Myali
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.622
- İsim
- Sef
- Başlangıç
- 2003—04
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Üstat bu ürün alyan sıkmalı mı ? Oynama oluyor mu263115 dosyayı görüntüle
Bu üründen kullanıyorum memnunum. Kelebek gidon takacaksan gerek yok zaten.
Merhaba, bu açının kadro geometrisi, ölçüsü ve sizin bedensel özellikleriniz sonucu ortaya çıkan sürüş pozisyonunuzla doğrudan ilişkisi var. Örneğin küçük bir kadroda üst boru ve gidon boğazına bağlı olarak barendlere uzanma mesafeniz kısa selenizi de yüksekte olduğundan yere nispeten daha paralel bir açıya ihtiyacınız olur. Büyük kadroda ise tam tersi. Bu açı bilek ergonomisine göre kişisel bir açı yani.Kelebek gidonda yine ellerini koyduğun heryerde fren olmayacak ki... barendli elcik sürüş rahatlığı için bir alternatif, bildiğim kadarıyla alternatif tutuş pozisyonu olan çoğu gidon/elcikte elinin durduğu her yerde fren olmuyor.
Benim kullananlardan öğrenmek istediğim yukarıda birbirinin benzeri olan sabit barendli olan ürünlerde açı uygun oluyor mu (resimlerde bazı kişiler yere parelel kullanmış ancak bana kullanışlı gelmiyor), sanki yere 30 - 40 derece bir açılı durması gerekiyor gibi. En azından ben normal elcikte bileklerimi rahatlatmak için öyle tuttuğum zaman iyi geliyor.
Teşekkürler
Çok teşekkürler cevabınız için. Ben barendi ayarlanabilir Forte marka bir elcik siparişi verdim, geldikten sonraki deneyimlerimi paylaşırım.Merhaba, bu açının kadro geometrisi, ölçüsü ve sizin bedensel özellikleriniz sonucu ortaya çıkan sürüş pozisyonunuzla doğrudan ilişkisi var. Örneğin küçük bir kadroda üst boru ve gidon boğazına bağlı olarak barendlere uzanma mesafeniz kısa selenizi de yüksekte olduğundan yere nispeten daha paralel bir açıya ihtiyacınız olur. Büyük kadroda ise tam tersi. Bu açı bilek ergonomisine göre kişisel bir açı yani.
Selamlar,Çok teşekkürler cevabınız için. Ben barendi ayarlanabilir Forte marka bir elcik siparişi verdim, geldikten sonraki deneyimlerimi paylaşırım.