BirLebowski
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.657
- İsim
- ERAY
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Focus
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Dostlar kargo bugün bambaşka bi numara ve vergi ödemesi ile daha avantajlı şekilde geldiGümrük ten birini buldum diyor ki PTT de de bize iade etsin düzeltiriz , PTT diyor ki bizde değil bizde barkod no olarak var ama paket bizde değil. Başakşehir e gitsen alamazsın diyorlar . Bikeinn 2 gündür cevap vermiyor. Şuan bankama çekilen bedel iadesi için başvurdum. Tüm ilgili belgeleri ekledim . İade bedeli beklemek daha olası geliyor. Çok uzun süre alışveriş yaptığım hiç pişman olmadığım site ilk defa üzdü beni . Belki konu bizim gümrük ile alakalı ama 2 gündür cevap vermemeleri üzdü beni.
Aldığın ürünün fiyatının üzerine yüzde 20 koy. Gümrüğe sunma ücreti ve damga vergisi de var. Google amcaya sor, hesaplama yapan bir dolu yer var.Herkese merhaba, bu siteden bisiklet alan var mı? Gümrük vergisi vs nasıl hesaplanıyor?
%18 değil mi vergi?201 lira üzerinden 100.5 lira gümrük bedeli ödersiniz.
200e 100 çok değil mi ☹️201 lira üzerinden 100.5 lira gümrük bedeli ödersiniz.
Hocam çok zaten %18 +8tl öderseniz 44tl200e 100 çok değil mi ☹
200tl ye 100tl vergi sanmıştım, sanırım 56 TL kargo 44 TL vergi ile 100tl oluyor. O zaman bir kaç ürün almak daha mantıklıHocam çok zaten %18 +8tl öderseniz 44tl
Daha önce benim aldığın ürün tutarı ve vergilendirmesi..200e 100 çok değil mi ☹
Kargo dahil 440 liralık alışverişime 73,4299- TL vergi belirlenmiş. 14 Mayısta Hollanda'da da işlem görmüş sonrası kargo falan derken 22 Mayısta Türkiye'ye giriş yapmış, araya tatiller falan girince bugün kaydı yapılmış. Yine araya hafta sonu falan girer tahminimce bir aksaklık olmazsa haftaya paket bana gelmiş olur.
200tl ye 100tl vergi sanmıştım, sanırım 56 TL kargo 44 TL vergi ile 100tl oluyor. O zaman bir kaç ürün almak daha mantıklı
kargo ücretiyle birlikte 500 tl civarına geliyor. tabi vergiyide eklemek lazım. eğer amacınız sürüşlerinizi kaydedip stravaya yüklemekse ve sensörle işim yok diyorsanız size igpsport 20 tavsiye ederim. bu cihazdan hiçbir eksiği yok ve 30 dolar civarına bulabilirsiniz.(link)
Arkadaşlar sizce mantıklı mı, ve toplam kaç liraya gelir?
Türkiye de 900 lira civarında satılıyor. Güzel ve yeterli bir cihaz olduğunu düşünüyorum