Apartmanın en alt katında benim bodrum var, aslında oraya kilitlerdim normalde ama bodruma girip çıkmak vesaire çok zor oluyor. Bu yüzden en alt kattaki merdivene kilitliyorum.
Eskiden 4. kata günlük 1 bazen 2 defa asansörle veya elimde çıkarıyordum ama çok zor oluyordu, tabi üzerinde 1-1.5 arası litre suyla, kilidiyle, çamurluğuyla, aksesuarlarıyla derken bisiklet 16-17 kiloya yaklaşıyordu ki buda beni çok zorluyordu.
48 kadrolu dağ bisikleti zaten asansöre zor sığıyordu, bir de asansörü hangi zeki mühendis yaptıysa artık kapısı dışarı doğru açılıyor.! Bisikleti geçiremiyorsun.
Tam merdivene kilitlerken sorun yok diyordum son 2 gündür manyağın birisi bodrum kapısının önüne bisikleti kilitliyor ne bodrum kapısını açabiliyorum ne de bisikletimi merdivenden çıkarabiliyorum kolay kolay.!
Bisikleti havaya kaldırım diğer bisikletin üzerinden geçirmem gerekiyor artık nasıl bağladıysa. Başka bir çözüm bulacağım artık, bisiklet sürmüyorken o kadar insanla uğraşıyordum şimdide bisikletçisiyle uğraşıyorum.
Bisikletçisi, arabacısı, apaçısı hepsi ayrı bir dert arkadaş. Manyağın teki geliyor bodrum kapısının önüne bisikleti kilitliyor bodruma giremiyorum.!