Geçmiş olsun, ameliyatı hemen düşünme daha yaşın genç, ayrıca ameliyat kesin çözüm değil. Belim ağrıdığı için bende devlet hastanesine gitmiştim banada bel fıtığı tanısı kondu. Doktor ameliyat olmazsam düzelmez dedi. Bende arkadaşımın babasının yanına gidip konuştum. Doktorlar uğraşmamak için herkese ameliyat sunuyorlarmış. Arkadaşımın babası arabadan inmek istediğinde 10dk beklemesi gerekiyormuş; ameliyat olmuş ama fıtığı hala duruyor. Bende fıtığımın olduğu yere kas gevşetici ile masaj yaptırdım tabii bunlar hafif masajlar. Zamanla ağrı azaldı ayağım eski haline döndü ama hayatın boyunca beline çok dikkat etmen gerekiyor bunu bil. Bir kerede ağır çanta taşımandan fıtığım tekrar attı bu sefer ayağa kalkamıyordum. Dikkat ede ede ve bisiklete hafif hafif bine bine şuan çok daha iyiyim. O yüzden biraz sabret belini dinlendir, kendini daha iyi hissedince zorlanmıyorsan bisiklete hafif şekilde binmeye devam et ama bunları doktora danışarak yap. Bende işe yaradı başkasında da işe yarayabilir ama belki sende işe yaramaz, kötü sonuçlar verebilir. Saygılarla!....