Sipariş vermeyi düşünen arkadaşlara fikir vermesi açısından, 04-05-2017'de yola çıkan siparişim bugun (17-05-2017) PTT kargo tarafından teslim edildi. %18 Gümrük vergisi +Damga vergisi 0.6TL+Gümrüğe sunma ücreti 4.0TL ödedim.
Iyi günler bike components den sipariş vereceğim daha önce sipariş verenlere sorum şudur ,resimde gördüğüm bisikletime uymuyor ama altta ornek ;m6000 veya m6025 diyor bana m6025 lazım siparişte onu seçemiyorum onu alırken bildirmem mi lazım birde bisikletin ölçüsü 31.8 bunları bildirmem mi lazım ?vites seti alacağım bir türlü ne yapacağımı bilmiyorum ilgilenebilir mısınız ?telefon num:05061218810
Siteden sipariş verdikten sonra telefon numaramı eklemeyi unuttuğum için sipariş numarası üzerinden mesaj yazarak telefon numaramı fatura adresine yazabilir misiniz diye yazdım. Kısa bir süre sonra anlattığım husus ile ilgilimi bilmiyorum attaki gibi bir mail geldi: Google translate ile çevirdim ama ne demek istediğini anlayamadım yardımcı olur musunuz.
Bisiklet bileşenlerinde sipariş makbuzu
REQUESTS ve TRANSFERS için lütfen XB3075404X sipariş numarasını belirtin.
Siparişinizin faturasını bisiklet bileşenlerinde onaylıyoruz.
Yasal anlamda sipariş teyidi, malın teslimat adresinize gönderilmesi ile AGB'ye göre gerçekleşir.
Siparişiniz, (link) adresinde okuduğunuz ve kabul ettiğiniz Genel Şartlar ve Koşullarımıza dayanmaktadır.
Genel şartları ve koşulları bu e-postanın sonunda veya https: llwww.bikecomponents.de/de/agb/ adresinde bulabilirsiniz.
Orada da zaman sınırlı sınırlı iptal veya geri dönüşün kesin bir açıklamasını bulacaksınız!
Ben urunumu teslim.aldim 11 gune yakin turkiyeye girisi surdu turkiyeye girdikten sonra urun 300 auro oldugundan gumruge girdi fakat 4 gunde elime ulasti biraz daha bekle bence
bende bike-discount.de den alışveriş yapıyorum kargosu ve fiyatları dha uygun ve de daha fazla çeşit var tercih etmemdeki en öncelik sebep çeşitlilik. benmde 210 euroluk alışverişime 170tl vergi çıkmış.
arkadaşlar siteden bu lastiği almak istiyorum
(link)
fiyat 28 euro civarı 30 eurodan dusuk oldugu için sanırım vergiye girmiyor ama 2 lastik alıcam ayrı ayrı 2 sipariş versem vergiden muaf olurmuyum yoksa site aynı adres aynı kişi oldugundan beraber mı yollar toplam fiyatla
Sikinti su detchaonda bu renkler yok bu pro4 un bu linkteki rengi yok bende on tarafa mavi arka tarafa yesil olanini alcaktim degisiklik olsun diye bu arada bisiklet bu
Belki de cirkin komik durcakti farkli renk ama neyse sonucta alamiyorum olmadi conti 4000 bakicam bulamazsam dechatlon yolu gozukcek mecbur..
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu lastiği araştırdım sağlam daha az patlayan lastik arıyorsanız (link) modelini almanızı öneririm, michelin pro4 service course v2 lastikten kullanıcılar memnun değiller dechatlonda service course modeli var.
@sinanarmy conti 4k kullanıyorum. Üst düzey tecrübeye sahip değilim ama maxxiss dolomites ile kıyaslayınca varlığını gerçekten hissettiriyor ve güven veriyor. 25c olanını tercih ettim. Bike component ten aldım. İç lastikler vergi çift lastik vb derken Türkiye den her halükarda daha ucuza geldi.