Suphi3434
Aktif Üye
- Tepki
- 156
- İsim
- Suha
- Başlangıç
- 1979—80
- Bisiklet
- Peugeot
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Ben anlamadım bunu. Madem durmadan çevirebiliyorsunuz, neden 15 altını aldınız?Herkeşin doğru kadansı farklıdır. Kimse kimsenin kadansına karışamaz 🤣
İşin şakası bir yana, ben sağlıklı kadansımı şöyle belirledim;
Bacaklarımı zorlamayacak viteslerde ( ne çekişi hissetmeksizin boşa çevirme, ne de dizlere çok baskı yapan ağır bir çevirmeye izin vermeyerek ) durmadan çevirebildiğim maksimum sayının 15 altını belirledim.
Normal şartlarda teçhizatsız ölçebildiğim maksimum kadansım 91-92 civarları. Ben 75-80 lerde tutmaya çalışıyorum. Ne zorluyor, ne de kondisyonu düşürüyor.
Kısacası, rahat sürüşünüzü kayba uğratmadan çıkabildiğiniz üst sınır size özeldir.
Aman hocam bir an önce artır. Yoksa dolar kuru bile bu gidişle sizi geçer. Şimdiden sekizi gördü bile
50 kadro ile 122 km yapabilirsiniz bu hesapla 😂55km şehir bisikleti, 84km 54 kadro, 103km 52 kadro. Yol olsa gideceğiz de çalışma var, tek şeride düşüyor
Bu bağlamda50 kadro ile 122 km yapabilirsiniz bu hesapla 😂
Yalova'da yığılıp kalmışım. Uyandığımda köpekler yüzümü yalıyordu! 🤣🤣🤣O zamanlar fiziken yorucu bir işteydim. Ertesi gün 4 saatlik uykuyla mesai bitmek bilmedi.. Hey gidi, sürüş zordu özellikle Kartepe tırmanışı ama her dakikasına değdi. Fiziken vücut nankördür aylarca düzenli spor yaparsınız kısa bir süre yapmayınca hızla kendini salmaya başlar ama mental dayanıklılık hiçbir zaman gücünden bir şey kaybetmez yani ben kendimde öyle gözlemledim. Şuan fiziki olarak bunun aynısını yapacak güçte değilim ama mental olarak hazırım can atıyorum aynısını hatta daha fazlasını yapmak için..
243304 dosyayı görüntüle
Çaresi benim yöntem. Güzergah belirleyip "dönün" efendim.😆Hedef 51
Haritadan anlaşılacağı üzere deli dana gibi dolaşmışım yol yapıcam diye
243326 dosyayı görüntüle