Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bianchi Dakar yenileme

Scudo
Astar falan kapatmaz mı yani? Bi boyacıya gösteriyimde bakalım kapatmaz derse üstünden bir daha geçeriz zor olmaz... :)

Bahadırın ağzından... Bisiklet cumartesi günü bitiyormuş. Yarın veya öbüürgün güncel fotoğraflar geliyor :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Ustaoğlu
Evet bugün uğradım ve yarın boyaya başlıcam dedi... Perşembe günü uğrarım fotoğraf makinemle :) Bakalım boya ne kalitede olucak... İnşallah basınçlı suya dayanabilir :confused:

dogrusu benım pek hosuma gıtmedı. bır de bu tarz gırıntılı selelerın damarlardakı kan akısı acısından zararlı oldugu bir arastırma okumustum

kolay gelsın guzel calısma

• Beğen
@Bahadır Ustaoğlu

İnşallah istediğiniz gibi olur.

Eveet arkadaşlar güncel fotolar geldi :) Şimdilik pek birşey belli değil çektiğim ortam pek aydınlık olmadığından çoğu zaman flaş patladı ve biraz renk yanılgısına neden olabilir... Ancak yarın gündüz gözü ile fotoğrafları yine çekicem. Bu fotoğraflardan sonra bir kat daha boyandı ve yarım saat kadar sonra da iki kat vernik atıldı ancak hava karardığından fotoğraf çekerken flaş patlıyor ve dediğim gibi hiç birşey belli olmuyor onun için onları çekmedim... yarın inşallah dışarda fotoğraflarını tekrar çekicem artı parçalarıda takılıcak :) Vee inşallahta biticek.

Hadi hayırlısı olsun bakalım.Merakla bekliyoruz nasıl bir mtb olucak,uzun bir değişim süreci geçirmiş:).Kazasız belasız sürüşler dilerim...

• Beğen
@MACHOO

Sağol cihad... Renkler aynı olcak ama seninkini kalitesine ulaşmak çok zor :)

Bisiklet sevgisi böyle birşey olsa gerek. umarım istediğin gibi bitirirsin. bence bu bisiklet sende bir duygu patlaması yapabilir:) ilerde utunamayacağın bir anı olur inş: bitmesini merakla bekliyorum kolay gelsin

• Beğen
Bianchi amblemi, yazısı ve model yazısını nereden bulabilirim acaba... İzmit yetkili servisine sordum yok dedi?

bence bıanchı yazacagınıza kendınıze has bır sey yazdırın (lıselım ısyankar guzelım tarzı seyler olmasada varsa takma adınız falan :))

bu arada bılıyorsunuzdur bu yazıları bır reklamcıda veya ozalitçide bastırabılırsınız

• Beğen
@tuninger_haa

Orjinal olsun istiyorum... Yoksa scott yazdırıcam :D Hadi bianchi yazısı reklamcıda olurda önde ki amblem nasıl olcak... :confused:

@Bahadır Ustaoğlu
anladım sız bılırsınız tabı:)
o da normal folyoyla olabılır veya dıjıtal baskı olabılır. forumda bır kaç ornegı var baskının.

• Beğen
Yarın yarın :) Yarın inşallah ayağa kalkıcak... Hani yarına yetişmese bile pazartesi günü kesin olarak tamamen bitmiş olur...

Yalnız dış lastikte kararsız kaldım :confused: Yol lastiği mi alsam arazi lastiği mi? Bazen oluyo araziye giriyorum ama bazen de asfaltta 60-70 km yol gidiyorum...

Geri