Eroseros
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.243
- İsim
- Eray Yumuşaker
- Bisiklet
- Sedona
Guzel bir uygulama. Kopek seven alsin evinde beslesin.Bulunduğum ilçe olan Seferihisar'da bu konuda çalışmalar yapılıyor.
(link)
Herhangi bir köpek en aptal insanda bile 10kat aptaldır, bir insanı bir hayvanla karşılaştırmak da abesle iştigal
O köpek bunu yine oradaki insanların hareketlerinden öğreniyor.Köpek insan arasında aptallık karşılaştırması yapmadım ki?
Yalnızca, köpek yoldan geçen arabaları kolluyor, insan kollamıyor anlamında küçük bir video gönderdim.
Bursa'da sokak köpekleri araçlara çok dikkat ediyor.
Yolun karşısına geçecek diyelim, yol kenarında bekliyor. Araç hiç geçmediği sırada karşıya geçiyor.
Olay budur.
Köpek insan arasında aptallık karşılaştırması yapmadım ki?
Yalnızca, köpek yoldan geçen arabaları kolluyor, insan kollamıyor anlamında küçük bir video gönderdim.
Bursa'da sokak köpekleri araçlara çok dikkat ediyor.
Yolun karşısına geçecek diyelim, yol kenarında bekliyor. Araç hiç geçmediği sırada karşıya geçiyor.
Olay budur.
Kafayı yememek elde değil, aynen bahsettiğin durum geldi aklıma. Çoluk çocuk var minicik eti ne butu ne? Bu hayvanları ağızlıksız gezdiren karakter yoksunu bencil lümpen yaratıklar bir de hümanist takılırlar.Kadıköy gibi yerlerde hepimizin ailesiyle gezmişliği vardır. Elimizi bırakan minik yavrularımız oluyor. Yanlışlıkla bu yavrularımızdan birinin boğazına yapışsa oracıkta göz göre göre öldürür. Çünkü bir köpeğin çenesini açmanın imkanı yok.
Bunun düşüncesi bile aklımdan geçtiğinde çıldırıyorum.
Bu üye bilinçli olarak insanları tahrik edip forumda polemik yaratan bir troldür arkadaşlar. Lütfen yazdıklarına itibar etmeyiniz!!!Bursa'da şehir merkezinde dolaşan köpeklerden biri.
Şehir yaşantısının zorluklarından payını almış bitkin bir görüntü veriyor.
Ayakta zor duran bu köpek hiç insana saldırabilir mi?
(link)
(link)
Her gün bir sokak köpeği olayı. Yeter artık insanımız, çoçuklarımız ölüyor!
Kimse bir hayvanın öldürülmesinden zevk almaz. Ama burda "artılar-eksiler" konusu var artık. Köpek saldırılarından ölen çocuk, yaşlı insanlar, kediler, kırsal yerlerde koyunlar... Veya köpekten kaçarken arabaya çarparak ölenler. Kaldı ki zarar almasına gerek de yok. Kimse bir köpek tarafından parçalanma korkusuna maruz kalmak zorunda değil. Benim 2019'da bu foruma üye olma sebebim, kırsal bi yerde sürerken ısırıldıktan sonra "bakayım diğer bisikletçilerin de başına böyle şeyler geliyo mu" diye bakmaktı. İğrenç bir olaydı. Travma resmen. Tabii zamanla olay etkisini yitirdi ve vicdanım ağır bastı, "can almadan bir çözüm olabilir mi?" diye çok düşündüm. Ama köpek sayısı o kadar fazla ki, MAALESEF, ÜZÜLEREK, köpekler uyutulmadan bu işin bir çözümü olmayacağını belirtmek istiyorum.ben bisikletçileri hayvansever doğasever bilirdim şu başlıkta yazılanlardan utandım yazık
+1Kimse bir hayvanın öldürülmesinden zevk almaz. Ama burda "artılar-eksiler" konusu var artık. Köpek saldırılarından ölen çocuk, yaşlı insanlar, kediler, kırsal yerlerde koyunlar... Veya köpekten kaçarken arabaya çarparak ölenler. Kaldı ki zarar almasına gerek de yok. Kimse bir köpek tarafından parçalanma korkusuna maruz kalmak zorunda değil. Benim 2019'da bu foruma üye olma sebebim, kırsal bi yerde sürerken ısırıldıktan sonra "bakayım diğer bisikletçilerin de başına böyle şeyler geliyo mu" diye bakmaktı. İğrenç bir olaydı. Travma resmen. Tabii zamanla olay etkisini yitirdi ve vicdanım ağır bastı, "can almadan bir çözüm olabilir mi?" diye çok düşündüm. Ama köpek sayısı o kadar fazla ki, MAALESEF, ÜZÜLEREK, köpekler uyutulmadan bu işin bir çözümü olmayacağını belirtmek istiyorum.
Ayrıca, köpeklerin uyutulmasına karşı çıkanlar "Sokak HAYVANLARI sahipsiz değildir" gibi sloganlara başvuruyor. Bu, suyu bulandırmaktır. Kimse kedilerden bahsetmiyor, kediler başımızın tacı. İnsan parçalayan kedi bişey görmedim ben şimdiye kadar. Bahsedilen şey başıboş köpekler. En azından iri cüsseli, saldırgan karakterli olanların uyutulması gerekiyor, insanların bok yoluna niyazi olmaması için.
Aynen katılıyorum. Kendimce ben hayvan severim, kediden köpekte korkan bir yapım yok,Kimse bir hayvanın öldürülmesinden zevk almaz. Ama burda "artılar-eksiler" konusu var artık. Köpek saldırılarından ölen çocuk, yaşlı insanlar, kediler, kırsal yerlerde koyunlar... Veya köpekten kaçarken arabaya çarparak ölenler. Kaldı ki zarar almasına gerek de yok. Kimse bir köpek tarafından parçalanma korkusuna maruz kalmak zorunda değil. Benim 2019'da bu foruma üye olma sebebim, kırsal bi yerde sürerken ısırıldıktan sonra "bakayım diğer bisikletçilerin de başına böyle şeyler geliyo mu" diye bakmaktı. İğrenç bir olaydı. Travma resmen. Tabii zamanla olay etkisini yitirdi ve vicdanım ağır bastı, "can almadan bir çözüm olabilir mi?" diye çok düşündüm. Ama köpek sayısı o kadar fazla ki, MAALESEF, ÜZÜLEREK, köpekler uyutulmadan bu işin bir çözümü olmayacağını belirtmek istiyorum.
Ayrıca, köpeklerin uyutulmasına karşı çıkanlar "Sokak HAYVANLARI sahipsiz değildir" gibi sloganlara başvuruyor. Bu, suyu bulandırmaktır. Kimse kedilerden bahsetmiyor, kediler başımızın tacı. İnsan parçalayan kedi bişey görmedim ben şimdiye kadar. Bahsedilen şey başıboş köpekler. En azından iri cüsseli, saldırgan karakterli olanların uyutulması gerekiyor, insanların bok yoluna niyazi olmaması için.