Scudo Sports

Bike fit yaptırmak

@isosel
Soylesene bilader kac liraymis? " Hadi Avrupa bizi kiskaniyor " kafasindan gidelim kac Bulgar Levasi? ( 2 leva bir euro idi en son )

Scudo
@mariokaldato
Tahminimce 450-500 TL isterler.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Türko
Çağrı yakında İstanbul a gelecek ve geldiğinde bikefit yapacakmış. ilgilenenler instagram adresinden iletişime geçebilir.

@isamorgil
Tankerde çalışan çarkçıbaşı bir arkadaşım var. Gemide sürekli fitness yapıyor, inince ironman koşuyor ya da tur bisikleti ile uzun yola çıkıyor. Çok özeniyorum kendisine.

@umutcelik Valla bende tankerde çalışıyorum ama çoğu zaman uykumuzdan bile kestiğimiz iş tempolarında çalışıyoruz. öyle sekiz saatlik mesai sonrası şöyle bir koşu bandını aşındırayım gemisine hiç denk gelemedim :(

Aslında biz bikefit yaptiramayanlar kabilesi olarak, yaptırabilenleri kimi zaman kiskaniyor, kimi zaman imreniyoruz off duygularim cok karisik
2019-06-14 18.40.58.png

200 tl neresi hemen yaptıralım @isosel

@makaram
Genelde yazıyorum konya da aziz ay hoca. Başka şehirde iseniz bisiklet bedeni size uymak kaydıyla 5 kişi ve üzerine gelebiliyor

• Beğen
Tepkiler: makaram
200700

Yaptırma planım var, ama önce kitabını bir okuyayım :) :D Yaptıran kişi de konu hakkında fikir sahibi olursa daha verimli fit olur diye düşünüyorum. Kitap fazla uzun değil (200 sayfa).

ozellıkle yol bısıkletı satanların bu konuda fıkır sahıbı olması lazım ve teslım edılırken kabaca yakın olculerde ayarlar ucretsız yapılmalı.ben 1 saat sonra ıskence cekmeye baslıyorum seleden belden kaynaklı ayarlar yanlıs oldugu ıcın muhtemelen.cok onemlı bır konu.paraya kıyılası aslında.

Ankara da bike fit yapan yer var mı? Varsa ücreti nedir ?

@isosel
Peki fitten sonra kontrol için nasıl bulucaz hocayı? Yaptım oldu denecek bir işlem değil ki bu?

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
Eğer profesyonel bir kişi tarafından yapılıyorsa aslında kontrol için birisinin fiziken yanında bulunmasına ihtiyacınız yok. Tabii ki sürüşten bir hafta sonra fit yapan kişinin yanına gitseniz ve artısını eksisini konuşarak rötuş yapsanız daha iyi ancak imkanınız yoksa da bu dünyanın sonu değil. Ben bike fit'imi Çağrı Terzioğlu İzmir'e geldiğinde yaptırmıştım, benim işlemden 2 gün sonra İstanbul'a döndü. Ben fit'ten sonra yaklaşık 1 hafta düzenli sürdüm ve isteği üzerine değerlendirmemi Çağrı'ya mail attım. Bende herhangi bir sıkıntı yoktu ancak bir problem olması durumunda mail yoluyla da ufak tefek düzeltmeler yapılabilir. Asıl önemli kısım, sensörlerle o makineye sizin verilerinizin girme işlemi. Fit'ten sonra değişiklikler gerçekten çok milimetrik oluyor.

@BerkEvren
çok büyük bir değişiklik olmayacaktır telefonla konuşularak halledilebilir büyük aman aman değişiklik olmayacaktır. kilo bile verseniz gidonu 1 tık aşağı alırsınız gibi değişiklikler.

@ophellia
Malesef henüz yok. En yakın ihtimalle gelmesi bir kaç ayı bulacak bir yer var. Süpriz olsun yazmayım şimdi.

@isosel
Bu durumda ne kadar ekmek o kadar köfte diyebiliriz sanırım.
Bu arada bir gün gelip 5 veya daha fazla kişiye fit yapabildiğine göre aldığı ücret Retül vb gibi bildiğimiz sistemlerden daha pahalı geldi bana.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
1 günde 5 kişi bana fazla iddaalı geldi fit için :) min 2-3 saat süren bir işlemden bahsediyoruz.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve BerkEvren
@BerkEvren
@srdrmrs

aynı gün gelip döner yada kalınır bununla alakalı size birşey söylemedim ve bu durum belli olmaz. Ayrıca 8 5 mesaili bir sistemde çalışılmıyor neden bu kadar takıldınız anlamadım.

Geri