Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Benim bisikletlerim de bunlar

eee sonuç ne ? neye bağladık resim kiminmiş ?

Scudo
@Hakan ÇELİK

Ispat bisikletlerle ilgili degil, hani ben hirsiz yalanci diyorlarya o cok dürüst olan arkadaslar, belki stuttgartta oturduguma inanmasin diye okulun önün de bir resim cektirim, sana yolardim diye söyledim. Gelince sana bu konuyu da nedir nasildir gösterecegim insallah. Seni de aramiza aliriz ögrenirisn Downhilli ve tr de gösterirsin. :)

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
@murat cömez

Gelebilirsin tabi. Adana Kozan'dayım. Alp Değer TANRIVERDİ'yi nerede bulurum de, herkes gösterir. Ama bu çirkin tavırlarınla gelme. Zira bizim buralarda böyle atıp tutanları sevmezler. Saygılar.

@Engin YAĞIZ

Sonun da bulduk kimin oldugun Engin bey, o resim sana aitmis helal olsu güzel poz vermissin, rahatladinmi simdi meragini giderdikmi. Hala resim diyorlar ya size son resimi gönderdim daha ne istiyorsunuz. O dami yanlidi.

• Beğen
tamam resim murat beyin değilmiş konuyu buradan bağlayalım olmuş bitmiş artık bir defa şeytana uyulmuş öyle bir laf söylenip resim konulmuş olabilir insanlık hali uzatmayalım beyler konuyu :)

@murat cömez

Ben ne zaman çektirdim bu resmi hiç hatırlamıyom :) Ya Murat abi şuraya çıkıp beyler kusura bakmayın bi kazadır oldu resim benim değil fazla uzatmayalım desen konu kapanıcak ama sende hiçbişey söylemiyon abi ....

Yanılıyorsunuz. Bu kadar laf edene kadar "nefsime yenik düştüm kusura bakmayın" deseydiniz bu forumdaki arkadaşlar size gösterdiği teveccühten geri dönmezdi eminim. Ama siz zor ve yanlış olanı seçip insanları küçük görmeye çalıştınız. Şimdi çıkıp yapmadım diyeceksiniz. Dönüp yazdıklarınıza bakın. Forumda açılan konulardan çoğu "800.TL bütçem var ne almalıyım" "o kadar param yok, biriktirmem lazım" gibi konular. Yani ekonomik gücü kısıtlı olanlar çoğunlukta ve sen çıkıp "sen de al o bisikletlerden sonra konuş" diyerek insanları rencide ediyorsun.
Ayrıca "Ben ispatimi nasil yapacagimi yazdim, arzu edersen yanina gelir ispat ederim." ne demek? İspat edeceksen buraya fotoğraf ekleyerek ispat edebilirsin. Fotoğrafçı arkadaşlar daha iyi bilir ama o poz tek karelik bir poz değildir. Kesinlikle en az 5-10 kare çekilmiş ve en iyisi seçilmiştir. Ben bile Samsung Note 2 ile 5-6 saniyede 20 poz çekiyorum. Varsa aynı pozun diğerlerini koyun buraya ispat edin. Ha derseniz ben Adana'ya geleceğim, buyur gel. Misafir başımızın tacıdır. Ama bunu ispat için gelme.

@alp değer tanrıverdi

Bak arkadasim ben 800tl lik bisiklet alanlara özelden cok yardim ettim ve düsük seviyede biskleti olan kisilere bile güzel bisikletiniz var diye yorumlar yazdim. O arkadasa yazdigim kelime onu rencide ediyor da onun yazdigi cok mu güzeldi. Ben suclu durum da oldugum icin baskasi bana sögse bile siz iyi yapti diyeceksiniz. Sonra ben ona, sen de al o bisikletlerden sonra konuş demedim dogru okursan, sen de al o bisikletlerden ve burada göster dedim. Bu lafim sadece o kisiy idi. Baskasina degil. Az önce küfür eder gibi davet ettin beni sim de buyur gel diyorsun. Aman kalsin, Adanalilar cok terbiyleli ve iyi insanlardir, benim gibi insanlar oraya gelp de orarlari kirletmesinler. Cevap da beklemiyorum, lutfen birdaha yazma olurmu.

• Beğen
N'oldu? Gerçekleri yazınca sinirin mi bozuluyor? Olayı yine başka yerlere çektin. Fotoğraf meselesi n'oldu? Nereden alıntı yaptığını açıklamayacak mısın hala?

