Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bianchi Dakar yenileme

Scudo
Bugün boyacı ile konuştum fiyat olarak 70-80tl dedi ama asıl can alıcı nokta "bisikletle uğraşmam" dedi :) Yani uzaktanda olsa bi tanıdık lazım. Kağıt zımpara ile mi zımparalıyım neyle zımparalıcam ki, çok çiziliyo kapanır mı o çizikler. Ayrıca arkadaşlar amortisör hakkında bilgisi olan yok mı? hakkatten bir parçası değişmiş mi ya.

Bu arada köyde olan diğer bisikletimi bugün getirdim, onuda ufak bir sorunu var arka göbek dağıldı pedal çevirdiğim halde dönmüyo. Bianchi Thomısus... Sanırım bi 16kg var.

GelİŞmelerİ Merakla Beklİyoruz

çok heyecanlı gelişmeleri biz de bekliyoruz :D

Dizi gibi bir sonraki bölümünde ne olacak acaba :D Devamını bekliyoruz kolay gelsin

sağlun arkadaşlar... Bir sonra ki bölüm bisikleti zımparalama ama boya kısmına ne zaman geçicem bilmiyorum :D

Bugüm çift amottisörlü bisikleti yaptırıcam bari bu bitene kadar onunla gezerim :)

bahadır abi 300 YTL demiştim :) ama o kadar para verme bence bir maşaya :) forumda 2. el çok temiz işinizi görecek havalı maşalar da var :)

çok süper ilerleme var gerçekten dizi gibi :) inşallah dilediğiniz yere getirirsiniz yol arkadaşınızı :)

İnşallah olacak yaa :) Zımpara yaptım bugün hepsi bitmedi yarın devam edicem fotoğraf eklerim ;) Amortisör sanırım temizleyip boyatım takıcam onuda zımparalıyorum yarın devam işte :) Hatta gidon gidon boyağazı ve kelepçeyide boyatıyorum :)

Sezon finalini merakla bekliyorum :D

Bende merak ediyorum ,insanın işe başlaması zor başladıktan sonra gerisi geliyor boyadan ziyade sökme işlemi çok gıcık ve zımparada önce belli bir kalınlıkla başlayıp sonrada en ince numaralar ile zımparaladığınızda çizikler kaybolur ama baya vakit ister ve tabi sabır

Bisikletin her parçası param parça :) Nasıl toplucam acaba. Bugün ise ön dişli grubunu çıkarttırdım ama göbeği nedense çıkarmadı gerek yok dedi :confused: Aslında gerek var tabii... İzmitte kendime iyi bir bisikletçi bulmam lazım. Zımparala yavrum zımparala :D Daha çok iş var. Bu arada kador daha bitmiş değil... Can sıkıntısından bazen diğer parçalara saldırıyorum :D Ayrıca orda olmayan gidonda foto çekildiği esnada zımparalandığından fotoda yer alamadı malesef ama onunda işi bitince foto çeker koyarım :)

ben bu şekilde zımparalayıp parmaklarımı hep yara yapmıştım. Zımparıyı esnek ve kalın birşeyin üzerine sarıp öyle zımparalayın bence

Evet benimde parmaklarım hem biraz acıyo hemde siyahlığı hemen çıkmıyo... :) Ama napalım bu şekilde daha iyi oluyo sanki... Gülü seviyoruz dikenine katlanıcaz. Arkadaşlar bu parça nedir... Kaç gündür sorucaktım unuttum :) Neden amortisörün içinde nedir ne işe yarar... :)

Hocam o parçanın görevi maşanın içinde bulunan yayın kenarlara çarpıp ses çıkarmasını önlemek. Sizinki biraz deforme olmuş gibi eğer imkanınız varsa ona benzer birşey kullanın derim.

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Ustaoğlu
Aynısından bulabilirmiyim... Ben aynı parçanın yenisini almayı düşünüyorum da... :)

Arkadaşlar boya işi bittikten sonra sırada sele var. Bisikleti komple boyattığımda siyah-beyaz olcak ve seleninde buna uygun olmasını istiyorum. Nasıl bir sele önerirsiniz, hafiflik önemli ama tasarım ve rahatlık daha önemli. Ben bir tane buldum ama iyi mi kötü mü bilmem.

bahadır kardeş zımpara bitmiş ama bence ince bir zımpara ile yüzeyi iyce düzelt artık zaten sona gelmişsin çıkarmak kadar uğraştırmaz merak etme 1200 çokmu ince kaçar bilmem ama yerinde olsam ince bir zımpara atarım bu kadar emek boşuna gitmesin demi

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Ustaoğlu
Geri