Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir günde maksimum kaç km sürdünüz?

Scudo
55km şehir bisikleti, 84km 54 kadro, 103km 52 kadro. Yol olsa gideceğiz de çalışma var, tek şeride düşüyor :huhuu:

Herkeşin doğru kadansı farklıdır. Kimse kimsenin kadansına karışamaz 🤣

İşin şakası bir yana, ben sağlıklı kadansımı şöyle belirledim;

Bacaklarımı zorlamayacak viteslerde ( ne çekişi hissetmeksizin boşa çevirme, ne de dizlere çok baskı yapan ağır bir çevirmeye izin vermeyerek ) durmadan çevirebildiğim maksimum sayının 15 altını belirledim.

Normal şartlarda teçhizatsız ölçebildiğim maksimum kadansım 91-92 civarları. Ben 75-80 lerde tutmaya çalışıyorum. Ne zorluyor, ne de kondisyonu düşürüyor.

Kısacası, rahat sürüşünüzü kayba uğratmadan çıkabildiğiniz üst sınır size özeldir.
Ben anlamadım bunu. Madem durmadan çevirebiliyorsunuz, neden 15 altını aldınız?

@eshquiaa güzel tespit! :harika: iki degiskeni, bir çizgi grafikte gösterirsek, yukarı dogru çıkan aslında bisikletten aldığım keyif oluyor;).

Haftasonunu iple çekiyorum, hava yağışsız olsun da iki gün de şöyle uzun uzun, doyasıya, keyifle bisikletimin üstünde vakit geçireyim, mesafeye mefase demeyeyim. Nasıl bir tutkuysa kendimden geçiriyor beni:hhhhhh:

Bu arada, kronoloji son 3 aya ait, kısa sürede doğruyu bulma ve bisiklet aşkına...

Son düzenleme:
Aman hocam bir an önce artır. Yoksa dolar kuru bile bu gidişle sizi geçer. :krktm: Şimdiden sekizi gördü bile
Şimdi gaza geldim işte!
Şu yağmurlar geçsin, binicem GT'nin üzerine, vurucam kırbacı 😂

CYJRwq.gif

50 kadro ile 122 km yapabilirsiniz bu hesapla 😂
Bu bağlamda
100 cc lik motosikletler 100 yapıyor
125 cc likler 125 yapıyor
150 cclikler 150 yapıyor
600 cc likler kaç yapar:krsn:

Buyrun hesap ortada:ssrtcbya:

O zamanlar fiziken yorucu bir işteydim. Ertesi gün 4 saatlik uykuyla mesai bitmek bilmedi.. Hey gidi, sürüş zordu özellikle Kartepe tırmanışı ama her dakikasına değdi. Fiziken vücut nankördür aylarca düzenli spor yaparsınız kısa bir süre yapmayınca hızla kendini salmaya başlar ama mental dayanıklılık hiçbir zaman gücünden bir şey kaybetmez yani ben kendimde öyle gözlemledim. Şuan fiziki olarak bunun aynısını yapacak güçte değilim ama mental olarak hazırım can atıyorum aynısını hatta daha fazlasını yapmak için..

Screenshot_2020-10-09-23-04-11-519.jpeg

O zamanlar fiziken yorucu bir işteydim. Ertesi gün 4 saatlik uykuyla mesai bitmek bilmedi.. Hey gidi, sürüş zordu özellikle Kartepe tırmanışı ama her dakikasına değdi. Fiziken vücut nankördür aylarca düzenli spor yaparsınız kısa bir süre yapmayınca hızla kendini salmaya başlar ama mental dayanıklılık hiçbir zaman gücünden bir şey kaybetmez yani ben kendimde öyle gözlemledim. Şuan fiziki olarak bunun aynısını yapacak güçte değilim ama mental olarak hazırım can atıyorum aynısını hatta daha fazlasını yapmak için..

243304 dosyayı görüntüle
Yalova'da yığılıp kalmışım. Uyandığımda köpekler yüzümü yalıyordu! 🤣🤣🤣

<iframe height='405' width='590' frameborder='0' allowtransparency='true' scrolling='no' src='(link)'></iframe>

75km 3 saat. Tempoyu düşürür daha uzun süre pedal çevirirsem daha fazlasını yapacağıma eminim. Fakat sabah 9 akşam 7 haftada 6 gün çalışan biri olarak genç yaşımda her şeyden bezdim. Bisikletin yüzüne baktığım yok aylardır. Nefes almaya yetecek kadar enerjim varmış gibi hissediyorum. Teşekkürler Türkiye.

210KM (Sivas-Kayseri arası 206KM ve otogardan eve 4KM). Önümüzdeki günlerde mevsim finali olarak 240KM+ planımız var.

Geri