Robert Knepper
Aydos
- Tepki
- 1.382
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Katlanır
Çok sayıda apartmandan çalınan bisiklet vakası yaşandı. Eğer bisikletinizin sizinle kalmasını istiyorsanız korunaklı bir yere koyun. Apartman arası korunaklı değil. Ayrıca bu konuyu da riskli buluyorum bilmiyorum ben mi çok paranoyak davranıyorum. Neyse detay verip de eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayayım. Bisikletinizi nerede ne şekilde sakladığınızın detayını vermeseniz iyi olur bu konu altında.bizim binanın asansörü bisikleti alacak kadar büyük o konuda çok şanslıyım bisikleti de binanın merdivenine koyuyorum zaten 10. katta kimsede birşey demiyor
hocam genelde kilit takarak kullanıyorum binada zaten güvenlik kameraları var evimde küçük olduğundan içeri alamıyorum bakım yapacak yeri bile zor ayarlıyorum ev içindeÇok sayıda apartmandan çalınan bisiklet vakası yaşandı. Eğer bisikletinizin sizinle kalmasını istiyorsanız korunaklı bir yere koyun. Apartman arası korunaklı değil. Ayrıca bu konuyu da riskli buluyorum bilmiyorum ben mi çok paranoyak davranıyorum. Neyse detay verip de eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayayım. Bisikletinizi nerede ne şekilde sakladığınızın detayını vermeseniz iyi olur bu konu altında.
Ben dedim ki eğer bisikletinizle daha çok beraber olmak istiyorsanız daha korunaklı bir yere koyun. Sebepleriniz, bahaneleriniz illaki olacaktır. Bu bahanelerin muhattabı ben değilim, sizsiniz. Bunun muhasebesini kendi içinizde yaptıktan sonra içinize sinen neyse onu yapın. Ama size dostane bir öneride bulunayım: asla ama asla güvenliğe, kameraya güvenmeyin. Kendi bisikletiymiş gibi alıp giderler ve elinizde binlerce lira verip aldığınız bisikletin tipi bozuk birisi tarafından rahatça götürülüş videosu kalır. İnanın ister çalınsın ister çalınmasın beni etkileyen bir durum olmayacak. Ama sizin ailenizin rızkından ayırıp aldığınız bisikletin çalınması beni sadece üzecektir, sizde bıraktığı etki de daha fazla olacaktır.hocam genelde kilit takarak kullanıyorum binada zaten güvenlik kameraları var evimde küçük olduğundan içeri alamıyorum bakım yapacak yeri bile zor ayarlıyorum ev içinde
bizim binanın asansörü bisikleti alacak kadar büyük o konuda çok şanslıyım bisikleti de binanın merdivenine koyuyorum zaten 10. katta kimsede birşey demiyor
hocam genelde kilit takarak kullanıyorum binada zaten güvenlik kameraları var evimde küçük olduğundan içeri alamıyorum bakım yapacak yeri bile zor ayarlıyorum ev içinde
hocam genelde kilit takarak kullanıyorum binada zaten güvenlik kameraları var evimde küçük olduğundan içeri alamıyorum bakım yapacak yeri bile zor ayarlıyorum ev içinde
dikleyince de sığmıyor mu? eski oturduğum yerde asansör ufaktı. o şekilde hallediyordum.apartmanın 8. katında oturuyorum bisiklet asansöre sığmıyor zemin katta boş kapıcı dairesi var kilidi de var oraya koysam çalınma riski olur mu
bunu orayı bilmeyen gruptaki insanların bilmesi nasıl mümkün olabilir?apartmanın 8. katında oturuyorum bisiklet asansöre sığmıyor zemin katta boş kapıcı dairesi var kilidi de var oraya koysam çalınma riski olur mu
Yenge görmesin bu ilgiyiiCarraro CRT WORLD kullanıyorum ve 3 kat sırtlanıp taşıyorum her seferinde. )
Sonra onu salondaki yatağına yatırıyorum...