@birolcakir Sürüşe başlamadan önce ve sürüş bittikten sonra tartıldınız mı? Kilo ve su kaybınızı hesapladınız mı bir de beslenme işini nasıl yaptınız merak ettim açıkcası.
@Kudret Kurtcebe
760 kmlik Antalya turunda yeme içme ve lastik tamirleri dışında durmadım. 26 saati bisiklet üzerinde toplam 41.5 saat sürdü bu sürede hiç uyumadım. Ayrıca 5 kez lastik payladı. Duraklamalarım ihtiyaçan çok zorunluluktan oldu. Telefonu ve ışıkşarı şarj etmek gibi. @Eser Sevinç
Aslında Antalyaya gidicem diye çıkmamıştım. Düşüncem daha kısa yol Temden Ankara düşünüyordum. Hadımköy gişelerden teme girdim fsm köprüsü çamlıca gişelerinden tem kartepe sapağında polis temden çıkardı. E5 den ankaraya gitmek istemedim Yolumu Antalyaya çevirdim. Açıkçası hazırlıksız çıkmıştım yanımda yedek iç lastik bile yoktu.
Beslenmem ağırlıklı olarak meyvalı soda top kek ve çikolata oldu. Bir tost birde köfteci yusufta durdum hepsi bu. Gece yarısı 2 redbul içtim.
@Kerryn
Osmangazi köprüsünden stravaya göre 6 kişi geçmiş bayram tatili sebebiyle bariyerler açıktı polise yqkalqnmayayım diye iyi basmışımki 49 km ortalamayla geçmişim
@Kudret Kurtcebe
Araç şöfor koltuğuna oturduğum anda uykum gelir. Gözlerimi açmak için yapmadığım numara yok. Ama bisiklet sürdüğümde sanki günlerce uyumuşumda hiç uykum yok gibi. Sonuçta vucudumu tanıyorum. Ayrıca sadist değilim. Yorulduğumda dinlenmesini bilirim.
Aslında bu tür işlerde başkasının ne yaptığından ziyade kendi sınırlarımızdır. Her insana aynı diyetin faydalı olmadığı gibi bir durum.
@gıbıç
Honaz doğumluyum. Bayram tatilinde bir günde Denizli denicem. Hadımköyden 655 km