@can_celik siz yanında elmas parlatma tozu ve deri kayış da alıyorsunuz. O kadar çabuk bileylemek gerekmez, onu ustası hallediyor. Bileyleme dikey çatlakları gidermek için, ucunu keskinleştirmek için değil.
2 haftada bir kafamı "dede tipi tam jilet takılan saplı makineyle" deyiminizle traş oluyorum. Benim için kesinlikle arınma Saçlar uzayınca kızım "3 yaşında" baba artık zamanı geldi der gibi saçımı tutup kırt kırt diyorBir yoklama çekeyim. Evet, aramızda gerçek usturayla, veya kullan-at jilet takılan usturayla veya dede tipi tam jilet takılan saplı makineyle tıraş olanlar var mıdır? Ben yıllardır kafamı ve sakalımı ara ara yalancı usturayla sıfıra vuruyorum. Artık gerçek bir usturaya geçmek istiyorum. Benim gibi tıraşı bir arınma ritüeli olarak gören var mı acaba?
@RmzBurak Kafamı keserken daha kontrollü olmak için dün çift taraflı sap aldım 1 milyoncudan. Kılları atmayı zorlaştırdığı için bir taraftaki koruyucu tamponu kestim ve tam istediğim sapa kavuştum
293097 dosyayı görüntüle
Sıcakta uzun sakal çok bunaltıyor beni.Mümkün olsa hiç traş olmam.
Ben braun ve philips kullandım. 3 tane yuvarlak başlığı olan ve sadece günlük traş için olan makineler yapıyor. @can_celik in de gösterdiği gibi.Sinek kaydı yapan makina mı varmış? Hangi marka model makina sinek kaydı kesiyor? Bilgi verebilir misiniz?
Gece traş olursanız çok dinç kalkıyorsunuz.Traştan ne büyük keyf alınıyormuş... Kendimi eksik hissettim 😬😅😇
Sakal tıraşı olmak istememeyi anlaşılır buluyorum ama bağışıklığı çok güçlü olmayan insanlar mantar olabiliyor. İnsanlar erişkin olunca ciltleri sebum denen koyu bir salgı üretir. Mantar da bunu sever. İlk anda pişik gibi olur, sonrası belli olmaz, kimisi saçkırıyor.Hala sakal traşı olan insanların kaldığını görmek umut verici. Zira artık herkes sakallı ve memleket el kaide kampına döndü.