@murat cömez

Bak bu konuda haklısın abi seni yaklaşık 2 aydır takip ediyorum herkese her konuda yardım ediyosun bıkmadan usanmadan sorulara samimi cevap veriyosun, Bisikletini yeni almış arkadaşları seçimlerinden dolayı tebrik ediyosun gerçekten çok az kişi böyle bi zahmete girer...

@Engin YAĞIZ

Sagol kardesim,hic yoktan iyligimizi bilen senin gibi bir kac kisi var. Tesekkürler...

16 temmuz da Alp beye ben bunu yazmistim
@murat cömez
ve lastik konusun da bile yorum yazmistim. Simdi benim yanlisim nere de.

Bana laf atan emre gülen kardesime de böyle yardim da bulunmustum

onun sorusu
Merhaba arkadaşlar . Başıktaki model çemberlerime tel alıcam ama hangi ölçü alıcağımı bilmiyorum şuanda bir ürün buldum özelliklerinde ``255mm uzunluğunda 2mm kalınlığında ``yazıyor bu teller bu model çembere uyarmı ? Bilgisi olan ya da kendi kullanmış olanlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.

benim cevabim
Telin uzunlugu göbeklrele ilgilidir cemberle degil. Cemberde kulanacaginiz göbegi, mahalle bisikletcisine degilde tam üst kaliteli bir bisikletciye götüreceksiniz ve orada ölcüm tablosu vardir ve ölcülür, böylecede telin uzunlugu bulunur.

Yada

Almanca anliyorsan burada ölcümü kendin yapabilirsin, gerekli ölcüleri mm olarak dogru yerlere yaz ve altda hesaplamaya bas, sana otomatik olarak gereken ölcüyü verecektir. Eger dogru ölcüleri verirsen, hesapladigi ölcüye %100 güvene bilirsin.

(link)

Almancada yardim gerekirse bana özelden yazabilirsin, ben sana yardimci olabilirim

Simdi bunun kötülük yada kücümseme neresinde.

Ohooo Murat bey siz çok yanlış düşünüyorsunuz ama konuyu nereden nereye getiriyorsunuz . Burda size daha öncesiyle ilgili hiç bir şey söylenmediki , kişiliğinizede bir şey söylenmedi sadece bir resimden kaynaklandı bunca tartışma. Sizin eskiden yaptığınız şeyler o resimi nasıl etkiliyor bilmiyorum sizin gözünüzde.

@alp değer tanrıverdi

Senden, aynaya bak görürsün nereden alinti yaptigimi, adanali... :p

• Beğen
@Emre GÜLEN

bunu sen yazmadinmi...
ve son olarak birini bisikletinden dolayı küçümsüyorsunuz.

• Beğen
@murat cömez

Çünkü küçümsediniz` alabiliyorsan sende koy ` falan hiç hoş değildi. bu konuşma resimden sonra geçen konuşma zaten . Neden size o resmi paylaşmadan önce böyle bir tepki gelmedi lütfen biraz düşünün.

Ayıp Örtenin Dünyâ Ve Âhirette Ayıbı Örtülür

Allahü Teâlâ Hazretleri’nin kendisinden Örtülmesini ve gizlemesini sevdiği şeylerde, kişi, başkalarının hata, günah ve çirkinliklerini gizlemelidir. Gerçekten Efendimiz (s.a.v.) hazretleri şöyle buyurdular:
“Kim müslüman’m avretini gizlerse, Allahü Teâlâ hazretleri de âhirette onun avretini gizler.
“Kim bir müslümanın hatasını örterse, Allahü Teâlâ hazretleri de dünyâ ve âhirette onun hatalarını örter ve İnsanlardan gizler. insanların gıybetini yapan, tecessüs eden (insanların ayıplarını araştıran) ve maharetlerini günahta kullanıp kötülük üzerine birbirlerini destekleyenler, bu vasıflardan azledilmiş ve uzaklaşmışlardır.
Gafur ve gaffar sıfatlarıyla müttasıf olan kişi, Allah’ın mahlûkatnda ancak ve ancak onlarda güzel olan ve onların hoşlarına giden şeyleri ifşa ve izhâr eder.

Kaynak : İsmail Hakkı Bursevi, Rûhu’l-Beyan Tefsiri: 2/265.243. Ebû Hüreyre radıyallahu anh’den rivayet edildiğine göre, Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:

“İşlediği günahları açığa vuranlar dışında, ümmetimin tamamı affedilmiştir. Bir adamın, gece kötü bir iş yapıp, Allah onu örttüğü halde, sabahleyin kalkıp:

Ey falan! Ben dün gece şöyle şöyle yaptım”, demesi, açık günahlardandır. Oysa o kişi, Rabbi kendisinin kötülüğünü örttüğü halde geceyi geçirmişti. Fakat o, Allah’ın örttüğünü açarak sabahlıyor.” Buhârî, Edeb 60; Müslim, Zühd 52

@Emre GÜLEN

Sen bunu bana ben sana bu (alabiliyorsan sende koy) cevabini vermeden yazdin. Yani ilk sen yazdin, demekki sen bana yazarken böyle bir sey yazacagimi biliyordun. Bu durumda ben senin yorumuna bu cevabi verdim. Demekki senin yorumundan önce ben kimseyi kücümsememisim.

