Scudo Sports

Bir tane Cyclocross da benden... Centurion Crossline

@murat cömez

350 yuro 3 ile çarpar isek 1050 lira benim hibrite olabilir 700 x 32 benim teker
yalnız bu jantlar iğneli iç lastiğe göredir o vakitte operasyon yapmam lazım bu jantları araba sibopa çevirmek için jantlar hoşuma gittide ama çok para yahu,,
ağırlığıda bence hafiftir ama benim etaplarım ağır stabilize yollar birazda korkuyorum tabi çok hafif 28 jant ne olur uzun zamanda .

Scudo
@Kudret Kurtcebe

Kudret abi setin agirligi yaklasik 1800g. Ben simdi sence iyimi yaptim bu seti ve o aynakolu amayla? Kadroya yakisirmi? Yoksa bu secimim de yanlismi oldu? :)

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
http://img826.imageshack.us/img826/2341/qhes.jpg

şimdi kadro buydu herhalde,bence jantlar ile güzel duracak bu görüş beni bağlar tabi,,ben öyle düşünüyorum ,ortaya bi hibrit çıkacak bencede güzel olacak 1 kilo 800 gram ise valla korkusuzca bende dalarım aslında ağır stabilizeyede bu alexrimselerin ağırlığına bi bakayım ,,bi kıyaslama yapmam lazım bisiklet şu anda tam 10 kilo 350 gram ,

http://img801.imageshack.us/img801/7837/ei7u.jpg

evet jantlar,,valla hoşuma gitti,,

(link)

evet benim jantlar 560 gram teki ikisi 1120 gram ediyor arka rublesiz
fiatı 60 lira
yalnız yanlardan en ufak bi darbe aldığı zaman akortlar resmen bozuluyor 26 jant cross ride 'lar , asla böyle değil idi..
ruble ile birlikte sram 350 gram desek yaklaşık 1500 gram felan toplam alexrimsler ama akort bozulması moralimi bozdu tabi

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi senin jantlar gercekten cok hafif mis, o jantlar karbondanmi yoksa sedece cemberlerimi o agirlikta? Benim bildigim arka jantlar ön jantlardan daha agir olur cünkü arka göbek ön göbekten daha agir oluyor. Ama ufak bir darbe de akort ayari bozuluyorsa pek de iyi degil. 60lira yeni fiyatimi?

• Beğen
@murat cömez

murat dostum ben yukarda lingi verdim orada gramı yazıyor ama toplam ağırlığı ne bilmiyorum arka ağırdır evet karbon değil ama tam tartmadım üzerinde ruble yok iken belki daha fazla olabilir şimdi linkte açık açık yazmıyor 560 gram diyor ön taraf herhalde ya da yalnışta olabilir tam emin değilim ,ama fiat düşük olduğuna göre ağır olması mantıklıda ama ne diye orada 560 gram yazıyor onu anlamadım açıkça erdoğanlar bizle kafamı buluyor onuda çözemedim dediğim gibi önden yandan hafif darbe aldı akort aynen bozuldu yahu ,,

Ürün Açıklaması

Özellik:Çift Kat
Delik Sayısı:36
Yükseklik:20,8 mm
Genişlik:19 mm
Fren Uyumu: V-Brake
Renk.Siyah
Ortalama Ağırlık:560 gr

Adet fiyatıdır

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi ben arastirdim ve buldum ama bu cemberleri sadece 26" olarak var 28" bulamadim. Kendi sayfasinda 570g sadece cemberi diye yaziyor. Biryeder örülmüs ön ve arka jant setini gördüm yaklasik 900g ön jant ve yaklasik 1100g arka jant. Yani bu jantseti rublesiz 2kg ve set fiyati 199$ dan 129$ düsmüs.

