Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2015/2016 Şampiyonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Berke
Çok teşekkürler[emoji106] [emoji106]

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maç karıştı... Ama yendik herhalde.. :)

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Yalandan bir penaltı ile aldı yine maçı

Hakem bizden yanaydı bu sezon ilk defa :)

Defans kötü beyler :(

10 gollük pozisyon buluyoruz,5 gollük pozisyon veriyoruz.

Ama bu iyi oldu.

Bu kalecinin Tolga dan ne farkı var şimdi?

Quaresma ilk golü atıp tarihe geçemeyince ilk kırmızı kartı yiyerek geçmek istemiş.

• Beğen
Tepkiler: sivribey ve Berke
@Tolga Çelebi

geçen hafta söylediğim şeyi söylüyorum, takımın konsantrasyonu yok, dağılmış, sona yaklaştıkça bocalayacaklar, bugünkü maç sonu quresma psikolojisi takımın psikolojisi. Daha fazla bocalamadan bitseydi şu sezon.

@ÖmerMurat
Katılmıyorum niye derseniz hosogai gomezi düşürdü ikinci yarı sol köşe gönderi yakınlarında orada q7 topa vurdu sinirlenip çünkü hakem barış görmedi faulu sonra birdaha da kendisine hosogai faul yapınca dayanamadı üzerine yürüdü maçı bir daha izleyin bu dediğim olayları hak vereceksiniz.:harika:

Katılmanız için yazmadım zaten, yazdığım şey bugüne özel düşündüğüm bir şey değil, daha önceki sayfalara giderseniz aynı şeyi geçen haftalarda yazdığımı da göreceksiniz, bence takım birkaç haftadır böyle, son 3-4 haftayı göz önüne alırsak böyle, siz sadece son dakikaya bakarak karar verebilirsiniz, on defa daha izlesem yine de hak vermeyeceğime eminim bu yüzden.

@kutlucan

@etemete
Maç yalandan bir penaltı ile 1-0 bitti tabi

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT_z2K2Iz8Tw_TCEDGfFyFfLgwz71XKEpXAVxm7L3oEeqkil3S1JjicwgejXw

@etemete

Bal gibi penaltıydı. Adamın ayağına dokunup dengesini kaybettirip düşürüyor orada iyi izleyin görürsünüz.

Sonuç olarak skor 3-2 tebrikler Beşiktaş

Şu içtenliğe bakar mısınız...

https://i.hizliresim.com/9o3nM3.jpg

Yalandan penaltıları çok gördük biz renklilerde. Şimdi mi zorunuza gitti :D
Ayrıca bal gibi penaltıydı. @Anonim haklı :harika:

Hadi gözün görmüyor da kulağın da mı duymuyor
Aç izle biraz ne diyorlar bak bakalım pozisyon için
Millet herkesi kendi takımı gibi sanıyor
Hakedilmiş bir galibiyet

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri