Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir bisikletliye söylenen ilk söz ya da soru nedir?

Scudo
Benden muhtemelen 10 yaş büyük birisi:
O: abi bu kaç para?
Ben: çok para
O: çok pahalı bişeye benziyor
Ben: daha pahalıları da var
O: abi bunu alıp motor taksam nasıl olur
Ben: direk motor al daha ucuza gelir, bisiklet sürceksen neden motor takcaksın ki?
O: ?!'^+%&/+^/()+
Sonuç: sessizce uzaklaşılır :koptum::acpsnr::komik:

o paraya araba alırımcılar,o paraya motor alırımcılar ... alın be kardeşim sizi tutan mı var ?

Hoca Nasreddin, oğluyla birlikte köyüne gidiyormuş. Oğlunu eşeğe bindirmiş, kendisi yürümüş. Karşıdan gelenler, oğlunu göstererek:
—“ Ak sakallı adam yürürken bacak kadar velet eşekte gidiyor. Zamane çocuğu işte.” , demişler.
Hoca oğlunu indirip kendisi binmiş. Az sonra birkaç kişiyle daha karşılaşmışlar. Bunlar ise:
— “Koca adama bak! Bu sıcakta minnacık çocuğu yaya yürütüyor. Hiç insafı yok.” demişler.
Hoca, eşeğe oğlunu da bindirmiş. Çok geçmeden yine üç beş kişiye rastlamışlar. Adamlar:
— “Zavallı hayvan! Düşüp ölecek! Hiç acımadan iki kişi birden binmişler üstüne!” demişler.
Hoca inmiş, oğlunu da indirmiş. Eşek önde, onlar arkada ilerlemişler. Biraz sonra, yol kıyısında duranlar:
— “Amma aptal adammış bu hoca, Eşek bomboş gidiyor, kendisi oğlu ile kan ter için de arkasından koşuyor!” diye konuşmaya başlamışlar.
Hoca dayanamamış. Oğluna dönüp:
— “Gördün mü, her kafadan bir ses çıkıyor. Şu dünyada kimseyi hoşnut edemiyor, kimsenin dilinden bir türlü kurtulamıyorsun! iyisi mi, kimseye kulak asmayacaksın ve kendi bildiğinden şaşmayacaksın.” demiş

"Abla, sen kaç yaşındasın?"
"Abla, senin bacakların hiç ağrımıyor mu? Her gün nasıl sürüyorsun?"
"Abla, yarışlara katılıyor musun?" Bunun nesi garip diyebilirsiniz ama bisikletim normal bir şehir bisikleti, çocuklar sırf tekerlekleri ince diye yarış bisikleti sanıyor. Değil desem de inandıramıyorum.

@Kübra C. Benide sahilde arkadaşla yarışırken ( kask eldiven gözlük tayt forma tam takım hepsi var bende o boş eldiven var bir tek ) gördüler bitirdik yarışı oturduk dinleniyoruz.İki üç tane çocuk geldi bizden iki yaş falan küçük dediler ' abi sen yarışçımısın ' (bana) dediler arkdaş bi daldı dedi ' neye benziyo olum iki birinciliği var adamın ' inandılar bir an ' yok ne yarışçısı bunları giyince daha rahat oluyorum ' dedim çoçuklar ' haa tamam ' deyip gittiler biz orda yarıldık :D

• Beğen
Tepkiler: Kübra C.
Iyi yırttın ehliyet yok fazla hız yapma

@Berat01 Merak ettim ben mi :) fazla meraklıyımda içimde kalır sormazsam

@Berat01 tamam kusura bakma dediğim gibi fazla meraklıyım :)

Bana da hep soruyorlar lastikler çok ince değil mi çabuk patlamıyormu en nefret ettiğim soru ya bilip bilmeden yorum yapıyorlar sonrada 2 saat anlat uğraş dur birde bu bilgisiz insanlar kadar bilgili öğrenmeye çalışan insanlar da var bu insanlarla sohbete doyum olmuyor ama böyle insanlar az olduğundan diğer insanlara ters tepki verince biz kötü oluyoruz bu yüzden sadece bisikletçilere selam veriyorum bu yüzden çok garip sözler duymuyorum ama bazen de hayattan soğutuyorlar ama hayata güzel yandan bakmak lazım hepimiz gidiciyiz yani ne kin tutarım nede kibirlenirim bunların hepside boş iş bence ve yazımı şu şu sözlerle bitirmek istiyorum

DÜNYA FANİ ÖLÜM ANİ KİN TUTSAN NE OLUR YANİ:)

(bu yazı biraz konuyla ilgisiz oldu ama fikirlerimi yazmak istedim idare edin artık;) )

Bisiklete bindiğimi görenler yanima gelip bana " @mariokaldato yu taniyormusun, oda bisiklet surüyor, biz onun hayranınıyaz diyorlar. Bende sişinerek tabi taniyorum mazhar osmandan koguş arkadası olur kendileri diyorum.

@UPCycling

Bende geçen sene sol göğüs kafesimi çatlatmıştım. Büyük ihtimal sendeki de çatlak. Nefes alırken zorlanır insan, yatarken, kalkarken. Sanki göğsüne birşey batıyormuş hissi verir. Ama ağrı kesici sprey ile tadavisi mümkün alçıya alınamıyor çünkü..

20 jant katlanır bisikletimi kastederek :Hocam bisiklet sana büyük gelmemiş mi?

@uniteamsah
İlk gün fenaydım da... Sırt üstü yatıp doğrulmakta zorlanıyordum. Şimdi sadece küçük bir şarapnel parçası kalmış hissi var göğsümde

LAN SENİ GAZIHLAMIŞLAR !!
(bisikletimi aldığım yerden başka bi bisiklet bayiisi tarafından)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Geri