Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Başlangıç bisikleti olarak katlanır bisiklet tavsiyesi

@Caner Aydın
Bende beylikdüzündeyim. Metrobüse biniliyor fakat cok yogun saatlede ilk durağa gidip binmek daha iyi. Fakat akşam dönüş cok sıkıntılı. Cevizlibağ öğle kalabalık ki anlatamam. Tabi bu dediklerim mesai çıkış saatlerinde.
1100 tl verebilirsen letgo ya bak derim orada bir arkadaş var. Tern link c7 satıyor. Faturası ve garantisi varmış. Ben de letgo dan link b7 almıştım. Orayı bir incele dahon markada var.
 
Scudo
@Hamunpatra peki hiç e-5ten gittiğiniz oldu mu metrobüse binmek yerine, havalimanı civarları korkutuyor beni, sağdan çok yola giriş oluyor. Ben belediye durağındayım, genelde binebiliyorum ayakta gitmelik. Bisiklet peki tam bacak aranıza sığıyor mu, çünkü ben sırt çantamı koyuyorum. Bisiklet de olunca bayağı yer kaplamış olacağım.
 
E-5 den gitmek cok tehlikeli. Ben şahsen cesaret edemem.
Metrobüs de cam kenarında yaslayıp gidebilirsiniz. Bacak arasında gidecek kadar küçük olmuyor. Belediye durağından arkadan ikinci kapıdan gir karşıya yasla. Daha önce dediğim gibi gitmek sorun degil gelmek sorun.
 
  • Beğen
Tepkiler: Caner Aydın
Tern link c7'lerin arka ruble vidalı olduğundan en küçük dişli 14 diş olur,Link D8'lerde ise arka ruble kasetli sistemdir ve en küçük dişli 11 diştir.Bu durumda düz yolda biraz hızlı gitmek istiyorsanız D8 tercih etmeniz uygun olacaktır.Ayrıca Dahon veya Tern, 8 vitesli modellerde daha kaliteli malzeme kullanıyor.
 
Decathlon'daki yeni modellerin kadroları çok güzel. Tilt serisinin daha incesi. Fiyat da uygun ama performans nasıldır bilmem. Bari vitesi shimano tourney koysalarmış :( Bir de 14.50 kg.


(link)
 
  • Beğen
Tepkiler: Tolstoy
btwin ya da dahon katlanır. 700 lira ya da 1500 liralık bisiklet. Neler farklıdır, yol tutuş hız güvenlik uzun ömürlülük?

Şu an 1000 lira nakitim var. Taksitle alırsam sıfır 2000e bile çıkarım belki ama 600 700e de varken, para harcamak da istemiyorum. Kullanım amacım bir kaç ay haftada 3-4 gün olacak olsa da sonralarda haftanın 6-7 günü kullancağım. Burda da kullanım amaçlarımı yazdım
Katlanır bisiklet almak istiyorum.
 
@Caner Aydın
Letgo ya bak orada tern de dohan markada var. Daha once dediğim gibi beylikdüzünde oturan biri tern link c7satıyor. Temiz ve faturalı. Bence bir bak.
 
  • Beğen
Tepkiler: Caner Aydın
Mosso marine 26 düşünüyorum ben de. Yakın zamanda alabilirim...
 
Benim de aklmda 2. el tern c7, tern b7, (1200 civarı bunlar), carrero, sıfır dahon 1400 liraya var. Diğer markalar uzun yol dayanıksızlığı, gevşeme vs gibi sorunlar olduğunu okudum ama emin olamadım tabi. Salcanoyla da uzun yol giden var çünkü.
 
Arkadaşlar dahon d8 almayı düşünüyorum 2015 ile 2016 arasında ne gibi farklar var ,sizce hangisini almak daha mantıklı olur?
 
Ben daha bir hafta once 2015 d8 aldim. Kullanilan malzemeler 15 lerde daha iyi. Ayrica rengi de cok daha hos. Bence hic dusunmeden 15 almalisin.
 
  • Beğen
Tepkiler: erencaner
@Dağhan aynen 2015 daha iyi. arada 50 tl fark vardı yalnızda 2015 ile 2016 arasında. 2015 tercih ettim. detaya inersen farkları görürsün.
 
@erencaner
Hocam detayları nedir bilgi versen konuya hakim değilim
 
@Dağhan lastikler, elcikler, sele ve renkler. bir de 2015 d8 çift kat jant. 2016'dan emin değilim.
 
  • Beğen
Tepkiler: Dağhan
@erencaner anladım teşekkür ederim peki en uygun sıfır kredi kartı taksitle nerden alabiliriz
 
@Dağhan pedalla.com.tr'ye bakın diyeceğim orada da 2015'ler bitmişti en sonra hocam ben gecen sene en uygun oradan bulmustum onun dısında neti araştırın.
 
Kucukyali tandem den alabilirsin. Bende oradan aldim cok memnunum. Su anda iki adet bir siyah bir tane de sari kaldi.
 
  • Beğen
Tepkiler: Dağhan
1660 nakit veya taksit olabilir.
 
Carraro flexi 121 aldım memnunum 21 vites olmasi en güzel yani
 
Geri