Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Başıboş köpeklerle mücadele ve kurumların sorumluluğu

ctesi günü Uludağ tırmanışı yaptık , bir grup kangal ön grubu sürü olarak kovaladı , ben uzaktan bağırınca dağıldılar bi kaç tanesi yol kenarında kaldı onlar da kaçsam yine cesaret edip kovalayacaklardı.

(link)

Scudo
Bana son yıllarda bir kaç kez ufak boy olan küçük enişteler denk geldi. Bacak kadar boyları ile birden sağdan gelip havlamaya başlıyorlar ama ne olduğunu anlayana kadar insan bir den irkiliyor. Sonra bakıyorum sağdan bir tane küçük enişte coşmuş, pedaldan ayağımı kaldırıp kafana tekme geliyor hareketini yapınca kaçıyor.

Şu başı boş köpek olayının her türlü riski var maalesef.

merhaba arkadaşlar,

bu sözünü ettiğim ultrasonik köpek savar ürünü satın aldım.
İlk izlenimlerim:
Ürünün içinde standard android şarj kablosu ve cihaz var.
Ürünün büyüklüğü yanına çay kaşığı koyduğum fotoğraftan da görüleceği gibi, makul ve aynı elle bisikletle hareket halindeyken hem gidonu hem cihazı tutabildim.:)
İlk bisiklet turumda:

bolca oturan yada yatıp uyur vaziyette gördüğüm sokak köpeklerine hiç dokunmadım.:)

Ama her zaman rastladığım saldırgan ve belirli yerleri mekan edinmiş sokak köpekleri yoktu.
Serbest dolaşan yiyecek arayan bir köpek vardı. Onu gören komşu köpeği çok havlamaya başlayınca, cihazı ona tuttuğumda zıplayıp kaçtı.

Eve döndüm ve bahçemizdeki kendi kedimizi döven ve burayı mekan edinen sokak kedisi vardı.
Ona doğru tuttum, önce etkilenmedi. Sağdaki frekans değiştirme düğmesini ortaya getirip tekrar doğrulttum. Bu sefer o da zıplayarak kaçtı.
Yani köpek düğme yüksek frekanstayken etkilenirken, kedi orta frekanstan etkilendi.

şimdilik cihaz başarılı görünüyor.
Biraz kullanınca detay paylaşabilirim.:)

Rica etsem ürünün bağlantısını (linkini) paylaşabilir misiniz?

İki örnek vereyim birisi az önce youtubeda önüme geldi diğerini de dün farklı bir platformda görmüştüm. İnsanların en başta sokakta başı boş köpek görmek istememe sebebi bunlar.

(link)

İki örnek vereyim birisi az önce youtubeda önüme geldi diğerini de dün farklı bir platformda görmüştüm. İnsanların en başta sokakta başı boş köpek görmek istememe sebebi bunlar.

(link)

Nerede bu hayvan sevenler hadi ortaya çıksın da savunsun bu köpekleri. Sonra vay efenim biz hayvan düşmanı oluyoruz.
Bu hayvanlar insana zarar verirken sesleri çıkmaz ama insanlar kendilerini bu hayvanlara karşı savununca suçlusu insanlar olur.

(link)

Ulan var ya fena sinir oldum. Sanıyorum ben olsaydım kafasına yumruk atardım köpeğin.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bsklt07
Rica etsem ürünün bağlantısını (linkini) paylaşabilir misiniz?

Ürünü Hepsiburada sitesinden aldım.

Orada stok tükenmiş görünüyor.
Aynı satıcı N11 ve çiçeksepeti ile de çalışıyor.

Loges köpek kovucu.

ama stok tükenmiş görünüyor. Ara ara kontrol etmek lazım.:)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Teşekkürler, bakacağım.

Satıcıya sordum. Gelen cevabı paylaşıyorum.:)

Alıntıdır…….

Soru: Merhaba Loges, Ürününüzü Bisikletforum başıboş köpekler başlığında paylaşmıştım. Orada ilk incelemi yazdım. Şimdi nerede satılıyor, soran üyeler var. Stok yok görünüyor. Bilginize.
Cevap: Merhabalar, stoklarımız yükendi maalesef. Siparişimizi verdik 2-3 hafta zaman alabilir tekrar stoklarımıza gelmesi. Desteğiniz için çok teşekkür ederiz, stoklarımız sayenizde tükenmiş olabilir :) Tekrar tedarik edeceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Alaturkalık'ta son nokta...
(link)

merhaba arkadaşlar,

bu sözünü ettiğim ultrasonik köpek savar ürünü satın aldım.
İlk izlenimlerim:
Ürünün içinde standard android şarj kablosu ve cihaz var.
Ürünün büyüklüğü yanına çay kaşığı koyduğum fotoğraftan da görüleceği gibi, makul ve aynı elle bisikletle hareket halindeyken hem gidonu hem cihazı tutabildim.:)
İlk bisiklet turumda:

bolca oturan yada yatıp uyur vaziyette gördüğüm sokak köpeklerine hiç dokunmadım.:)

Ama her zaman rastladığım saldırgan ve belirli yerleri mekan edinmiş sokak köpekleri yoktu.
Serbest dolaşan yiyecek arayan bir köpek vardı. Onu gören komşu köpeği çok havlamaya başlayınca, cihazı ona tuttuğumda zıplayıp kaçtı.

