Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir günde maksimum kaç km sürdünüz?

Scudo
100km yapmıştım, 16 kilo çelik bisiklet 1.95 lastik.. eve nasıl girdiğimi, 2 gün oturamadığımı ne siz sorun ne ben söyleyeyim. acemilik işte nerden bilelim taytı zartı zurtu :)

S00620-161621(1).png

Şimdiye kadar ki en uzun sürüşüm. Gün geçtikçe mesafeler uzuyor. Ancak bir problemim var, 30 km den sonra kramp girmeye başlıyor bunu nasıl çözebilirim ?

@Vintage. Muz ve sade soda iyi geliyor. Ama bunları her zaman tüketmek lazım. Günde 1 soda muhakkak için.

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Şimdiye kadar ki en uzun sürüşüm. Gün geçtikçe mesafeler uzuyor. Ancak bir problemim var, 30 km den sonra kramp girmeye başlıyor bunu nasıl çözebilirim ?
30 km'de kramp giriyorsa ciddi mineral eksikliğiniz veya günlük hayatınızda protein tüketmiyor olmanız lazım, günde 1-2 soda içmiyorsanız deneyin, bir de daha çok tırmanın; sahilde sürdüğünüz düz 40 kilometre yolun size kondisyon olarak faydası çok kısıtlı olur. Kadansınızı arttırmanız gerekiyor da olabilir, en düşük viteste olmadığınız sürece 85in altına düşmemeye çalışın.

Bundan yaklaşık 25 sene önce 106.4 km sürmüşüm.

Tabi o zamanlar yol bilgisayarı, GPS vs. yok. Nereden biliyorum? Google maps ile açtım baktım. Çocukken oturduğumuz evden izlediğim rotaya göre hesap ettim :)

Karaman'da yaşıyorduk o zamanlar. Önce evden otogara, oradan da kaptırıp Ayrancı'ya sürmüştüm. Sonra da geri döndüm aynı yolu.

Bisiklette suluk, sepet bir şey yoktu. Bir poşete 1 litre içecek aldım, astım elciklere, sallanıyor rahatsız ediyor ama umrumda değil, tepeye dike dike sürüyordum hatırladığım :D Kulaklık takılı Aiwa marka Walkman ile, metal/rock müzik eşliğinde.

Ne güzel günlerdi be :)

Tur bisikletiyle 95 km yaptım. İlk 10 km ciddi tırmanış. Şöyle söyleyeyim 100 rakımdan 955 rakıma çıktım. Bu tırmanış 30 km ve yaklaşık 4 saati buldu.

1 aydır bisiklet sürüyorum, sedona 410 ile 51 km, önümüzdeki günlerde 80 deneyeceğim :)

Merhaba. Yaklaşık 1,5 aydır bisiklet kullanıyorum. Genelde şehir içinde 20-25 km kullandım. Geçtiğimiz gün farklı bir rota çizmek istedim. Yaklaşık 200 mt lik bir tırmanış vardı. Çıkarken çok zorlandım. Bunun sebebi kondiyon kaynaklı mı yoksa bisikletimin 21 vites olması mı? (Sportive 220). Son günlerde ise uzun tur yapmaya çekinmeye başladım.

Genellikle 45-55 km'lik sürüşlerim olur.

2 gün önce orta şiddette rampalı 93 km'lik bir sürüş yaptım ve sürüşün sonlarına doğru bacak kaslarım iyice yanmaya başladı.

Sürüşten sonra bugün ikinci günüm ve vücudum halen tam toparlanmamakla birlikte yarın sürüş yapabilecek kıvama gelecegimi düşünsemde 1-2 gün daha dinlenmek vücut sağlığım için daha iyi olacaktır.

430 km yaptım.
Hedefim 500 - 550 km yapmak. Yapabilir miyiz yörükoğlu @Cemal Ç.
İkindi zamanı çıkar, bütün gece süreriz, ATA'nın huzuruna gideriz.😉 500 km falandı sanırım. Olmazsa Kızılay'da biraz döneriz.🤣

Merhaba. Yaklaşık 1,5 aydır bisiklet kullanıyorum. Genelde şehir içinde 20-25 km kullandım. Geçtiğimiz gün farklı bir rota çizmek istedim. Yaklaşık 200 mt lik bir tırmanış vardı. Çıkarken çok zorlandım. Bunun sebebi kondiyon kaynaklı mı yoksa bisikletimin 21 vites olması mı? (Sportive 220). Son günlerde ise uzun tur yapmaya çekinmeye başladım.
Sportive 220 beğenebildin mi?

@ÆSir Bisikletimi seviyorum. Giriş seviyesi shimano seti var. Ancak bisikleti almadan önce şimdiki gibi bilinçli değildim. Forum sayesinde çok şey öğrendim. Şu anda alacak olsam üst model alırdım. Çünkü amacım tura çıkmak. Ancak bu vites sistemi ile zor olacak gibi (Tourney-21 Vites).
Sadece şehir içinde, hobi amaçlı ya da işe gidip gelmek için yetebileceğini düşünüyorum.

Geri