Evet boyayı biz yapıyoruz yani bisikletçi murat abi yapıyo Astar tüpte sprey yani ben ilk defa gördüm boyayı yapan murat abi almış...
Astarın faydası, boyanın kalmamasını yani yüzeye daha iyi yapışmasını ve malzemenin paslanmamasını sağlıyo. Gerçi benim ki alüminyum ancak çelik kadro da hem boyanın kalitesi için hemde kadronun ömrü için gerekli birşey
hangisinde daha fazla kullanıyorsanız onu alın derim mesela ben arazide kullanıyorum daha çok o yuzden bisikletin üzerinde gelen maxxis advantage işimi görüyor ama yolda kullanıyorsanız yol lastiği alın derim. ben dün maxxislerle 80 km yol yaptım ömrümü yedi arazi lastiği yolda bayabi olumsuz etkiliyo yinede karar sizin..
Eveet... Bisikletim çok şükür bitti Pedala bastıkça ok gibi öne fırlıyo inanılmaz alet oldu Yalnız fotoğraflarda sele ve borusu takılı değil onların fotoğraflarıda yarın gelicek.
Yok şenol abi yok... Herşey tıkır tıkır çalışıyo Ancak amortisörde ufak bi tıkırtı var onunda nerden yaptığını biliyorum... Bi kağıttan bahsettim ya hani almaya fırsat olmadı bir türlü sanırım sorun orda... Ama ilerde inşallah kilitli amortisör alırım... Şu anda tek sorun o başka hiç bir şey yok...