Taygun Kon
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.486
- İsim
- Taygun K.
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Adam mecburiyetten millete karşı yapıyor, spikerde zaten şehir içinde daire çizdiklerinden tuvalet için yer olmadığıını söylüyor.millete karşı yapmakda ne bileyim yani
Örneği çoktur ama okuyunca ilk aklıma gelen yol yarışlarına mtb ile giren Yunus Özdemir oldu. Trans Troy'da 1200km -9000m irtifayı 76 saatte tamamladı ve toplamda sadece 8 saat uyku uyudu. (Ki bu yarışlarda kamyon arkası - araç arkası vs yasak) İlk kontrol noktasını da (321 km) 13 Saatte sürmüş bu arada. Sizin süre de oldukça iyi. Ama rekor demek için hem detaylı bir sürüş kaydı hemde Yunus gibi birçok sürücünün eski değerlerini bilmek lazım derim. (+ Bu tip ultra yarışlar ve denemelerin hepsinde olduğu gibi kamyon arkası vs yapmamanız önemli)5 aydır araştırma yapıyorum acaba MTB ile 360km'yi molalar hariç 15.47dk zamanda bitiren var mı diye? Eğer yoksa Türkiyenin yeni rekortmeni benim. Ve bulamadım da...
Rotam cidden çok zorluydu 360km için seçilebilecek en zorlu rotayı seçtim. Ve rotam; (Antalya-Isparta-eğirdirgölü-Isparta-Burdur-burdurgölü-Bucak-Antalya) iç anadoluya gittim geldim resmen 😅
Bu rakamlar pek inandırıcı gelmiyor olabilir işin sırrı kamyon, TIR vb büyük tonajlı ağır ve azami hızı 90'ı geçmeyen araçların hemen
1-2mt arkasında *aerodinamik* yaparak kamyonun arkasında süzülmektir sırrımız. Bu sayede 70km/h'lara rahatlıkla ulaşılabilir üstelik benim gibi 19kglık bir bike ve 2.30mm lastiğini olsa bile.
Eğer olurda yine inanmazsınız diye de sizlere ve bunun için kanıtlanabilir belgeler ile instagramda öne çıkarılan hikayelerimde bulabilirsiniz videolarımı fotoğraflarımı... Rekor18.10.2020
insta payalşımım 06.11.2020
İnstagram adresim: extrem.re
5 aydır araştırma yapıyorum acaba MTB ile 360km'yi molalar hariç 15.47dk zamanda bitiren var mı diye? Eğer yoksa Türkiyenin yeni rekortmeni benim. Ve bulamadım da...
Rotam cidden çok zorluydu 360km için seçilebilecek en zorlu rotayı seçtim. Ve rotam; (Antalya-Isparta-eğirdirgölü-Isparta-Burdur-burdurgölü-Bucak-Antalya) iç anadoluya gittim geldim resmen 😅
Bu rakamlar pek inandırıcı gelmiyor olabilir işin sırrı kamyon, TIR vb büyük tonajlı ağır ve azami hızı 90'ı geçmeyen araçların hemen
1-2mt arkasında *aerodinamik* yaparak kamyonun arkasında süzülmektir sırrımız. Bu sayede 70km/h'lara rahatlıkla ulaşılabilir üstelik benim gibi 19kglık bir bike ve 2.30mm lastiğini olsa bile.
Eğer olurda yine inanmazsınız diye de sizlere ve bunun için kanıtlanabilir belgeler ile instagramda öne çıkarılan hikayelerimde bulabilirsiniz videolarımı fotoğraflarımı... Rekor18.10.2020
insta payalşımım 06.11.2020
İnstagram adresim: extrem.re