Scudo Sports

Bike fit yaptırmak

@isosel

ben esasında @BerkEvren in mesajına itafen yazmıştım , sizle alakalı birşey yazmayı düşünmedim... 5 kişi ortalama 3 saatten 15 saat ediyor. ancak uyumadan ve yemek yemeden yapılması mümkün gibi geldi. @isosel

Scudo
@isosel
Ortada ücretli yapılan bir işlem var. Doğal olarak detayları merak ediyor insan. 5 kişi bulursam gelip işi bitiremezse bizde kalmayacak heralde bu adam :)

@BerkEvren

hocam 1 günde 5 fit sizin iddianız isterse otel de kalır öğretmen evinde kalır karayolları tesislerinde kalır komik bi muhabbete gidiyor ayrıca 20 saatte 5 fit te yapılabilir ben işin bu kısmında değilim. Bunlar gereksiz detaylar nerede kalınacak günübirlik mi olacak bu önemli değil siz fit nasıl yapılacak bunu sorun :harika:

Son düzenleme:
@isosel
Bir iletişimi - sitesi vs var mı peki?
Şehir dışında ama 5 kişi ve fazlası olursa gelir, sorun olursa telefonla düzeltir gibi şeyler söyleyince pek ciddiye alamadım doğal olarak.İnsanın aklına doğal olarak kara düzen bir fit işlemi geliyor. Ki bu durumda şahsen 200 TL vermek istemem ben.

@BerkEvren
Ben size telefon numarasını vereyim arayıp sorabilirsiniz. Minsk'e gidiyor bu hafta milli takım ile. Belki ulaşamayabilirsiniz ay sonuna kadar ama şu anda birkaç gün Türkiye'de.İsterseniz bi ararsınız. Ciddiye alıp almama konusu sizin bileceğiniz iş.

Merhaba, konuyu hortlatıyorum 😊
Bike fit yaptıranların olumlu ve olumsuz düşüncelerini alabilir miyim acaba? Şu an karar aşamasındayım ve hangisini seçeceğimi bilemiyorum
- retül sistem / barış okuducu - aktif pedal
- idmatch sistem / burkay günay - sedona concept
- Ömer Hayta Manuel sistem

@Aspirin oyum haytaya :D 2. tercihim sedona. Eğer bike fit yaptıracak HİÇBİRYER bulamazsam internetten bakar kendim yaparım. Eğer internete de ulaşmam mümkün değilse bu durumda son çare olarak aktife giderim :ssrtcbya:

İçlerinden birine fit yaptırdınız mı? Daha önce kendim internetten bakarak kendi kendime yapmıştım sonrasında hiç bir ağrım veya şikayetim olmamasına rağmen Kasım 2017'de Çağrı'ya gitmiştim fit için ve gittiğimde de aslında ne kadar bilmediğimi öğrenmiş oldum. Kısaca Bike fit nedir ne işe yarar öncesi ve sonrasında neler değişir az çok biliyorum. Geçen hafta bisikleti değiştirip 150 km kullanınca fit yaptırmam gerektiğini gördüm son aşamada sadece kime gideceğime karar veremedim. Bahsettiğim kişilere giden varsa yorumları benim için referans olacak.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bike fit yaptıranların olumlu ve olumsuz düşüncelerini alabilir miyim acaba? Şu an karar aşamasındayım ve hangisini seçeceğimi bilemiyorum

İstanbul'da House of Bike da yapıyor.

İçlerinden birine fit yaptırdınız mı? Daha önce kendim internetten bakarak kendi kendime yapmıştım sonrasında hiç bir ağrım veya şikayetim olmamasına rağmen Kasım 2017'de Çağrı'ya gitmiştim fit için ve gittiğimde de aslında ne kadar bilmediğimi öğrenmiş oldum. Kısaca Bike fit nedir ne işe yarar öncesi ve sonrasında neler değişir az çok biliyorum. Geçen hafta bisikleti değiştirip 150 km kullanınca fit yaptırmam gerektiğini gördüm son aşamada sadece kime gideceğime karar veremedim. Bahsettiğim kişilere giden varsa yorumları benim için referans olacak.

