Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Assioma favero powermetre kullanıcıları ve tecrübeleriniz

Favero ve Stages modelleri stoklarimizda mevcut
Siteye uye olanara 6 ay'a kadar vade farksiz taksit imkani ile
Istanbul ici ertesi gun, Turkiye geneli 2 gun icinde teslim
(link)
(link)
Ultegra 172.5 ekim ayinda stoklara girecek demistiniz, bir gelişme var mi acaba?

Scudo
Favero ve Stages modelleri stoklarimizda mevcut
Siteye uye olanara 6 ay'a kadar vade farksiz taksit imkani ile
Istanbul ici ertesi gun, Turkiye geneli 2 gun icinde teslim
(link)
(link)
Ultegra 172.5 bu fiyattan olursa wiggle'dan sipariş vermekle uğraşmam. Stoklara girecek mi 172.5mm ?

Favero Assioma pedallara yeni güncelleme gelmiş. Artık sıfırlama kalibrasyonunu otomatik yapacakmış. Tabi pedalları söküp takma durumlarında yine kendiniz sıfırlama yapmanız gerekiyor. Onun dışında her sürüşe başlamadan önce sıfırlamaya gerek yok.

Favero Assioma pedallara yeni güncelleme gelmiş. Artık sıfırlama kalibrasyonunu otomatik yapacakmış. Tabi pedalları söküp takma durumlarında yine kendiniz sıfırlama yapmanız gerekiyor. Onun dışında her sürüşe başlamadan önce sıfırlamaya gerek yok.

ben pedal değişmedikçe kalibrasyon yapmıyordum zaten.

• Beğen
Tepkiler: Veto8
@srdrmrs

Sizin gibi bunu yapmayan bir çoğunluk var zaten. :) Güncellemenin hedefi de bence bu kitleydi.

@srdrmrs

Sizin gibi bunu yapmayan bir çoğunluk var zaten. :) Güncellemenin hedefi de bence bu kitleydi.

sonuçlarda farklılık olsa bende yapardım. ama dogru sonuç verdiğini düşünüyorum.

@srdrmrs

Genel kanı her sürüşten önce yapılması gerektiği yönünde. Tabi sizin gibi farklı düşünen bir kesim de var.

Herkese selam, bu pedalın Uno serisini kullanıyorum. Normalde tek pedaldan ölçtüğü değeri iki ile çarparak akıllı cihaza gönderiyor diye biliyorum. Garmin 820 ile birlikte kullanıyorum. Benim sorum şu, dün itibari ile Zwift'e üye oldum ve pedal ile birlikte bütün diğer sensörleri de Zwift'e bağladım. Fakat bir baktım Garmin 820 üzerinde 120W yazıyor, Zwift üzerinde 240W, yani garmin ne derse Zwift tam iki katını söylüyor. Garmin ile bu şekilde 3 aydır antrenman yapıyorum. Gücü yükseklere çıkaracağım diye canım çıkıyordu. Acaba Zwift mi doğrudur, Garmin mi doğrudur? Konuyu bilen birileri bir yardımcı olursa sevinirim.

Assiamo appinda ayarlar bolumu var. Oranin ekran görüntüsünü atarsanız konuyu çözeriz.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Tek seferde bütün ekran alınmıyor, üç parça halinde ekledim.

Dosyalar

• B567F8F0-F41B-4CEF-87E3-C098FCC85F04.png
    B567F8F0-F41B-4CEF-87E3-C098FCC85F04.png
    99,3 KB · Okunma: 51
  • 8AE46740-514F-4C20-B74F-7B0D32D2B0E8.png
    8AE46740-514F-4C20-B74F-7B0D32D2B0E8.png
    112,3 KB · Okunma: 49
  • 207F50DD-95C6-4CB8-9F7F-1D03BF614A2B.png
    207F50DD-95C6-4CB8-9F7F-1D03BF614A2B.png
    105,1 KB · Okunma: 47
Hocam pedal uno degil mi? Ben pedali uno yaptım mesela bendeki goruntu bu.
Screenshot_20210221-171851.jpg

Sizde duo dan unoya geçeyim mi diyor.

