• 20180808_144459.jpg
    20180808_144459.jpg
    84,6 KB · Okunma: 21
  • 20180808_144510.jpg
    20180808_144510.jpg
    59,2 KB · Okunma: 21
Yeni sayılabilecek (9 yıllık) bir apartmanda oturduğumuzdan apartmanda kapalı otoparkımız var. Oraya bağlıyorum.

En büyük dertlerden biri gerçekten bende rr 540 var boş ağırlığı 13 kilo falan ve evim 3.katta asansörde yok önceden girişe kitliyodum binanın içine ışıklarım çalınınca 3.kata indirip çıkarıyorum baya yorucu oluyo:)

Geri