3fgezgin
Üye
- Tepki
- 102
- Bisiklet
- Diğer
Videolar zaten sadece anlık değer gösterebilmek içindi, normal zamanda fan kullanıyorum.Kendim kullanmadığım için eminim diyemiyorum. Ama yüzde 99 diyeyim. Garmin'e sorabilirsiniz emin olmak için. Ya da ben yarın benim pedalları duo'dan uno çevirip deneyebilirim.
248 çıkan değer aslında 124 oluyor. 62 sadece sol bacağınız. Bence en mantıklısı bir gün dinlenip testi bir daha yapmak, 124'ün üstünde olduğunu tahmin ediyorum. FTP sadece bir değer, "bisikletçilik" ile ilgili fazla bir şey ifade etmiyor. Siz kamplı uzun mesafe sürüşler yaptığınızdan bahsetmiştiniz. Bu sürüşler FTP'nize pek katkı sağlamaz. Ama eminim ki 5-6 saatlik gücünüz, 1 saatlik gücünüze oranla çok daha iyiydir. Ayrıca bu uzun sürüşler size çok sağlam bir "base fitness" kazandırmıştır. Yani, eğer FTP'nizi geliştirmek istiyorsanız, doğru antremanlarla çok hızlı kazanımlar edinmeniz olası. Son olarak, kapalı alanlarda yapılan FTP testlerinde bir soğuma problemi var, benim de içeride ürettiğim güç dışarıda ürettiğimden daha düşük. Ki ben baya güçlü bir fan kullanıyorum. Bilmiyorum siz kullanıyor musunuz ama vidyoda bir vantilatör falan görmedim.
Antrenman programı olarak, Garmin Connect üzerindeki Granfondo Antrenman programını güç bazlı uyguladığım için FTP testi benim için önemli.
Daha önce ANT+ ile Garmin 820 ye bağlı iken dışarıda yaptığım test 198W vermişti. İç ortamda buna göre 124W ın üstünde olması normal demek ki. Evet şimdi her şey yerine oturmaya başladı. Arkadaşlar gerçekten hepinize çok teşekkür ediyorum. Çok uğraştırdım sizleri, gerçekten sağolun.