Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir günde maksimum kaç km sürdünüz?

güncelleme... Geçen hafta c.tesi, Bafra'dan Gerze'ye gidiş-dönüş 151 km pedalladım. Gerze'ye varınca bir Sinop mantısı gömdüm.

Scudo
Benim şahsi rekorum 80km burada bunu misliylr katlayan ağabeyler ablalar muhakkak vardır

Yoldaki eğim yolun yapısı çok etkiliyor. Mersin-Adana-Erzin 180 km sürmüştüm. En uzun mesafem bu. Epey düz yol. Cide-İnebolu arası 100 km civarı. Onlarca rampa çık çık in karşı tepeyi gör 2 km in 3 km daha çık saatlerce acayip yormuştu. Youtube sosyal medya üzerinden uzun mesafe yapanları takip ediyorum. Bu forumda da yazan Özcan Güler var örneğin. Günlük 300-400 ler havada uçuyor. Büyük saygı duyuyorum bu şekilde yol yapanlara. Benim gibi göbekli insan için de yüklü bisikletle 180 km güzel ya :) Bu yaz fırsat olursa en az 200 km ye çekmeyi düşünüyorum. 😊👍
En uzun bugün sürdüm. Elev gain sayesine 300km yapmış kadar oldum.
243418 dosyayı görüntüle
Bu rotada 175 km çok iyi performans. Sahil kısmında bile ciddi rampalar var. Dağ kısmı çok daha fenadır. Tebrikler.

Korkudan 24km yi geçemedim yarın canına okucam ;)

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Cumartesi günü 41 Km yaptım
743 m elevation gain var.
Hala bacağım ağrıyor :)

Strava kayıtlarını ekliyorum.

Strava benim telefonumda 2 saat falan kesintisiz çalışınca hata verip kaydı durduruyor.
O nedenle 2 parça halinde gönderiyorum. Aslında tek seferde yapıldı

Dosyalar

• strava1.PNG
    strava1.PNG
    242,8 KB · Okunma: 29
  • strava2.PNG
    strava2.PNG
    376 KB · Okunma: 29
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
Sanırım gençken (lise zamanları) 50 - 55 km yapmışımdır. İstanbul Çapa'dan, Topkapı ve oradan sahil, sahil hattı boyunca Eminönü, Karaköy, Beşiktaş... ve oradan Emirgan. Sonra da aynı istikametten dönüş.
Ancak şimdi (47 yaş) yol bisikletimle tek seferde en çok 35 km yaptım.

Sanırım gençken (lise zamanları) 50 - 55 km yapmışımdır. İstanbul Çapa'dan, Topkapı ve oradan sahil, sahil hattı boyunca Eminönü, Karaköy, Beşiktaş... ve oradan Emirgan. Sonra da aynı istikametten dönüş.
Ancak şimdi (47 yaş) yol bisikletimle tek seferde en çok 35 km yaptım.
Daha gençsiniz…iyi km ler çıkar sizden hala

Maksimum 45 kilometre sürdüm kayseri - himmet dede arası gittim. Gittiğim gün dolu yağmasa 90km gitmeyi hedefliyodum.

Geri