• İçlerinden birinden fit randevusu aldım 2 hafta sonrasına anlaştık. Günü geldiğinde giyindim,hazırlandım ve yola çıktım hafif yağmurlu bir günde 20 kmye yakın bir yol gittim ve kendilerine ulaştım. Baktım randevuda başkası var :D Dedim "benim randevu?" -"Aa ben onu not almayı unutmuşum" dedi. Ve diğer müşterisiyle ilgilenmeye devam etti :D Özür dilemesini geçtim, kalkıp oraya gelmişim ve bana herhangi bir çözüm önerisi bile sunmadı (az bekle seni de halledelim, veya şu gün gel gibi). Tamam deyip çıktım o gündür o firmaya girip çıkmıyorum :D akabinde duabiye göç etti zaten (isabetli bir karar)
  • İçlerinden başka birinden çok sayıda (hepsi de yarı profesyonel düzeyde) arkadaşım fit yaptırdı ve adamlar bisiklet üzerinde inanılmaz estetik görünüyorlardı zaten. Yani bisiklete TAM UYDUKLARINA emin oluyorsunuz gördüğünüz an. İlginç bir his, tarif edemem görmeniz gerek :D Kaldı ki bu bahsettiğim yer zaten kendisi milli sporcu, halen profesyonellere fit hizmeti veriyor.
  • İçlerinden üçüncüsü, ki bu fit camiasına en yeni giren (tahmin edebilirsiniz güzel tüyo verdim :ssrtcbya:) hiçbir ilişiğim olmadı fakat kullandıkları sistemin en yeni, en son çıkan en akıllı sistem olduğunu ve her ayarı bilgisayarın yaptığını/hesapladığını, bu sebeple de insan hatası faktörünü en aza indirgediğini "biliyorum". Bunun dışında tecrübem yok :D

Ben fitimi kendim yaptım zamanla :D İlginç oldu evet

Merhaba,

Olumlu yanı: uzun sürüşlerde konfor, az da olsa performans artışı.
Olumsuz yanı: yüksek fiyat.

Ben yeni bisiklet alırken kampanya vardı, ücretsiz yatırmıştım o yuzden herhangi bir kotu yanını görmedim :)

Konu sayfalar bazında okunduğunda, bilimsel bir uzmanlık alanı olduğu, insan anatomisinde olumlu etkileri olduğu ve ilerleyen yaşlarda ortaya çıkabilecek sorunları önlemede başarılı olduğu görülmüştür...
Bu sporu kendi anatomik yapımıza uyan bir düzenleme ile sağlıklı bir biçimde yapmak istiyorsak "bike fit" yaptırmamız kendimize yapabileceğimiz bir yatırımdır..

@Serkan Mıstınoğlu isim vermeden ancak bu kadar tarif edilebilirdi 😅 duymak istediğim bu tarz şeylerdi teşekkürler.

@cazci anatomik olarak faydalarının farkındayım ve herne kadar fazla km yapmasamda sağlık için ciddi faydalı bi olay, binlerce kez hareket eden eklemlerden bahsediyoruz ufak bi hata telafisi olmayan sonuçlar doğurabilir. İşi sağlama almak en iyisi bence

tekrar hatırlatma :) 5 kişi veya üzeri olacak şekilde ayarlanabilirse Aziz Ay kişi başı 250 tl ye takımları toparlayıp İstanbul'a gelebilir. Bilgilerinize.

Arkadaslar haftada bir kelle paça Çorbasi icin cok faydasini goreceksiniz.
( Tum mevzuya aşiri fransiz forum sakini )

Arkadaslar haftada bir kelle paça Çorbasi icin cok faydasini goreceksiniz.
( Tum mevzuya aşiri fransiz forum sakini )
Tahtakale'nin girişinde hemen solda "Kazan İstanbul" var. Kelle paça, ciğer, söğüş her şey var. Tavsiye ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Tahtakale'nin girişinde hemen solda "Kazan İstanbul" var. Kelle paça, ciğer, söğüş her şey var. Tavsiye ediyorum.
Offf aglattin ya bilader sabah sabah. Saygilar
79247291_3308921695849879_381658039532388352_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: Pawcraft
Merhabalar spd alıcam ama ikinci el yol spd yayları deforme veya eskime özeligini kaybedermi problem çıkarırımı

@Pandermos ilk bisikletim uzerinde cok eski look pedallar vardi satana kadar faal olarak kullandim herhangi bir problem yasamadim ama bu sizin problem yasamayacaginiz anlamina gelmez ne yazik ki. Malzemenin kullanim sekline bagli bir calisma araligi var. Takip cikartma sayisi var. Yaylar cok sert malzeme olan yay celiginden yapilir ve darbe almadigi surece kolay kolay kirilmaz diye biliyorum. Aradaki fiyat farki-temizlik gibi faktorlere bakip karari verin.

Merhabalar spd alıcam ama ikinci el yol spd yayları deforme veya eskime özeligini kaybedermi problem çıkarırımı
Bike Fit ile spd pedalı nasıl bağlayacaksınız merak ettim doğrusu :) Sağ üst tarafta arama yapman için yer mevcut. Spd pedal yaz bir sürü konu çıkar. Sorunun yeri bu konu değil malesef.

Geri