Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir bisikletliye söylenen ilk söz ya da soru nedir?

@Melih Çolak ben acı çektirmeyi tercih ediyorum öküz arabalarına (biraz alakasız oldu ama olsun canımı sıkanın canını yakıyorum)

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
Scudo
55 yaşındayım. Katlanır bisikletimle %7 eğimli yokuş çıkarken yanımdan geçen bir ilkokul servisindeki çocuklar şöyle bağırdı: "Anaa dedeye bak la! Çocuk bisikletine binmiş"

@kamilburak35 trek pahalımı (cahilliğim için özür dilerim) zaten öncesinde söylemiştim bu konuda motor dedikleri öyle grenajlı 1000cc motorlar değil ölmeyi unutmuş scooterler den :p

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@samuelbeckett gerçekten 12.000 mi
ben ciddi ciddi o parayı bulduğumda 2. el cbf150 alırdım yaa 12.000 çok geliyo bana (buna verceğin parayla motor alsana diyen heriflere benzedim hay lanet olsun)

@Kaang96 senin yerinde olsam ve biri bana böyle böyle olcak dese 'yaw he he' der geçerim şok oldum resmen o ne be.Reis mahkeme nerde söyle dava çıkışı tiger egzozla geleyim kafasını yararım o herifin.Kaza sonrası çok ağır bir şeyin olmamıştır inşaAllah.

Kağıt toplayıcısı yanımdan geçerken: dayı o sana büyük değil mi? diye sordu.
bizim oğlanın bisikletini kullanıyordum, 20 jant s boy bir dağ bisikleti, harbiden benim oğlana bile küçük geliyor ki bana düşün artık. Bisikleti kçıma monte etmişler gibi duruyordu

en nefret ettiğim soru bu bisiklet kaç hız yapıyor? sanki araba ya da motorsiklet bu kontağı çevirip gidiyorum ya arkadaş tamamen bana bağlı istersem 10 km hızla da giderim istersem 25 km hızla giderim,sanki araba ile değil bisiklet ile geldiğim için küçük görülüyor ve alay ediliyorum gibi geliyor bana

Geri