Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir bisikletliye söylenen ilk söz ya da soru nedir?

Abi bu yaris bisikleti mi?
Sen yarisci misin?
Bu minnacik ayna harbiden arkayi gosteriyor mu? (Kask aynasi)
Bu incecik lastiklerle nasil dengede durabiliyorsunuz?
Yorulmuyor musunuz?
Burasi boyle yamuk olunca daha mi hizli gidiyor (dropbar)

Scudo
o kadar parayı bisiklete mi verdin ?
yokuş çıkarken elindemi götürüyorsun ?
aynı bisikletin bir üst modeli bende var (yanında kız arkadaşı var ve benim bisiklet toplama hangi parçanın üst modeli var acaba ? :)
erkek adamsın tayt giyiyorsun kalçan dışarıda duruyor (ön de ki çıkıntıyı görmuyorlar nedense :)

Bisiklet sürdüğümü söyledikten sonra fizik tedavi hekiminden duyduğum:
Eh işte yani spor yapmamaktan iyidir olsun.
o_O:acpsnr::agla:

Genelde ışıklarda durduğumda yanımdaki araç sahipleri camı aralayıp.
-Kaç beygir o? (Gülüşmeler) bizde bisikletimize ve kendimize laf getirir miyiz yapıştırıyoruz cevabı.
-Kaç litre yakıyo o ? oooooooo :) :)

bisikletsizken , kilo vermişsin diyenlere bisiklete biniyorum diyorum
soru şu, evde fitness bisikletimi?
yoo normal bisiklet.
ee nereye kadar gidiliyor?
nereye istersen.
bazen görenler , bunun ortadan şöyle kalın amortisörlüleri yaylıları var onlardan alsaydın diyor.
bu yaşta hala bisiklet ha teneşire gelmişsin tövbe tövbe

O lastikler nası patlamıyo öyle
Oo benim bisikleti almışın(market bisikleti sürüyor arkadaş)
Oha hayvana bak
Ulan bu bende olsa aya çıkarım aya

Annemin dediği ise(triban 520 için): Annem:Oğlum bu ne böyle incecik kıl gibi tekeri var. Sen çok yanlış almışsın. Böyle kalın tekerliler var onu alsaydın keşke tüh
Ben: Anne o bunun kadar hızlı gitmiyor.
Annem: Napacan hızı yavaş yavaş git. Hem bunun üstünde nasıl sürecen böyle iki büklüm. Bu hemen kırılır ben sana söyleyim :bsmagryr:
Ben: Anne lütfen yeter :agla:

Bir seferinde eve dönüyordum kavşakta annem ve babamla karşılaştım onlar arabadaydı. Geçiş hakkı benim olduğum yoldaydı ve iniş dolayısı ile 35 km gibi bir hızla gidiyordum önce ben geçtim onlar da sonrasında 20 km hızla eve kadar yavaş yavaş arkamdan geldiler. Arabadan inince annem "Oğlum çok hızlıydın sen profesyonel değilsin ki niye öyle hızlı gidiyorsun" dedi. :) Aslında o kadar da hızlı olmadiğini anlattım tabii. Babam kendisi de bisikleti çalınana kadar her zaman olmasa da işe bisikletle giderdi zaten. Yani destek oluyorlar, sağolsunlar.

Bir başka anım da arkadaşımla aramdaydı ve bu ilki gibi hoş değil. 6 yaşındaki bir çocuğun çizimlerinin yer aldıği bir kitaba bakarken bana "Bak çocuk neler yapmış, sen hala bisiklet sür.":acpsnr: demişti. Eminim şaka yapmıştır ama çoğu şakanın arkasında bir gerçeklik yatar.

Bir defasında da bisikletimi köye götürmek için otobüs ile bir yere kadar gidip geri kalan yolu bisikletle almıştım. Üzerimde eşofman ve sırt çantası var. Kaskım* veya gözlüğüm yok. Bir akrabam beni tanıyarak "Ooooo turist gelmiş." :)demişti.

* Artık yola kasksız çıkmıyorum.

"Yav gel ben sana o paraya kelepir şahin bulurum."

"O parayı verip bi de pedal çevirip yorulacan. La oğlum bırak ya gafayı mı yedin? "

Ve bunu diyen insanlar bi telefona 3000 tl veren insanlar, sigara içerek benim bisiklet aldığım parayı 3 ayda tüketen insanlar. Anlamıyorlar boşa anlatmayın bisikletin amacını :(

bana gelen tepkiler de hemen hemen aynı:

bilmem kaç kilometreyi kaç saatte alıyorsun,yorulmuyor musun,bacak kasın baya vardır,zorun ne

arada üniversiteye bisikletle gidiyorum 15-20 dakika sürüyor otobüse binsem o da hemen hemen aynı sürede alıyor taş çatlasa 5 dakika erken varıyordur o kadar. Yollar müsait ,şerit geniş bas pedala git hala daha oo nasıl geldin,zor değil mi falanlar. :huhuu:

- kaç para bu?
- (ağzındaki sigarayı çıkarır ve sararmış dişlerini aralayıp gülerek) o paraya motor alırdın yauvv
- (tanımadığım dayının biri yanıma sokulup) olum niye böyle artist artist bisikletlerle dolaşıyorsunuz alsana kendine bir tane bisan efendi gibi git Not: bisikletim hybrid tur bisikleti :) tekerlekleri ince olduğu için öyle düşündü sanırım
- (en kötüsü) yolun sağında şerit çizgisi ve kaldırım arasında ortalama bir hızla giderken sol tarafımdan halk otobüsü bana çarparak kaldırıma çıktı ardından kalkıp şoföre neden böyle yaptığını sorunca "sen yoldan gidemezsin ya kaldırımdan git ya da bisiklet sürme" dedi...

• Beğen
Tepkiler: hdede32
@SmtTrlk o otobüs şöförünü trafikten men etmek lazım. Böyle birisi bana denk gelirse neler yapacağımı tahmin edemiyorum. IQ'su 70 bile olmayan adamlara hayatımızı emanet etmemiz isteniyor birde :mad:

Geri