Scudo Sports

Bikeinn

Özellikle cadance sensörü kullanmak istiyorum ama anladığım kadarıyla bu cihaza da sensör takılmıyor

Scudo
Vergi nasıl oluyor?

Elektronik cihazlarda yüzde 35 gibi, diğerlerinde yüzde 18 ama fatura meblağı üzerinden. İşin güzel yanı fatura tutarına kargo dahil, velhasılı kargo ücreti de vergiyi arttırıyor.

Elektronik cihazlarda yüzde 35 gibi, diğerlerinde yüzde 18 ama fatura meblağı üzerinden. İşin güzel yanı fatura tutarına kargo dahil, velhasılı kargo ücreti de vergiyi arttırıyor.

Satıcı firma ile görüşüp, fatura düşük gösterilirse vergi az çıkabilir...Aliexpresteki firmalar bunu yapabiliyor...

Bu siteden 9 Kasım'da kask siparişi vermiştim ve dün elime ulaştı. Motosiklet ekipmanı da aldığım olmuştu. Düşük fatura düzenleseler dahi bizim gümrükte kıl bir memura denk düşerseniz ürünü almaya sizin gelmenizi isteyebilir ve kredi kartı ekstrenizden ürünün gerçek vergisini hesaplattırır.

Yakın zamanda alışveriş yapan var mı?

İndirim ile 150 € altına inen ürünler içim gümrük müşaviri mi gerekiyor yoksa 150€ altı olduğu için vergi hesaplandıktan sonra kapıda ödeme mi alıyolar bilginiz var mı

Sürekli alışveriş yaptığım sitedir. Her hangi bir sorun yaşamadım, hatta bir keresinde defolu ürün gönderdikleri için %50 ödediğim ücretin iadesini yapmışlardı. Şimdi yine alışveriş yapacağım kendilerinden.

• Beğen
Tepkiler: HexfeT
İndirim ile 150 € altına inen ürünler içim gümrük müşaviri mi gerekiyor yoksa 150€ altı olduğu için vergi hesaplandıktan sonra kapıda ödeme mi alıyolar bilginiz var mı

150€ sınırında faturadaki kargo hariç tutar önemli, indirim öncesi fiyatlar önemli değil. Sadece faturadaki bedele ikna olmazlarsa ödeme belgesi isterler.

kargo süreleri çok garip, güncel siparişin bile kargo sürelerini kafaya göre erteliyorlar.

Birazdan alış veriş yapacağım güzel bir site. Daha önce de alış veriş yaptım sorunsuz geldi.

Selamlar herkese. Ben de az önce bu siteden sipariş verdim. Kargo hariç 117 dolar ödedim.
Yeni gümrük kuralları aklımı çok karıştırdı, beni aydınlatan olursa çok sevinirim.
Anladığım kadarıyla gümrük vergisi kargo hariç fiyat üzerine ekleniyor ve gönderici AB üyesiyse %18 değilse %30 vergi alınıyor. Peki bu 150 € üstü siparişler için gümrük müşaviri muhabbeti ne oluyor?

Bike in ispanyadan yolluyor yuzde 20 vergi eklenecek siparisinize. 150euro ustu gumrukte kalir siparisiniz gumrukten cekmek icin çok yuksek bi odeme ile karsi karsiya kalirsiniz.
Yuzde 30 vergi orani avrupa birligi ulkeleri haric odersiniz. Mesela ingiltere veya çinden verseniz siparis yuzde 30 ödersiniz.

• Beğen
Tepkiler: ozan ulutaş
Bike in ispanyadan yolluyor yuzde 20 vergi eklenecek siparisinize. 150euro ustu gumrukte kalir siparisiniz gumrukten cekmek icin çok yuksek bi odeme ile karsi karsiya kalirsiniz.
Yuzde 30 vergi orani avrupa birligi ulkeleri haric odersiniz. Mesela ingiltere veya çinden verseniz siparis yuzde 30 ödersiniz.
Peki 150 üstü için ödenecek masraflar gümrük vergisi hariç sabit mi? Atıyorum 200 euro ile 1200 euro'luk siparişin müşavir masrafları vs aynı mı oluyor?

merhabalar, hız&kadans sensörü ile nabız bandı almak istiyorum ama güncellenen gümrük kurallarına göre elektronik olmalarından dolayı herhangi bir sorunla karşılaşma ihtimalim var mı acaba? veya ekstra bir ödeme yapmak zorunda kalır mıyım?

merhabalar, hız&kadans sensörü ile nabız bandı almak istiyorum ama güncellenen gümrük kurallarına göre elektronik olmalarından dolayı herhangi bir sorunla karşılaşma ihtimalim var mı acaba? veya ekstra bir ödeme yapmak zorunda kalır mıyım?
Ben nabız bandı aldım Bikeinn den hiç bir sorun olmadı.

7 Temmuz'da bikeinn üzerinden 2 adet iç lastik ile 2 adet dış lastik aldım. Kargom 13'ünde gümrüğe geldi, şuan da gümrükleme işlemi ve PTT tarafının işlemlerini bekliyorum. Farklı arkadaş grubumdan bayram öncesinde bikeinn ve bike24'ten alışveriş yapan bir kaç kişinin kargoları kaybolmuş. Onu duyunca biraz acaba dedim ama bekliyorum bakalım durum ne olacak

Geri