Helvetica
Üye
- Tepki
- 81
- İsim
- Deniz
- Başlangıç
- 1990—91
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
çok geçmiş olsun abi ben de korkmam bunlardan ama çalılığın içerisinden çıkıp benimde sol ayak bileğimi ısırmıştı sonra kuduz aşısı serüveni başlamıştı.Bu it taparlar yüzünden daha kaç kişinin daha canı yanacak yada hayatını kaybedecekler bilmiyorum ama insanlar kendileri başlarsa ortalığı kan götürecek bu bir gerçek324320 dosyayı görüntüle
kopek teroru
kopeklere alisigim ve korkmam ve havlayip isirmayacaklarina inanirim
Galiba bu konu grup icinde olan sokak kopekleri icin gecerli , bolgelerini korumak icin havliyorlar , genelde
Ama bu durum sahipli kopekler icin farli
ilk defa kilyos tarafinda bir ciflik onunde sahipli bir kangal tarafindan hic tereddutsuz isirildim maalesef bu kopegin ilk vukuati degilmis , jandarmaya haber verdim en azindan baglansin diye ama olan oldu
Dogadaki tek havyan kedi kopekmis gibi sadece onlarin yasamini dusunmek buyuk yanlis , sonuclari agir oluyor
geçmiş olsun bilmediğimden soruyorum,bu köpeğin sahibine bir yaptırımı varmı bu şekil ağızlıksız veya başıboş dolaştırmasının?324320 dosyayı görüntüle
kopek teroru
kopeklere alisigim ve korkmam ve havlayip isirmayacaklarina inanirim
Galiba bu konu grup icinde olan sokak kopekleri icin gecerli , bolgelerini korumak icin havliyorlar , genelde
Ama bu durum sahipli kopekler icin farli
ilk defa kilyos tarafinda bir ciflik onunde sahipli bir kangal tarafindan hic tereddutsuz isirildim maalesef bu kopegin ilk vukuati degilmis , jandarmaya haber verdim en azindan baglansin diye ama olan oldu
Dogadaki tek havyan kedi kopekmis gibi sadece onlarin yasamini dusunmek buyuk yanlis , sonuclari agir oluyor
geçen gün bir köepk kediyi parçaladı sahibini tutukladılar ağızlıksız gezdirdi diyegeçmiş olsun bilmediğimden soruyorum,bu köpeğin sahibine bir yaptırımı varmı bu şekil ağızlıksız veya başıboş dolaştırmasının?
Cezası yoktur muhtemelen!
sikayette bulunup mahkemeye verilirse yaptirim olur herhalde ama memleketteki adalet duzeni malum , uzun surer sairimgeçmiş olsun bilmediğimden soruyorum,bu köpeğin sahibine bir yaptırımı varmı bu şekil ağızlıksız veya başıboş dolaştırmasının?
Cezası yoktur muhtemelen!
Ben orasıyla ilgili 3-4 yıl önce yazmıştım bu foruma. Orada iniş yaparken önüme atlamıştı köpek ağaçların arasından, ona çarpmayayım diye karşı şeride geçtim, az kalsın araba çarpıyordu. Bir daha hiç geçmedim, o yol yokmuş gibi sürüyorum. Zaten az olan sürülebilir yollardan biri de köpekler yüzünden yasaklı bölge oldu.Bu arada konuyla ilgili yorum yapmak istemiyorum ama Reşadiye - Cumhuriyet köyü arasını kullanıyorum bu ara sık sık, dün hava baya güzeldi ve köpekten geçilmiyordu ortalık. Durum çok fena..
Köpeklerin hayatta kalmasının nedeni oraya gelip yemek veren ittaparlar herkesin bildiği üzere. Bir kere o bölgede ben de turlamıştım bana da bayağı denk gelmişti.Ben orasıyla ilgili 3-4 yıl önce yazmıştım bu foruma. Orada iniş yaparken önüme atlamıştı köpek ağaçların arasından, ona çarpmayayım diye karşı şeride geçtim, az kalsın araba çarpıyordu. Bir daha hiç geçmedim, o yol yokmuş gibi sürüyorum. Zaten az olan sürülebilir yollardan biri de köpekler yüzünden yasaklı bölge oldu.
