Veto8
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.735
Selam arkadaşlar. Şimdi şöyle bir şey yaptım. Yol bilgisayarımı Garmin 1030 ile geçici olarak değiştirdim. Evet bu cihaza ble ile bağlanabildim. Fakat sonuç aynı. Zwift yol bilgisayarından tam iki kat fazla değer gösterdi. Sonra Zwift i test etmek için Assioma app üzerinden dual senaryoyu kaldırdım ve hem zwift üzerinde hem Garmin üzerinde aynı değerleri okudum. Yani Garmin e ble ile bağlanmasına rağmen dual olarak değerleri x2 yaparak göndermiyor. Yok mu koca forumda yardımcı olabilecek birisi?
Tekrar merhaba. En iyisi Favero müşteri hizmetlerine yazmanız, en iyi cevabı onlardan alırsınız. Ben yine aklıma gelen, olabilecek sorunları söyleyeyim.
İlk olarak, pedalların sürümünün güncel olduğuna emin olun ve zero offset yapın. 1030 geçici dediğiniz için, 820 ile kullanacakmışsınız gibi yazacağım. 820 de low energy bluetooth yokmuş dediğiniz gibi ama tek taraflı pedalları ANT+ ile sorunsuz şekilde kullanabilmeniz lazım. Favero app'in ayarlarından "double power" sekmesini kapatın. ANT+ ile pedalları 820'ye bağlayın. Bu şekilde hem Garmin'de hem de Zwift'de okuduğunuz rakamlar doğru olmalı (yani 2 ile çarpılmış hali). Benim hatanın kaynağı olarak şüphelendiğim yer, hem Favero app'den hem de Zwift'ten ayrı ayrı ikiyle çarpılıyor güç datası. Bu yüzden Zwift olması gerekenden 2 kat fazla okuyor.