Scudo Sports

Bikepacking Çantalar - Kendi Yapımım

@runawayvulpes Hocam elinize sağlık çok güzel iş çıkartmışsınız.

Şu gidon çantasının bileşenleri neler, nasıl yaptınız, malzemeleri nereden aldınız, ne kadara maal oldu ?

Scudo
Elinize sağlık cok guzel olmuş. Frame packaging olarak yabamci forumlarda oldukca populer apidura su sira bu isin basini cekiyor ama bir terzi ile yapilamiyacak seyler degil. Sele alti bir 5lt de canta yaptiniz mi tadindan yenmez :) eger yerden kazanmak istiyorsaniz uyku tulumunu ve cadiri maşaya sabitliyebilirsiniz çok rahat oluyor gidona da 5lt kadar bir canta koyabiliyorsunuz. Fermuar dikişiniz güzelmiş bu arada:)

Şimdiden keyidli turlar olsun :)

Gidon çantasının birkaç detay fotoğrafı

Dosyalar

• a.JPG
    a.JPG
    145,1 KB · Okunma: 281
  • b.JPG
    b.JPG
    133,3 KB · Okunma: 271
  • c.JPG
    c.JPG
    93,3 KB · Okunma: 267
  • d.JPG
    d.JPG
    182,1 KB · Okunma: 267
  • e.JPG
    e.JPG
    90,3 KB · Okunma: 269
  • f.JPG
    f.JPG
    98 KB · Okunma: 274
Kumaş su geçir
@runawayvulpes

tekstilcisiniz sanırım ?

@cycling Tekstilci değilim ama bu tür işlere her zaman meraklı olmuşumdur o yüzden küçüklükten beri aileden vs öğrenebildiğim kadar öğrendim.

@runawayvulpes

Çanta usta eli bir tekstilciden çıkmış gibi o bakımdan sordum:) Hayırlı satışlar dilerim. Umarım en azından çanta işinde dışa bağımlılıktan kurtuluruz.

@cycling Teşekkürler. Neden bir Apidura olmayalım değil mi? :) Şu anda hem çalışıyor, hem üniversiteye yeniden hazırlanıyor hem de çantalarla uğraşıyor olduğum için işler biraz ağır ilerliyor ama yine de her şey mümkün

Aşırı bir yükle denemedim ama 5-6 kilo civarında sorun çıkmadı. Bunu kendime yaparken de fazla ağırlık koymayacağımı bilerek yaptığım için bu şekilde yaptım ama maşaya hem üstten hem de alttan sabitleyerek o sorunu da halledebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: ozankurt89
@runawayvulpes

Çinliler tekstili bizden öğrenip Avrupa da yer edindiler. Apidura vesire bana hikaye kalır.

Çok başarılı olmuş tebrik ederim. Özellikle gidon çantasını çok beğendim.

• Beğen
Tepkiler: runawayvulpes
@Ahmet Bilge Kaan AKIN

600 d polyester kumaş.

Hocam 4 lü bir seti (gidon, sele altı, üst boru üzeri ve altı) kaç liraya yaparsın. Bisikletin marka model ve ölçülerini veririm. Kumaş renklerini ve dikişi beğendim. Ama kumaşın kendisi noktasında kuşkularım var. Kumaş kullanmaya bağlı bir süre sonra sarkarmı, su geçirmez membran özellikli bir tekstile benzemiyor. Toka,şerit ve fermuarın sağlamlığıda önemli. Ama kesimini modern bulduğumu söylebilirim.

Ürünler çok güzel görünüyor gerçekten. Elinize sağlık :)

• Beğen
2 Model tavsiyesi... (Muhtemel siparişlerimde olacak bunlar)
İlki gidonda DSLR makine taşımak için bu kendine yaptığından daha dar, kokpiti öldürmeyecek bir çanta.
tamrac_TA-5767_sketch.gif

İkincisi gerekirse lens, gerekirse kuruyemiş taşımalık bu gidon keseleri...

035-2-reduced_1024x1024.jpg

Üretmek, üretici olmak adına son derece kötü bir toplum olduğumuz gerçeğinin yanında sizin el emeği çantalarınızı görünce mutlu olmamak elde değil. Tebrikler, umarım sizin bu üretkenliğinize cevap verebiliriz.

@BerkEvren Gidona takılan atıştırmalık çantalarını ben de çok seviyorum. Hepsi aklımda ve sırada. Kamera çantası için darbe emici elyaf tarzı malzemeyle güzel bir çanta yapabilirim.

@avkebele teşekkür ederim güzel yorumunuz için.

Tebrik ederim çok güzel bir işe adım atmışsınız. Yaptığınız çantalar da son derece profesyonel görünüyor. Başarılar dilerim.

• Beğen
Geri