Scott senin yorumlarını görse isim hakkına zarar vermekten dava eder. Elimizi aslanın ağzının altına götürüp hayvanın tepkisini mi analiz edicez. Ayrıca yanlış bilmiyorsam paylaştığın videodaki aslanlar bu adamın elinde yetişmiş.
Köpekler yüzünden öldürülen veya dolaylı yoldan öldürülmesine neden olan hayvanlardan, hatta insanlardan üstün kılan özellikleri ne ben bunu anlayamıyorum.
Yukarıdaki videoyu nasıl açıklayabilirsin. Sokakta gördüğümüz bi çok köpek tek başına 6-7 yaşında bir çocuğu çok rahat öldürebilecek güçte. Sürü olarak koşarak üzerine gelince tek başına bi çocuğun ne kadar soğukkanlı olmasını bekleyebilirsin. En başta bunu yaşaması gerekiyor mu?
Olaya hayvanlar açısından bakınca da ne yapılırsa yapılsın bu hayvanlar bi noktada birbirlerini yiyip, parçalamaya başlıyor. Ufak tefek ve beslenebilecek bir ölçüde de değiller. İçlerinden güçsüz olanları bu şekilde diğerlerine yem oluyor. Hatta bizim iyi huylu, mahallenin maskotu vs. dediğimiz bi çok köpek de muhtemelen agresif olmadığı için bu tarz köpekler tarafından saldırıya uğruyor veya ölüyor.
Ben artık bu durumun savunulacak bir yanını görmüyorum. Üç aşağı beş yukarı toplumun çoğunun hayatını olumsuz yönde etkiliyorlar.