Ya siz yazin yazin, ben de cevap verince hic hos olmuyor ve önce ben yazmis oluyorum.

bak emre ben seninle tartismam burada oldumu, benim senin yasinda cocugum var ve bu durum da sen benim dengim degilsin. Sen git denginle tartis olurmu. Sana hayatin boyunca basarilar dilerim allahtan dilegim okuyup bir yerlere ulasirsin ve her istedigine sahip olursun. Hadi sana iyi geceler ve ailene de saygilar.

• Beğen
Bir ihmal sonucu paylaşılan yanlış bir resim, bunun sonucunda paylaşanı aşağılayan kişiler, yanlışı alenen kabul etmeyen konu sahibi ve karşılıklı olarak hakarete varan konuşmalar. Bu konunun bisikletler hariç özeti budur. Daha fazla kimse birbirini kırmasın. Olan oldu, yemek yandı. Bundan sonra isteyen takibini ona göre yapar, güvenini ona göre hesaplar. İlla laf söylemek zorunda değiliz hiçbirimiz. Gelir, görür, geçersin. Forumun olayı budur...

Murat Bey, tüm tartışma benim yüzümden başladı, kusura bakmayın bunlara sebep oldum ama dürüstlük herşeyden önce gelmeli. Ama en büyük kabahat sizde, bu gece burada insanların önünde kendi kendinizi bitirdiniz...

Sevilen bir kişiliksiniz, yardımsever bir insansınız, herkes bunu dile getirdi. Tüm bu insanlar ağzınızdan çıkacak tek bir lafı aradı ama siz oralı olmadınız bile, insanlara saldırmaya başladınız ve hala devam ediyorsunuz. Yazmayayım artık dedim ama yani öyle laflar ediyorsunuz ki, insanın içinde söyleyecek çok şey birikiyor.

İstediğiniz yerleri istediğiniz gibi alıntılayıp cevap veriyorsunuz, ama farkında mısınız bilmiyorum ama aslında birşey "söylemiyorsunuz". Ağzınızdan çıkacak küçük bir kelime herşeyi bitirebilecek noktada iken siz kendinize sanırım yediremiyor olmalısınız ki böylesine herkesi karşınıza alıyorsunuz. 18 yaşındaki bir arkadaşımızı denginiz olarak görmediniz, neden, o da mı sizden daha dürüst yoksa? Aynı yaştaki çocuğunuza da mı bu şekilde yaklaşırdınız, eğer dürüst davranmak olsaydı tek suçu? Neyse ki çocuğunuz bisiklete ilgi duymuyor söylediğiniz gibi ve bu sayfaları okumuyor, muhtemelen utanç duyardım ben aynı durumda olsam.

Bazı şeyleri düzeltmek için her ne kadar affeder yapıda olmak gerekse de, bundan daha önce kabullenir yapıda olmamız gerekir. Öyle ayıpların üstünü kat kat örterek bir yere varılır mı? Hadi fotoğraf olayı lüzumsuz bir olaydı üstünü örttük diyelim; bütün buradaki insanları küçümsemeleriniz, hakaret etmeleriniz, tehdit etmelerinizin de mi üstünü örtelim?

İsterseniz siz bu noktada forumu bırakın, avukatınız sizin adınıza burada işlerinizi yürütsün. Biz de mazallah yanlış kişilerle muhatap olmaktan kurtuluruz.

@Serkan Yalnız

Bak arkadasim tamam ben tehdit yagdirmis olayim ben baskalarini kücümsemis olayim fark etmez ama ben bir yerde olay bitsin diye yazmistim ve özürümü resimle dile getirmek istedim. Bunu kimse görmek istemedi ve devam ettiler. Simdi bana yazilan yazilara iyimi yapiyorsunuz diyecektim. Neyse, ben kimseye tehdit yagdirmadim ve hakaret de etmedim ama bilmeyerek sinirden olmussa ben özürdiliyorum.
Sen baslattin ben bitirmek istiyorum.

Kabul ederseniz bu gülü tüm foruma yolluyorum.

http://img812.imageshack.us/img812/3691/ts2a.jpg

Geri