Scudo Sports

Bir bisikletliye söylenen ilk söz ya da soru nedir?

Annem=Olum kaç yaşına geldin haledaha çocuk gibi bisiklete biniyorsun! bak Anne sözü dinle artık pişman olma sonra Ben= Napim anne napim yani? Annem= ....'nın olu yani araba almış (Eeee) bankadan kredi çekmiş almış sende hiç olmazsa bunlara harcayacak parayı arabaya ver yatırım olsun ilerde Laz'ım olur :( (Bunuda arkadaşımın annesi diyormuş )" senin yaşındaki akranların çoktan evlendi çocuklarına karne hediyesi bisiklet alıyor bide odaya sokuyorsun şunu çık çık çık kim bilir nerelerde geziyorsun tü yazıklar olsun pis adam ...:D :D

Scudo
Onumdeki motorlu adami yakalayıp geçiyorum 1 kaç saniye beraber gidiyoruz
-Kaç basıyor (km saatine bakiyor)
+30(şakasına)
-Yanlış gösteriyor o gerizekalığğ (son kelimeye gerek yoktu) o an nedense komiğime geldi ve yarim saat aklıma geldikçe gülmüştüm .:p

(Yol bisikleti için) bu lastikler dolmamı
(Bisiklet fiyatını söyleyince) ben o paraya motor alırım
(Uzun bir tur yapınca) manyakmısın ne öyle
(Tayt giyince)gaymısın
(Tayt giyince) ne öyle yana yatırıp geziyorsun, teşhircimisin
(Yine tayt giyince) kocaman adamsın hiç yakışıyomu
(Kask takınca) delimisin ne öyle
(Bisiklet pahalıysa) biverde iki tur atayım (iç ses kırayım manasında)
(Yolda giderken) gardaşşş yarışakmı eki eki eki

@Kurtbey
Yemin ediyorum kayseriler heryerde kendini belli ediyor.

@soner canlı
:D

@ATALAY16

Odamda sesli güldüm

Bu tarz sorular ve ortamlar köy ve benzeri mecralarda olsa insan çok yadırgamaz dersin köy ortamı insanların tarladan ,hayvanlardan başka derdi yok adam ekmeğinin derdinde güler geçersin ama iş şehir ve metropollerde olunca çok daha acınası ve boş oluyor.sözüm ona modern insan ve gelişmiş toplum( biz neresindeyiz o ayrı muamma.) bir bisiklete bu para verilirmi? cevap=sen cebindeki zımbırtıya 3-4 milyar veriyorsun ya:kötü: sen belki o cihazla kendini saygı görürüm ve ya hava atarım sanıyorsun ama sen bir eziksin dostum kusura bakma;)Çünkü verdiğin cevap ne giyimin ne kuşamın nede davranışına yansımıyor bariz tezat bir insansın telefonun akıllı ama keşke sende olabilseydin :harika: ben hem spor yapıyorum, hemde ne havayı kirletiyorum, nede birine zararım oluyor sen bunu yapamıyorsun benden çok daha fazla istediğin halde o yüzden laf atmaların,sataşmaların bu yüzden çok fena koyuyor sana onuda biliyorum seni senle başbaşa bırakıyorum sayın ezik;)

Babam(telefonda) : ''Kış diye bakmamazlık etme, yağını filan eksik etme onun.'' Her gün işe bisikletle giden babaya sahip olmanın artısı :)

Kartal metrodaki görevli amca:-Yiğenim kaça aldın bisikleti
+1700 e aldım dayı
-(yanındaki diğer adama göstererek) Ama baksana lastiklere motosiklet gibi. Ooo diks frenide var, dağa bile çıkar bu yav

Annem evime gelince (antrede duran bisikletim için) '' Ooo kapılarda karşılıyor bisikletin bizi'' :)

Hiç yadırgayıcı yorum almadım bugüne kadar bisikletle ilgili. Full dolu kartal-izmit otobüsüne koca mtb ile bindim kimse bişey demedi. Tipte biraz barzoluk olmasıyla da ilgili olabilir. Muhtemelen, bunun üstünde emanet vardır hiç yakmayalım kendimizi, diye de düşünmüş olabilirler :)

Bir gün ruble değiştirdik yolda vites ayarı yapıyoruz arkadaşla. Serçe'den bir yaşlı bir dayı indi. yanımıza yaklaştı "Yardım lazım mı gençler?" dedi "Yok dayı sağol" dedik. baktı etti uğraşıyoruz biz. rahat durmadı içi "Yağı bitmiştir onun yağlayın çalışır." dedi. istemsizce güldük tabii biz de.
saygılar...

@tolga akyol
Ahahahhaha yarildim YAa bilader. :D sitrec ahahaaha

@mariokaldato
Abi bi de o gün piknik alanına girdik. Yürürken ayağımı burktum yan bağlarım koptu. Herkes başımda ben yatıyorum. İlgilenmeye çalışıyorlar. Adam geldi streç ile girmek yasak diyor. Zaten canımız burnumuzda. İnsanlar rahatsız oluyorlarmıș. Yalan aslında kendisi rahatsız oldu. Halbuki ki insanlar yanıma geldiler yardımcı olmaya çalışmışlardı.

Eşime ve bana ait iki otomobilimiz var ama ben bisikletle işe gidip geliyorum. İnsanların arkamdan ne konuştuklarını az çok tahmin ediyorsunuzdur.

Biz istanbulda anadolu yakasında arkadaşlarla 4 veya beş kişi gebze ballıkayalara gittik neyse girişte üçtane apaçi.ağızda sigara elinde adisyon tarzu bi koçan geldiler,,,, abi dedi park üçretli dedik bşz bisikletle gezicez park etmiycez dedi girişde ücretli neyselafı uzatayayım bitanesi bis nekadar abi dedi bende 600 dedim[emoji19][emoji19][emoji19]surat bu... Abş ben 300 liraya motor aldım dedi bşzde birbirimize bakdık bi abide bmc marka elekronik vitesli 15000 civarı bisikleti vardı heralde söyleseydik bizi tüfekle kıvalarkardı hepinize bol pedallı günler

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri