Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Apple Kullanıcıları Kulübü

@Mehmet Cemre Kısa mac os ile karşılaştırmadıkki cihaz bazında konuştuk ama mac osx'in kendine göre artıları var eksileri var win'inde öyle tercih meselesi ama mac osx döver:D

Scudo
@Mehmet Cemre Kısa
hocam 5 yaşımdan 20 yaşıma kadar windows kullandım 20-24 arası mac deyim. ve geçen o 15 yıla lanet ediyorum :D :D paralell dekstopla windows kurdum o da işim gereği mecburiyeten bazı programalr mac için yok malesef, windowsu her açışımda yine sövüyorum :))) b

• Beğen
Tepkiler: Güncemden
@Güncemden aynen bide o sıkıntı var. bootcample yine açılıyoda paralel le bekle allah bekle, o açılırken kendime çay kahve yapıyorum :D sadece touch pad i bile diğer bütün bilgisayarların önünde olmasına yeter. Bi arkadaşım , oyun için asus un republic of gamers ından aldı 4 000 liraya, bu kadar mı rezil olur yav bi touch pad mouse zorunlu resmen. ben oyun oynamıycaksam mouse kullanmak bana zulüm geliyo :)

@mzerenoglu aynen öyle heleki ipadden falan parmaklarını kullanmaya alışkın biri için süper oluyor :D

Kedi ve ulaşamadığı ciğer:D ciğer burada apple ürünleri oluyor özelliklede OSX

• Beğen
Tepkiler: mzerenoglu
ayrıca mac le başka bilgisayarları kıyaslayan arkadaşlara şunu söylüyorum, ''mac a ekstra monitör bağlayıp monitöre windows, ana ekrana linux ve kendi mac os x işletim sistemini aynı anda açıp 3 ünden de eş zamanlı işlemler yapan başka bi bilgisayar getirin o zaman konuşalım'' :D :D :D apple,asus,hp,casper vs yoktur, apple ve diğerleri vardır :)

@mzerenoglu Herkesin bilgisayarı kendine göre güzeldir ama yine de Mac gibisi yok. Aylardır makineyi hala kapatmadım. Hala açık ve bugüne kadar bir tane bile virüs sorunu olmadı. OS X'i de bu yüzden seviyorum. Ayrıca OS X hızlı açılıp kapanması da tamamen uygulamalarla alakalı. Hatta bununla ilgili geniş bir makale okumuştum bulursam paylaşırım buraya :D

@Anonim aynen öyle hocam ama şunu da belirtmek de var, mac kullanmayanlar kendi bilgisayarlarını özel sanıyor :D bende bilgisayarı hiç kapatmıyorum nerdeyse hep uyku, güncelleme geldiyse bi o ara yeniden başlatıyorum :) kaldı ki daha ssd konusuna bulaşmadım bile, Allah nasip ederse cd sürücüsünü çıkartıp bi 240 yada 480 ssd taktırcam o zaman neler olur düşünemiyorum :)

@mzerenoglu vallahi benimki retina macbook pro cd sürücüsü falan yok direkt kafadan ssd li 128 gb, evede 3 tb lik time machine capsüle aldım uçuşlardayız :D

• Beğen
Tepkiler: gokhankoc
@Güncemden eheheh öyle değil mi ama? :p

@mzerenoglu şu normal windows bilgisayarda OS X gibi performans yakalamak isteyenler acayip donanımlar yapıyorlar bir dünya para harcıyorlar sonra da Apple pahalı diyorlar. Onların görüşleri böyle diyelim fakat Murat 124'e Ferrari motoru takmak gibi bir şey oluyor. :p Gerçi onu da genelde oyun için yapıyorlar sanırım. Bir de OS X'e Windows kuranlar var, onlara da Ferrari'ye LPG takanlar diyorum ben :p iMac kullanıyorum inanın kapatmak nedir bilmiyorum hep açık dışarı giderken uyurken çalışırken vs. hep açık. Bugüne kadar biçimlendirme bile (format) yapmadım. Hala daha canavar gibi çalışıyor. Şunu da tekrar belirtelim Mac açılış hızı tamamen uygulamalarla alakalı. Eğer Mac'inizde çok fazla uygulama varsa, bunların birçoğu arka planda çalışır Mac açılırken, onları arka plandan kaldırmak epey fayda verecektir. Ben sadece bana lâzım olan uygulamalar kullanıyorum mesela. En sevdiğim uygulamalardan biri de MPlayerX uygulaması. Çok film izliyorsanız mutlaka öneririm. Ayrıca işte o makaleyi buldum galiba: (link)

@Güncemden siz direk kopuşlardasınız :D

@Anonim bende mac a windows kuranlardanım ama mecbur kalmasam tenezzül bile etmem. İnşallah mac içinde alternatif programlar gelir zamanla.

En sevdiğim bi diğer yanıda KAPİTALİST windows gibi yeni bi sürüm geldiğinde 80 ila-400 TL arasında yükseltme parası istemiyor, app store dan girip indiriyoruz ve hopp yeni bi arayüz sanki, sıfır yeni bi bilgisayar almışım gibi :) ayrıca kendi programlarıda bence mükemmel üzerinde gelen QuickTime player gibi ekran video kaydı yapabiliyosunuz , bu gibi uygulamar için windowsda ekstra yükleme ,ekstra para... kısaca windows bi pc almak için bi iki neden sayabilirken mac almak için 1000 tane neden sayılır :)

imac
macbook air
ipad 1,2, yeni
iphone 3,4,4s, 5, 5s, 6plus
apple TV

windows nedir bilmiyorum. İsteyen kullansın mutluysa sorun değil benim için. o iyi bu iyi de kişisel. kişisel olarak ta mac bana uygun. Yani elin malını savunamıcam :))

bugün şirket maillerim için microsoft outlook uygulamasını indirdim telefona. Mutluluktan ağlıcam, çok güzel:) herkese tavsiye ederim. kullandıkça deneyimleri paylaşacağım ama şimdilik çok iyi ve stabil.

iphone 5S ve iPad sahibiyim. Huzurluyum :) Cihazlar işini yapıyor. Yani duzgun calisiyor...

Param olursa hic dusunmem iMac alırım... Konsepti cok iyi.

Geri