(link)

• Beğen
Murat abi ve yine çok yakışıklı bir bisiklet yapıyorsun. Ama bundan çok senin TT'i merak ediyorum şahsen. :)

burada 29 jant yazıyor galba yanılmıyor isem,,

(link)

pahalıdır vardır hikmeti ucuzdur vardır ağırlığı misalide,
ama bu jant ağır stabilizede bana sorun yaratmadı ,bence 2 kilo jant dayanıklı olması lazım tabi uzun vadede,
daha çok ağır stabilize yapacağım
ama diyorum ya ön jantın en ufak yandan bi darbe ile akortunun gitmesi sıkıntı verici ,
artık dikkat edeceğiz ne yapalım başa gelen çekilir ,
bir de çok daha hafif jantlar ile açıkça ağır stabilizelerde bulunmam ,uzun zaman sonra o jantların akıbeti ne olur,
artık allah bilirde ,yani karbon janttan kaçıyorum gerçekte ,,

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi benim cube'nin üzerindeki DT Swiss seti de cok hafif ve onlari ben cok agir arazi de ve dag tepe kullaniyorum ama simdiye kadar ne akordu bozuldu nede herhangi bir aksilik yaratdi. Yani demek istedigim, bunun hafiflikle bir alakasi yok. Sana onlardan tavsiye edebilirim, gercekten cok güvenilir bir set.

• Beğen
Konu buraya kadar yiy geldi. Ben jantlari atlayayim. Frenler secildi demissin. Ne frenler? Ayrica Ultegra aynakolu da almissin Peki aktaricilar ne olacak, ön, arka? onlari da Ultegra mi düsünüyorsun?

@murat cömez

Jantlar çok zararlı görünüyor. Görünüş olarak manyak bir şey bunlar. ^^ Çok hoşuma gitti. Performansları konusunda bir bilgim yok.

@ihtiyar

Bülent abi arkadasimda avid shorty 4 vardi frenleri ondan almistim ama hosuma gitmedi, yani renk olarak. Ben de karar verdim FSA Slk almaya, evet ön ve arka aktaricilarda ayni model ve renk de ultegra olacak. Bu dogrumu yada yanlis bir kararmi. lutfen yanlis ise bana söyle de hata yapmayayim. :)

@enes savaş
Sagol enes, insallah yakisikli bir sey olur. TT'i merak etmeye devam et ama bitmeden kesinlikle bilgi yok. ;) Kadroyu sadece Ozzgurr biliyor ve taniyor, onun tavsiyesi üzerine aldim zaten. Burdan da yardimlari icin ona cok tesekkür ederim.:in:

• Beğen
@murat cömez

Ultegra tabii ki iyi: Senin kdronda telleri Pedalin alrindan gecirebiliyorsan, sorunsuz takilir, Kadronun resmi özümün önünde yok. Tekrar bakmam lazim: Ama önaltaricinin teli yukaridan geliyorsa Ultegrayi kücük tekerleksiz takamazsin. Önce su kadronun resmine bir daha bakayim. Tamam asagidan geliyormus. O zaman Ultegra cok iyi bir secenel. Ama Biraz baska renk taksaydin estetik olarak dah güzel olacakti. Ben 105 taktim. Ama kadrom zaten alüminyum, boyasiz.

@ihtiyar
Ya bülent abi baska rengi bosver, ben o aynakolu ebay'den acikartirmada 30euroya yeni olarak aldim. Bu durmda renk de uymasi gerekiyor diye düsünüyorum. :) Sence 30euroya renk uymazmi?:)

• Beğen
@murat cömez
Jant seti çok hoşuma gitti yeni bisikletinizde güle güle kullanın.

Iyi ucuz almissin. Bu fiyata herseyi uyar! :)

Simdiye kadar hersey guzel arkayida mutlaka ultegra set yap madem bukadar para harcadin hersey 10 numara olsun. Gidon olarak drop barda bence rahat etmezsin duz bi gidon alip guzel kelebek kollar tak bence. Lastik onerisi olarak 3 onerim var sana gidecegin yola gore. Asfalt islak yol şehir sartlari on plandaysa schwalbe kojak, uzun sehirler arasi yol ve sehirici kullanim icin schwalbe silento, islak zemin camur toprak yol diyorsan schwalbe sammy slick derim. 1 40 dan daha kalini da yakisikli olmaz. Diger markalari kullanmadigim icin schwalbeden öneriyorum.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
@Turan Babacan
Evet zararli görünüyor ama kimseye zarari dokunmaz, doktor kendi basina birakin dedi. :) Performans konusuna gelince, DT Swiss'den baskasini tanimam. :in:

@Kerim BEŞER
Tesekkürler :)

@murat cömez

Ben aynilarini 280 € ya buldum Brügelmenn' da! :) (link)

Geri