@Mehmetali07
Evet ben de karbon masa düsünmüsdüm ve güzel duracagini saniyorum. Öneriler icin tesekkürler.
Crossbike degil de trekking bike sehir-tur bisikleti saniyordum.
@ismail eren
Malesef degistirme imkani yok, bu kadro ucuzlamisti, ondan aldim ve ucuzlayan mallari geri verme inkani olmuyor.
@ihtiyar
Bülent abi ben yarislara katilmayi düsünmüyorum, sadece bisikletlerimin arasinda böyle bisey de bulunsun diye toplamak istiyorum ayrica cokda hosuma gidiyor.
@Tolga Günsezer
Evet tolga yarislara katilmayacagim, bu kesin.
Karbon masayi kesin olarak düsünüyorum. Mekanik frenleri kesin düsünmüyorum, buda kesin. Sram'e gelince, ben sram kullanmam, olursa sadece shimano olacak ve benim bir prensipim var donanim sadece takim halinde olacak. Jant göbekleri zaten belli DT Swiss 240 ratchet, baska göbek tanimam. Jantlari dedigin gibi yol bisikletindeki (ismini bilmiyorum) o yüksek jemberler varya karbondan olanlar, iste onlari düsünüyorum ama olurmu olmazmi bilmiyorum. Anliyacagin Donanim hakkinda bilgim var ama bilgim olmayan seyler mesela yol bisikletin deki arka kaset kacli olsa iyi olur, lastiklerin büyüklügü ne olsa iyi olur, Aynakol yapraklari kac dis oluyor. Bu tür seyler de yardima ihtiyacim var. Önerilerin icin tesekkürler, yardim icin gercekten sevindim.
NOT: Bütce önemli degil, maksat bisiklet birseye benzesin ve iyi olsun.
@Kudret Kurtcebe
Kudret abi kadro boyu bana uygun, bunu biliyorum. Taman cyclo cross olmayacak belki ama bu kadrodan cyclo cross - MTB karisimi bir bisiklet yapmayi düsünüyorum. Belki ortaya cok güzel bir melez cikabilir. Yardimalrinizi eesirgemeyin, senin ve bülent abimin bu isden iyi anladiginizi cok iyi biliyorum. MTB olsaydi hic danismazdim ama bu tür bisikletlerden anlamiyorum.
@Tuncay Üner
Tesekkürler
:in:
@Halil EROĞLU
Önerileriniz icin tesekkürler.
@Kudret Kurtcebe
Evet kudret abi yris gidonu varsin olmasin ama su an düsündüm de, tamam kadroyu sorup arastirmadan gitdim kendi basima aldim oda yanlis cikti, olsun fark etmez can sagligi olsun. Ben de simdi bununla cyclo cross ve cross karisimi bir bisiklet yaparim ve degisik bir sey olur.
Böylece ikisi bi rarada olmus olur iste fenami?