Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Barendli Elcik Tavsiyesi

Kullanan var mı, tavsiye eder misiniz arkadaşlar?

97108436_426151352.jpg

Scudo
Arkadaşlar normal elciklerin uzun turlarda rahatsız etmesi üzerine destekli elcik bakıyorum. Barendli elcikler de ilgimi çekti. Ne kadar kullanışlıdır bu model?

261872680_tn30_0.jpg

@Işıklar Gazisi hocam bence barendi ayrı alın isterseniz. Yani avucunuza tam otursun. Ben o şekilde kullanıyorum. Şehir içinde kullanıyorum hep bisikletimi. Yeri geldiğinde barentlerden tutarak kullanıyorum. Çok işime yarıyor. Sizin gösterdiğiniz modelde barendleri eliniz tam kavrayamaz küçük gelir gibi geldi bana. Tabi benim sürüş tarzım biraz agresif sayılır şehir içinde siz nasıl kullaniyorsunuz bilmiyorum. Bu elcikler daha sakin surusler için iyi olur gibi geldi bana.

şu shimano aim in web sitesi filan yok mu? bi inceleyelim. burda o kadar reklamı dönmüş.

• Beğen
Tepkiler: Erenovich
Xlc'nin ve Velo'nun tıpkısının aynısı gri-siyah barendli elcikleri var. Vidalıdır kendileri. Akarı, kokarı olmaz. Pişman etmez.

@Seymour Glass Hocam zaten bende bunların hem kurulumun kolay olması hemde sağlam sistemi olması sebebiyle bakmıştım. Bakınız :
27459887.png

Ergon GP3 modeline geçtim bende uzunca bir süre araştırdıktan sonra. 100 Km asfalt, 100 arazi sürüşü sonrası gayet rahat ve namının hakkını veren ürünler olduğunu söyleyebilirim.

ergon_gp3 (1).jpg ergon_gp3 (2).jpg

@Işıklar Gazisi Barend kısmına benim elim sığıyor zaten çok büyük olmasına gerek yok destek olması yeterli yokuş tırmanırken çok işime yarıyor barendlere asılabiliyorum.Çevremde bir kaç kişi daha kullanıyor herkes çok memnun. Benim kullandığımın markası Plus+ piyasada 40-50 lira civarına bulunuyor.

bu konuda bende yardım arıyorum kaliteli elcikler çok pahalı bende turcu değilim sonuçta o yüzden ucuz bi elcik bakıyorum şunlardan hangisini tavsiye edersiniz ???

- (link)
- (link)
- (link)
- (link)

@Kaan.Özçelik fiyat epey tuzlu, parasını hak ediyor mu ne dersiniz? ve acaba niye başka sitelerde göremiyorum?

@Işıklar Gazisi gorseldeki barendli elcigi kullaniyorum. Alyen vidalari cok ince cok sıkınca yalama oluyo ve o vidadan bulamazsan cop oluyo elcik-barend. Gidona tam oturmasi icin elektirik bandi uzerine gecirdim elcigi boylece alyen vidayi cok sıkmiyorum.

@1dost Ben 130 liraya almıştım. Dolar sağolsun, fiyat zıplamış. Benim için 130 liranın hakkını verdiğini söyleyebilirim. Hızlıca bakınca ben de başka sitede göremedim (galiba Performans Bisiklet'ten almıştım), ana dağıtıcı getirmiyor olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı Adam
Sele'de ki Brooks gibi elciktede Ergon. Fiyatı yüksek ama sadece l şeklinde bir demir parçası değil elinizin devamı haline geliyor gidon.

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı Adam
Ergon modellerin s ve l olarak iki boyutu oluyor. Bunu neye göre seçeceğimizi belirtmemiş. Benim ellerim ufak, s model alsam, biz bunları çocuklar için üretmiştik gibi bir durum olur mu?

Bir de barend ergonomik olarak çok işe yarıyor mu? Ne katıyor bana? Gp1 modelini alırsam ne eksik kalmış olur?

Geri