Abdülkadir Ergin
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 7.121
- İsim
- Abdülkadir Ergin
- Başlangıç
- 1984—85
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@Abdülkadir Ergin Ayakkabı kılıfına çok para veremem ama soğuklarda çevirmek istiyorum diyenler için harbiden büyük nimet bu mest.Azıcık uğraş ile ayakkabıya uyumlu hale getiriliyor zaten.Geçen sene her sürüşte hayret edip durmuştum Eski eşofmandan ince cep fermuarlarından söküp mestin arkasına dikmiştim, giyip çıkarması çok kolaylamıştı.Bursa'da bu sene ihtiyacımız olmayacak galiba, malum havalar çiçek gibi
Veletoze isteyen de marketteki ilanıma baksın ?
beklenmedik bir yağmura yakalanmazsam eğer yağmurlu havada süreceğimi hem güvenlik açısından hem de bisikletin parçalarına verecek olası zarardan dolayı düşünmüyorum :d@Bertan12 yun corap koruyucu oluyor ama yagmurda islanirsa gecmis olsun.
Ben 2 yıldır bunları kullanıyorum ayakkabılarımda hava deliği yok ayruca malzemede yarım parmak kalınlıgında su geçirmiyor baya sıcacık tavsiye ediyorum hacılara selam olsun
İçine pudra koymanız oldukça kolaylaştırıyor Onun dışında şu yönerge harici bir uygulamaya gerek yok gibi;Selamlar, geçenlerde velotoze ayakkabı kılıfı aldım ama ayağa oturtması konusunda biraz yoruyor sanki Önceden kullananlar varsa bu konudaki tecrübelerini paylaşma şansları olursa sevinirim
Ayağın terledi mi yani? Yanlardan birkaç delik aç komutanBu da benim kılıfım dün Ankara'da yaptığımız pazar sürüşünde hiç üşütmedi sadece hava 10 derece seviyelerine çıktığında ben hissetmedim ama ayakkabım hafif nemliydi.214786 dosyayı görüntüle