MertV
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.486
- İsim
- Mert
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bostancı - Ağva
231131 dosyayı görüntüle
Başlığı karıştırmışım iyi mi 😂
Bostancı - Ağva
231131 dosyayı görüntüle
Bisiklet üzerinde farketmeden kendinizi çok sıkıyor olabilirsiniz.30 km den sonra kramp girmeye başlıyor bunu nasıl çözebilirim ?
30 km'de kramp giriyorsa ciddi mineral eksikliğiniz veya günlük hayatınızda protein tüketmiyor olmanız lazım, günde 1-2 soda içmiyorsanız deneyin, bir de daha çok tırmanın; sahilde sürdüğünüz düz 40 kilometre yolun size kondisyon olarak faydası çok kısıtlı olur. Kadansınızı arttırmanız gerekiyor da olabilir, en düşük viteste olmadığınız sürece 85in altına düşmemeye çalışın.Şimdiye kadar ki en uzun sürüşüm. Gün geçtikçe mesafeler uzuyor. Ancak bir problemim var, 30 km den sonra kramp girmeye başlıyor bunu nasıl çözebilirim ?
İkindi zamanı çıkar, bütün gece süreriz, ATA'nın huzuruna gideriz.😉 500 km falandı sanırım. Olmazsa Kızılay'da biraz döneriz.🤣430 km yaptım.
Hedefim 500 - 550 km yapmak. Yapabilir miyiz yörükoğlu @Cemal Ç.
Sportive 220 beğenebildin mi?Merhaba. Yaklaşık 1,5 aydır bisiklet kullanıyorum. Genelde şehir içinde 20-25 km kullandım. Geçtiğimiz gün farklı bir rota çizmek istedim. Yaklaşık 200 mt lik bir tırmanış vardı. Çıkarken çok zorlandım. Bunun sebebi kondiyon kaynaklı mı yoksa bisikletimin 21 vites olması mı? (Sportive 220). Son günlerde ise uzun tur yapmaya çekinmeye başladım.