Bu kadar köpek bomboş yolda nasıl hayatta kalıyor, kim bakıyor bunlara, düzenli biçimde yolun ortasında yatan köpeklere kim yiyecek veriyor? Belediye denen kurum ne iş yapıyor? Bir gün o yoldan bir kaza ve ölüm haberi gelecek diye korkuyorum...
Çok fazla büyük paket yem ambalajı kalıntısı var ortalıkta. Birileri vicdan mastürbasyonu yapıp duruyor işte, şehre de yakın hem..Ben orasıyla ilgili 3-4 yıl önce yazmıştım bu foruma. Orada iniş yaparken önüme atlamıştı köpek ağaçların arasından, ona çarpmayayım diye karşı şeride geçtim, az kalsın araba çarpıyordu. Bir daha hiç geçmedim, o yol yokmuş gibi sürüyorum. Zaten az olan sürülebilir yollardan biri de köpekler yüzünden yasaklı bölge oldu.
Bu kadar köpek bomboş yolda nasıl hayatta kalıyor, kim bakıyor bunlara, düzenli biçimde yolun ortasında yatan köpeklere kim yiyecek veriyor? Belediye denen kurum ne iş yapıyor? Bir gün o yoldan bir kaza ve ölüm haberi gelecek diye korkuyorum...
Bunu soyleyen kopeksever bir arkadasimi kopek isirmisti 😂köpekler kimi kovalayacağını iyi biliyormuş ya öyle diyorlardı![]()
Köpekleri ben de seviyorum, korkmuyorum ve rahatsız olmuyorum varlıklarından ancak bu beni ısırmayacakları anlamına gelmiyor. “Siz yanlış yapıyorsunuzdur yoksa köpek ısırmaz” gibi bi sava tamamen karşıyım, hayvanın herhangi bir türünün her zaman tutarlı davranış göstereceğine inanmak hiç sevmesem de şu sürekli bahsi geçen ‘ittaparlık’ tanımına uyan bi yaklaşım benim gözümde. Psikolojisi olan varlıklarız hepimiz ve özellikle bu köpeklerin yakın zamana kadar sıcak bi yuvada yediği önünde yemediği arkasında yaşarken vahşi doğanın göbeğine atıldıklarını ve hayatta kalma içgüdüsüyle sadakati bırakıp her türlü hayvanlığı yapabilecek hale gelebileceklerini unutmamak gerekli. Parçalanmış yem ambalajlarıyla birlikte çokça da ufak bez, battaniye, kıyafet parçaları da görüyorum yol kenarlarında. Zannediyorum ki ‘hayvanseverlerimiz’ evcil hayvanlarından kurtulmak için buralara bırakırken yürekleri elvermediği için bu tarz şeylere sararak bırakıyorlar ki üşümesin garibanlar. Düşünsenize yaşadıkları travmayı. Bizim geçerken karşılaştıklarımızdan bazısı belki daha dün bu ortama girdi, belki de aylar hatta yıllar oldu gireli, haliyle hepsinin aynı yaklaşıma aynı tepkiyi vereceğini düşünmek de doğru değil..Bunu soyleyen kopeksever bir arkadasimi kopek isirmisti 😂
hiç şaşmaz ama yine de akıllanmazlar :dBunu soyleyen kopeksever bir arkadasimi kopek isirmisti 😂
Eskişehir ise Eskişehir'in en köpekli rotasıdır.Bu arada konuyla ilgili yorum yapmak istemiyorum ama Reşadiye - Cumhuriyet köyü arasını kullanıyorum bu ara sık sık, dün hava baya güzeldi ve köpekten geçilmiyordu ortalık. Durum çok fena..