Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Apple Kullanıcıları Kulübü

arkadaşlar merhaba;

Valide heves etti gittik ipad air 2 (wifi) aldık. sonra kadın bastı gitti yazlığa. orada internet olmadığı için de şu an tablet hiçbir işe yaramıyor. İpad air 2 için en ucuz ve en kolay internete bağlanma şekli nedir sizce? ev telefonsuz adsl bağlatmak mantıklı mı? bildiğim kadarıyla ipadlere vınn benzeri şeyler takılamıyor. İlk defa apple aldığımız için de çok bilemiyoruz açıkçası. nasıl yapsak önerisi olan var mı?

Scudo
Gebze den selamlar her tür ıphone telefonlarınız için çok sağlam güvenli bir özel teknik servis işi yapan arkadaşım var. Fabrika vardiya çıkışlarında yanında yardıma gidiyorum. Diğer telefoncuların. Cesaret edemediği en ağır tabiri caizse mikro cerrahi gibi çok ince işlem gerektiren onarımları başarıyla yapıyor. Gebze de isim yaptığı gibi istanbul avrupa yakasından da kargo ile diğer servislerden gelen cihazları yapıyoruz -her hangi bir fiyat veremiyorum eğerki çevrenizde onarılamamış iphone varsa buyrun gelin adres ve tel no: öZentech teknik servis.
  1. (link)
  2. (0262) 643 0242

@Matiz

Merhaba,

İlk olarak tabletten max. verim alınabilmesi adına annenizin kullanmış olduğu cep telefonu modeli destekliyor ise onu modem olarak kullanarak internete erişebilir.

Telefon modeli buna imkan ve izin vermiyor ise, yine mobilite kullanım adına operatörlerin wifi taşınabilir sim kartlı modemlerini bütçenize göre değerlendirmelisiniz.

Eğer sadece yazlıkta evde kullanacak dışarda taşımaz etmez gibi bir durum söz konusu ise en mantıklı seçenek eve adsl bağlatmak olacaktır.

iPad 4 ( iOS 8.1.2 - JB ) / iPhone 6 Plus ( iOS 8.3 ) kullanıcısıyım.

@BF Okuru
Pc dizeceksen donanim seciminde yardimci olmaya calisirim

Iphone da fotonun ismine nerden bakabilirim bi uygulama vb var mi hic

@gmfaruk

ne yapsam bilemedim macmini, macbook veya iyi bir pc toplama hususunda arayış içindeyim.

@Anonim macbook ile de benim cüzdan maximize olacak, yeni ip6 almışken hemde :D bakalım ne yapayım bilemedim bir türlü !

İphone 5 kullanıcısıyım. Telefonum yaklaşık 2.5 senelik hala taş :) hatta şuan ondan yazıyorum :) bozulsun yine 5 alacagım :)

@Anonim

Abi hiç hoşuma gitmedi ya. İphone 5 de eklediğim fotolar yine istediğim gibi ama iphone 6 da yeni ekleyince tam ekran görünüyor. Sinir bozucu

@mtb_rider zamanla alışacaksınız artık sağlık olsun ama iPhone 6 çok güzel. Bakın size geçenlerde yaşanmış bir mevzuyu paylaşayım :D

iPhone 6 Plus ekranı kırılır ve Apple.com'dan chate bağlanılıp bir yetkili ile görüşülür işte olay nasıl oldu sorun nedir falan diye sorar yetkili ve anlatılır mevzu. Apple yetkilisi de şunu söyler: "her şeyden önce, kırılmış olan ekranınızı kullanırken lütfen dikkat edin cam kırıkları elinizi kesebilir bizim için her şeyden önce sağlık gelir."

listeye ekleyebilirmisiniz iphone 6 kullanıyorum bende

iPhone 5S
iPhone 5
iPad 3

iphone 5s ve macbook pro retina 15'' (mgxa2tu/a). mesajı yazarken de elimde kırmızı şarap var ehehe. şaka yapıyorum. ama ilk cümlem şaka değil. retina mac rulez.

4s facebook/twitter/whatsapp uygulamaları ve 3-4 tane orta çplı oyunda kasma sorunu yaşıyormu ? 4s kullananlardan yorum bekliyorum :)

İphone 6 Plus + Macbook Pro Retina 13'dan selamlar.

Arkadaslar iphone 6+ bisiklete baglayabildiginiz bir yol varmi?

Iphone 4 kullanıyorum. Bir de oğlum karne hediyesi iPad istiyor. Mini mi alsam bilemedim. f/p olarak neyi tavsiye edersiniz?

Geri