Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir seferde en uzun ne kadar yol gittiniz?

Bu konuda 24 saat rekoru nedir ? Kesin bilgisi olan var mı ? Hem Türkiye rekoru hem de Dünya rekorunu merak ediyorum. 24 saat içerisinde yapılan maksimum mesafe.
Böyle bir haber okudum ama bilmiyorum.

(link)

Scudo
millete karşı yapmakda ne bileyim yani :ytrya:
Adam mecburiyetten millete karşı yapıyor, spikerde zaten şehir içinde daire çizdiklerinden tuvalet için yer olmadığıını söylüyor. :)

Dünya rekoru, veledromda 891 km olarak açıklanmıştı geçen yıl. Sonrasında rekor geliştiyse ben takip edemedim..Bu arada Sevgili Osman Şirin'in yeni rekorunu tebrik ederim..

5 aydır araştırma yapıyorum acaba MTB ile 360km'yi molalar hariç 15.47dk zamanda bitiren var mı diye? Eğer yoksa Türkiyenin yeni rekortmeni benim. Ve bulamadım da...

Rotam cidden çok zorluydu 360km için seçilebilecek en zorlu rotayı seçtim. Ve rotam; (Antalya-Isparta-eğirdirgölü-Isparta-Burdur-burdurgölü-Bucak-Antalya) iç anadoluya gittim geldim resmen 😅

Bu rakamlar pek inandırıcı gelmiyor olabilir işin sırrı kamyon, TIR vb büyük tonajlı ağır ve azami hızı 90'ı geçmeyen araçların hemen

1-2mt arkasında *aerodinamik* yaparak kamyonun arkasında süzülmektir sırrımız. Bu sayede 70km/h'lara rahatlıkla ulaşılabilir üstelik benim gibi 19kglık bir bike ve 2.30mm lastiğini olsa bile.

Eğer olurda yine inanmazsınız diye de sizlere ve bunun için kanıtlanabilir belgeler ile instagramda öne çıkarılan hikayelerimde bulabilirsiniz videolarımı fotoğraflarımı... Rekor18.10.2020

insta payalşımım 06.11.2020

İnstagram adresim: extrem.re

Dosyalar

• Screenshot_20210305_015956_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20210305_015956_com.instagram.android.jpg
    73,7 KB · Okunma: 79
  • Screenshot_20210305_015956_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20210305_015956_com.instagram.android.jpg
    73,7 KB · Okunma: 79
Son düzenleme:
5 aydır araştırma yapıyorum acaba MTB ile 360km'yi molalar hariç 15.47dk zamanda bitiren var mı diye? Eğer yoksa Türkiyenin yeni rekortmeni benim. Ve bulamadım da...

Rotam cidden çok zorluydu 360km için seçilebilecek en zorlu rotayı seçtim. Ve rotam; (Antalya-Isparta-eğirdirgölü-Isparta-Burdur-burdurgölü-Bucak-Antalya) iç anadoluya gittim geldim resmen 😅

Bu rakamlar pek inandırıcı gelmiyor olabilir işin sırrı kamyon, TIR vb büyük tonajlı ağır ve azami hızı 90'ı geçmeyen araçların hemen

1-2mt arkasında *aerodinamik* yaparak kamyonun arkasında süzülmektir sırrımız. Bu sayede 70km/h'lara rahatlıkla ulaşılabilir üstelik benim gibi 19kglık bir bike ve 2.30mm lastiğini olsa bile.

Eğer olurda yine inanmazsınız diye de sizlere ve bunun için kanıtlanabilir belgeler ile instagramda öne çıkarılan hikayelerimde bulabilirsiniz videolarımı fotoğraflarımı... Rekor18.10.2020

Örneği çoktur ama okuyunca ilk aklıma gelen yol yarışlarına mtb ile giren Yunus Özdemir oldu. Trans Troy'da 1200km -9000m irtifayı 76 saatte tamamladı ve toplamda sadece 8 saat uyku uyudu. (Ki bu yarışlarda kamyon arkası - araç arkası vs yasak) İlk kontrol noktasını da (321 km) 13 Saatte sürmüş bu arada. Sizin süre de oldukça iyi. Ama rekor demek için hem detaylı bir sürüş kaydı hemde Yunus gibi birçok sürücünün eski değerlerini bilmek lazım derim. (+ Bu tip ultra yarışlar ve denemelerin hepsinde olduğu gibi kamyon arkası vs yapmamanız önemli)

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.

Diyecek Birşey Bulamadım Bari Kamyon ve Tır Arkası ile ilgili Verdiğiniz faydalı bilgiler ve naçizane tüyolar için Teşekkür Edeyim. Bisiklet Camiası Size Minnettar.

Ağır bir bisiklet(apaçi) ile 75 km anca gittim.Ayaklarımdan sinirler çekildi..

Gecen sene dag bisikletimle 105K yapmistim. Yarin sabaha caymazsam hedef yol bisikletiyle 125K (Kadikoy - Sapanca). Fitness seviyem gecen seneki kadar iyi degil ama yol bisikletinin hiz ve hafiflik farkiyla arayi kapamayi umuyorum.

Şimdiye kadar 108km yapmıştım Antalya Kemer arası. Ama hedeflerim daha büyük, özellikle bu yaz uzun tur planımda. Bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
93ü geçemedim henüz.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
2012 yılında 130km yaptım. bisikleti alalı bir ay olmuştu. o zamanlar acemiydim, sırt çantasının içine pilav, haşlanmış yumurta, mandalina falan koymuştum. ha birde suluk kafesi de yoktu, 1,5 litre suyu da sırt çantasına atmıştım. zor bir gün olmuştu benim için. şimdi denesem 200km yaparım herhalde

Karadeniz'in incisi Ordu'dan selamlar. Ben de bu Mart ayının sonunda 195 kilometrelik Mavi Göl turuyla şimdilik en uzun turu gerçekleştirebildim :)
Malumunuz Karadeniz bölgesinde yaşayanların uzun soluklu turları genellikle sahil şeridinde gidiş geliş lerle geçiyor. Öte yandan içerilere girmeye çalışınca rotalar en az 3k tırmanışla geçiyor. Aslında bu bölgedeki (ben dahil) bisikletçilerin yayla yoluna bakış açılarını değiştirmesi lazım. Ancak dar yayla yollarının sık kullanımı tehlike yarattığından Karadeniz bisiklet rotaları da biraz sıkışıyor haliyle :(

(link)

Tek başıma hiç denemedim arkamda çocuk varken 60km yaptım en fazla.

• Beğen
Tepkiler: enzo ve TatanQa_tr
Geri