Hocam pedal uno degil mi? Ben pedali uno yaptım mesela bendeki goruntu bu.256951 dosyayı görüntüle

Sizde duo dan unoya geçeyim mi diyor.
Pedallar Uno double the power bende de var ama sizin ekran gibi değil. Bir sonraki antrenmanda pedalı Garmin den kaldırıp tekrar kuracağım.
Bu arada şöyle bir ekran gördüm, Dual simülasyon ant+ bağlantılı yol bilgisayarlarında çalışmıyor. Not kısmında yazıyor. Bu cihazı Garmin 820 ye Bluetooth ile bağlama şansımız var mı?
9519C77E-3C29-40CE-B301-EC1B89BFC578.png

Son düzenleme:
Pedalları Garmin'den silip, tekrar eklemeyi denemenizi tavsiye ederim. Mümkünse ANT+ protokolünden.
Hocam, sensörü kaldırıp tekrar kurdum. Zaten cihaz doğrudan Ant+ protokolü üzerinden kuruyor. Bu cihazı bluetooth üzerinden bağlamanın bir yolu var mı?

Pedala sahip değilim ama sadece garmin cihazınızda düşük gösteriyor ise ekran ayarlarını yaparken power göstermesini yüksek saniyede ayarlamış olabilirmisiniz? Genelde anlık yada 3sn power gösterimini kullanıyorlar.

Pedala sahip değilim ama sadece garmin cihazınızda düşük gösteriyor ise ekran ayarlarını yaparken power göstermesini yüksek saniyede ayarlamış olabilirmisiniz? Genelde anlık yada 3sn power gösterimini kullanıyorlar.
Ekran ayarında bir problem yok, güç ekranı olarak dediğiniz gibi bir çok seçenek mevcut ve ben anlık gücü gösteren ayarı seçtim. Sorun şurada, power metrenin app üzerindeki ayarlarına girdiğimde orada zaten notlar kısmında yazıyor. Ant+ bağlantı ile Dual simülasyonu çalışmaz, Dual simülasyon sadece Bluetooth lu bağlantıda çalışır diyor. Edge 530 için bir sitede aşağıdaki gibi bir çözüm buldum, gerçi orada bir trainer bağlanmış ama sensör mantığı aynıdır diye düşünüyorum. Acaba Edge 820 de Bluetooth ile sensörlere bağlanma özelliği yok mu?
1613974451522.png

Hocam, sensörü kaldırıp tekrar kurdum. Zaten cihaz doğrudan Ant+ protokolü üzerinden kuruyor. Bu cihazı bluetooth üzerinden bağlamanın bir yolu var mı?

Ben kendi cihazımdan silip tekrar yükledim, vidyo üzeriden anlattım. Benim cihaz 530, pedallar da duo ama aynıdır diye tahmin ediyorum.

(link)

Ben kendi cihazımdan silip tekrar yükledim, vidyo üzeriden anlattım. Benim cihaz 530, pedallar da duo ama aynıdır diye tahmin ediyorum.

(link)
Video içim teşekkür ederim. Yukarıda da bahsettiğim gibi yabancı bir kaynaktan bu işlemin yapıldığını gördüm, ama benim 820 de “Show more option” diye bir seçenek çıkmıyor. Anladığım kadarı ile 820 de Bluetooth sensör tanıma özelliği yok.

• Beğen
Tepkiler: Veto8
Selam arkadaşlar. Şimdi şöyle bir şey yaptım. Yol bilgisayarımı Garmin 1030 ile geçici olarak değiştirdim. Evet bu cihaza ble ile bağlanabildim. Fakat sonuç aynı. Zwift yol bilgisayarından tam iki kat fazla değer gösterdi. Sonra Zwift i test etmek için Assioma app üzerinden dual senaryoyu kaldırdım ve hem zwift üzerinde hem Garmin üzerinde aynı değerleri okudum. Yani Garmin e ble ile bağlanmasına rağmen dual olarak değerleri x2 yaparak göndermiyor. Yok mu koca forumda yardımcı olabilecek birisi?

Geri