Ben sokak hayvanlarını savunuyorum.Benden nefret edebilirsin.Beni sevmeyebilirsin,bana saygı da duymayabilirsin.Kıçı kırık sevginiz diyerek samimiyetsiz de bulabilirsin.Hatta ana avrat sövebilirsin de,inan sıkıntı yok;samimiyim.Kızmam bile sadece senin için üzülürüm.
Ama şu ettiğiniz lafa gerçekten inanamıyorum.Ya lafınızın nereye gelip gittiğini bilmiyorsunuz ya da İslamı terbiye almamışsınız.''Tapıyorsunuz'' demek ne demek,ne kadar tehlikeli bir söz.Ağızdan kolay çıkar hesabı çok zordur.Gerçekten düşünceli biri ya da Allah korkusu olan biri ,bu lafı edemez,aklından geçirmez bile.
İtikatınız ne bilmiyorum ben ehli sünnet akaidindenim.Bu söz tekfirciliktir.Ben şu sizin basit olarak ağzınızdan çıkan ''Tapıyorsunuz'' sözünü hiçbir insanoğluna kullanamam.Çünkü ben kimsenin göğsünü yarıp da içine bakmadım.Ha siz benimkini ya da beğenmediğiniz sokak hayvanı savunucularınkini tek tek açıp baktıysan ya da Allah size hikmet öğrettiyse bilemem.Ben bilseydim bile yine diyemezdim.
Lafınızın nereye gelip gittiğini bilin biraz.Benzetme yaptım,yanlış anladınız ,söz sanatı kullandım gibi sözler kullanmayın lütfen.Ölçün tartın öyle konuşun.
@cazci Cem abi bu arkadaşı uzaklaştırırsanız sevinirim.İstersen abi beni de uzaklaştırabilirsin.Gücenmem.