Eve döndüm ve bahçemizdeki kendi kedimizi döven ve burayı mekan edinen sokak kedisi vardı.
Ona doğru tuttum, önce etkilenmedi. Sağdaki frekans değiştirme düğmesini ortaya getirip tekrar doğrulttum. Bu sefer o da zıplayarak kaçtı.
Yani köpek düğme yüksek frekanstayken etkilenirken, kedi orta frekanstan etkilendi.

şimdilik cihaz başarılı görünüyor.
Biraz kullanınca detay paylaşabilirim.:)
nasıl temin ettiniz bu cihazı ?

Bir önceki sayfa da belirtmiştim. 05.12.2022 tarihinde Antalya Konyaaltı Belediye'sine kendilerinin şikayet ve destek hattı olan Halk Masa üzerinden direk konum vererek başıboş köpek sürüsünün olduğunu ve bisiklet sürerken aralarından bir tanesinin, bu bir tanesine de küpesiz bu arada, hırlayıp peşime takıldığını belirtmiştim. Aynı gün beni telefondan aramışlar ve ulaşamamışlar. Dışarıda bisiklet sürdüğüm ve geç fark ettiğim içinde anında geri dönüş yapamadım. Akabinde 1 hafta bekledim, belki tekrar ararlar diye ama nafile. Bu sefer ben aramaya karar verdim ve arayıp durumu bildirdim. Telefondaki görevli kişi "Tamam ilgiyi yerlere söylüyorum onlar ilgilenir" gibi baştan savma cevap verdi. Şuanda 20 gün oldu ve hala herhangi bir dönüş olmadı. Bu arada ilk açtığım destek talebi de aynı gün "Şahsınız aranmış olup ulaşılamamıştır. İletişim kurulamadığı için bir işlem yapılamamıştır." notu düşülerek talep "Sonuçlandı" olarak işaretlenerek kapatılmış. Bugün tekrar destek talebi açıp durumu tekrar bildirdim. Özellikle önceki talebin saçma sapan şekilde kapatılması ve eğer bir işlem yapıldıysa bunu da bana bildirmeleri gerektiğini zira o bölgedeki köpekler hala duruyorsa bisiklet sürmemin can tehlikesi barındırdığını belirttim. Bakalım bu sefer nasıl bir dönüş yapılacak...

"Belediyemiz 5199 sayılı yasa gereği sokak hayvanlarına hizmet vermekte olup,sokak hayvanlarının yaşam hakkı koruma altına alınmıştır.Yasa kapsamında, Belediyemiz Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü olarak Sokak Hayvanları Geçici Bakım evimizde sokak hayvanlarının yalnızca hasta hayvan tedavisi,kısırlaştırma ve zorunlu kılınan aşıları yapılmaktadır.Yasa gereği ,sokak hayvanı sağlığına kavuştuğunda, belediyemiz alınan bölgeye bırakmakla yükümlüdür.Ayrıca 04.06.2010 tarihli 27265 sayılı yönetmeliğe göre hayvan sesleri rahatsız edici seslerden çıkarılmıştır." böyle bir cevap geldi. İlgili mevzuatta "yalnızca hasta hayvan tedavisi" gibi bir ibare geçmiyor. "Sahipsiz veya güçten düşmüş hayvanların en hızlı şekilde yerel yönetimlerce kurulan veya izin verilen hayvan bakımevlerine götürülmesi zorunludur. Bu hayvanların öncelikle söz konusu merkezlerde oluşturulacak müşahede yerlerinde tutulması sağlanır. Müşahede yerlerinde kısırlaştırılan, aşılanan ve rehabilite edilen hayvanların kaydedildikten sonra öncelikle alındıkları ortama bırakılmaları esastır." maddesi mevcut. Bilgili arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Bu belediyenin yaptığı baştan savmak değil de nedir?

Belediyenin bu konu hakkında bir şey yapacağına inanmıyorum. Bizim burada sabahleyin köpek sürüsü oluyor ve tam otobüs durağının orada bulunuyorlar. İnsanlar bu köpek sürüsü yüzünden otobüse binmeğe korkuyorlar.

Hep aynı sorun her şehirde aynı problem

Bir de bu köpek sevicileri miting filan düzenliyorlar. Ulan ülkede o kadar dert var bir de bunlar çıkıyor.

Geri