Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Apartmanda yaşayanlar bisikleti nasıl indirip çıkarıyorsunuz?

Araba bagajında yatar

Scudo
bizim binanın asansörü bisikleti alacak kadar büyük o konuda çok şanslıyım bisikleti de binanın merdivenine koyuyorum zaten 10. katta kimsede birşey demiyor

bizim binanın asansörü bisikleti alacak kadar büyük o konuda çok şanslıyım bisikleti de binanın merdivenine koyuyorum zaten 10. katta kimsede birşey demiyor
Çok sayıda apartmandan çalınan bisiklet vakası yaşandı. Eğer bisikletinizin sizinle kalmasını istiyorsanız korunaklı bir yere koyun. Apartman arası korunaklı değil. Ayrıca bu konuyu da riskli buluyorum bilmiyorum ben mi çok paranoyak davranıyorum. Neyse detay verip de eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayayım. Bisikletinizi nerede ne şekilde sakladığınızın detayını vermeseniz iyi olur bu konu altında.

Çok sayıda apartmandan çalınan bisiklet vakası yaşandı. Eğer bisikletinizin sizinle kalmasını istiyorsanız korunaklı bir yere koyun. Apartman arası korunaklı değil. Ayrıca bu konuyu da riskli buluyorum bilmiyorum ben mi çok paranoyak davranıyorum. Neyse detay verip de eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayayım. Bisikletinizi nerede ne şekilde sakladığınızın detayını vermeseniz iyi olur bu konu altında.
hocam genelde kilit takarak kullanıyorum binada zaten güvenlik kameraları var evimde küçük olduğundan içeri alamıyorum bakım yapacak yeri bile zor ayarlıyorum ev içinde

hocam genelde kilit takarak kullanıyorum binada zaten güvenlik kameraları var evimde küçük olduğundan içeri alamıyorum bakım yapacak yeri bile zor ayarlıyorum ev içinde
Ben dedim ki eğer bisikletinizle daha çok beraber olmak istiyorsanız daha korunaklı bir yere koyun. Sebepleriniz, bahaneleriniz illaki olacaktır. Bu bahanelerin muhattabı ben değilim, sizsiniz. Bunun muhasebesini kendi içinizde yaptıktan sonra içinize sinen neyse onu yapın. Ama size dostane bir öneride bulunayım: asla ama asla güvenliğe, kameraya güvenmeyin. Kendi bisikletiymiş gibi alıp giderler ve elinizde binlerce lira verip aldığınız bisikletin tipi bozuk birisi tarafından rahatça götürülüş videosu kalır. İnanın ister çalınsın ister çalınmasın beni etkileyen bir durum olmayacak. Ama sizin ailenizin rızkından ayırıp aldığınız bisikletin çalınması beni sadece üzecektir, sizde bıraktığı etki de daha fazla olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: mqgöktürk

Böyle bilgilerle birlikte -kullanıyorsanız- Strava verileri eşleştiğinde büyük güvenlik riski oluşturabilir.

Oda veya balkon duvarına, hatta tavana, bisikleti yatay veya dikey asabilirsin. Birçok yolu ve ürün çeşidi var. Ucuz bir çözüm istersen 200 liraya 3 parça metali alıp dübelle sabitliyorsun, düşme riski yok, hem dekoratif durdu hem de güvenli bir alanda duruyor.

5. Kattayım asansör yok haftalık en az 5 gün mosso cavalieri omuzlayıp 5. Kata çıkartıyorum

• İnanılmaz
Tepkiler: Alazarhus
Asansöre kendim bile zor sığdığım için imkansız ! zaten binada asansörde yok! dert ettiğim şeye bak Hoş bana uygun bisiklette yok ohh !!valla rahatladım..

• Üzgün
Tepkiler: Alazarhus
önceki ev 5.katta idi sırtlanıp çıkartıyordum şimdi ki ev 2.kat asansör var ama bisiklet hiç bir şekilde sığmıyor yine sırtlanıyorum :D biraz da biceps ve arka omuz kasları çalışalım :D

• Beğen
Tepkiler: musa33_mtb
4 kat çıkarıp terasa çıkarıyorum.100km tur zorlamıyorda 4 kat çıkarıp bisiklet elimde kapıdan terasa geçirmek zoruma gidiyor

Dosyalar

• 20240523_135200.jpg
    20240523_135200.jpg
    86,5 KB · Okunma: 38
  • Beğen
Tepkiler: templeos

hocam ona hiç güvenmeyin, benim kumandalı kapı kapalı otoparkta kilitli bisikleti 120'lik makasla kesip götürdüler, gittiğiyle kaldı. Bu saatten sonra 6 kat elde çıkarırım ben de.

.

Son düzenleme:
apartmanın 8. katında oturuyorum bisiklet asansöre sığmıyor zemin katta boş kapıcı dairesi var kilidi de var oraya koysam çalınma riski olur mu
dikleyince de sığmıyor mu? eski oturduğum yerde asansör ufaktı. o şekilde hallediyordum.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
apartmanın 8. katında oturuyorum bisiklet asansöre sığmıyor zemin katta boş kapıcı dairesi var kilidi de var oraya koysam çalınma riski olur mu
bunu orayı bilmeyen gruptaki insanların bilmesi nasıl mümkün olabilir?

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
Her zaman elimde asansör kullanmadan, birazda biz bisikleti taşıyalım.

Katlanır bisiklet candır. :D

• Beğen
Tepkiler: Esatesat
Geri