BirLebowski
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.657
- İsim
- ERAY
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Focus
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
merhaba arkadaşlar,
bu sözünü ettiğim ultrasonik köpek savar ürünü satın aldım.
İlk izlenimlerim:
Ürünün içinde standard android şarj kablosu ve cihaz var.
Ürünün büyüklüğü yanına çay kaşığı koyduğum fotoğraftan da görüleceği gibi, makul ve aynı elle bisikletle hareket halindeyken hem gidonu hem cihazı tutabildim.
İlk bisiklet turumda:
bolca oturan yada yatıp uyur vaziyette gördüğüm sokak köpeklerine hiç dokunmadım.
Ama her zaman rastladığım saldırgan ve belirli yerleri mekan edinmiş sokak köpekleri yoktu.
Serbest dolaşan yiyecek arayan bir köpek vardı. Onu gören komşu köpeği çok havlamaya başlayınca, cihazı ona tuttuğumda zıplayıp kaçtı.
Eve döndüm ve bahçemizdeki kendi kedimizi döven ve burayı mekan edinen sokak kedisi vardı.
Ona doğru tuttum, önce etkilenmedi. Sağdaki frekans değiştirme düğmesini ortaya getirip tekrar doğrulttum. Bu sefer o da zıplayarak kaçtı.
Yani köpek düğme yüksek frekanstayken etkilenirken, kedi orta frekanstan etkilendi.
şimdilik cihaz başarılı görünüyor.
Biraz kullanınca detay paylaşabilirim.
Nerede bu hayvan sevenler hadi ortaya çıksın da savunsun bu köpekleri. Sonra vay efenim biz hayvan düşmanı oluyoruz.İki örnek vereyim birisi az önce youtubeda önüme geldi diğerini de dün farklı bir platformda görmüştüm. İnsanların en başta sokakta başı boş köpek görmek istememe sebebi bunlar.
(link)
Ulan var ya fena sinir oldum. Sanıyorum ben olsaydım kafasına yumruk atardım köpeğin.İki örnek vereyim birisi az önce youtubeda önüme geldi diğerini de dün farklı bir platformda görmüştüm. İnsanların en başta sokakta başı boş köpek görmek istememe sebebi bunlar.
(link)
Rica etsem ürünün bağlantısını (linkini) paylaşabilir misiniz?
Loges köpek kovucu
Teşekkürler, bakacağım.
nasıl temin ettiniz bu cihazı ?merhaba arkadaşlar,
bu sözünü ettiğim ultrasonik köpek savar ürünü satın aldım.
İlk izlenimlerim:
Ürünün içinde standard android şarj kablosu ve cihaz var.
Ürünün büyüklüğü yanına çay kaşığı koyduğum fotoğraftan da görüleceği gibi, makul ve aynı elle bisikletle hareket halindeyken hem gidonu hem cihazı tutabildim.
İlk bisiklet turumda:
bolca oturan yada yatıp uyur vaziyette gördüğüm sokak köpeklerine hiç dokunmadım.
Ama her zaman rastladığım saldırgan ve belirli yerleri mekan edinmiş sokak köpekleri yoktu.
Serbest dolaşan yiyecek arayan bir köpek vardı. Onu gören komşu köpeği çok havlamaya başlayınca, cihazı ona tuttuğumda zıplayıp kaçtı.
Eve döndüm ve bahçemizdeki kendi kedimizi döven ve burayı mekan edinen sokak kedisi vardı.
Ona doğru tuttum, önce etkilenmedi. Sağdaki frekans değiştirme düğmesini ortaya getirip tekrar doğrulttum. Bu sefer o da zıplayarak kaçtı.
Yani köpek düğme yüksek frekanstayken etkilenirken, kedi orta frekanstan etkilendi.
şimdilik cihaz başarılı görünüyor.
Biraz kullanınca detay paylaşabilirim.
nasıl temin ettiniz bu cihazı ?
Köpeklere tapanlar çocuğu suçlu bulursa şaşmam. Buna benzer olay pazar günü yaşadım neyse ki yol genişti.Yorumsuz linki bırakıyorum
Buda ekşisözlik linki
(link)