Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan 2021 Lansmanı ve Fabrika Turu

Kişiselleştirme konusunda standartları (link) belirliyor denilebilir. Bisikletin renginden kullanılan finishing kit'e kadar herşeyi özelleştirip anında fiyatlamayı görebiliyoruz.

Bisan dahil herhangi bir yerli markanın bu seviyeye ulaşmasını beklemek şu aşamada gerçekçi değil. Ancak gelecek vizyonu olarak hedeflerine bunu koyar ve işe kadro satışı ile başlarlarsa sınıf atlayabilirler.

Scudo
Kişiselleştirme konusunda standartları (link) belirliyor denilebilir. Bisikletin renginden kullanılan finishing kit'e kadar herşeyi özelleştirip anında fiyatlamayı görebiliyoruz.

Bisan dahil herhangi bir yerli markanın bu seviyeye ulaşmasını beklemek şu aşamada gerçekçi değil. Ancak gelecek vizyonu olarak hedeflerine bunu koyar ve işe kadro satışı ile başlarlarsa sınıf atlayabilirler.
Hocam kadro maşa satsın kafi şimdilik.

@Tolga_123
Aydınlatıcı başlık için teşekkür ederim.
Ama keşke Bisan'ın %54 zam yaptığını da söyleseydiniz. Verdiğim oran grand tour 105 setli için geçerlidir. Diğer modellerde farklı zam oranları uygulanmış olabilir.

• Beğen
Tepkiler: akyuzmk ve Atasoy
@Tolga_123
Aydınlatıcı başlık için teşekkür ederim.
Ama keşke Bisan'ın %54 zam yaptığını da söyleseydiniz. Verdiğim oran grand tour 105 setli için geçerlidir. Diğer modellerde farklı zam oranları uygulanmış olabilir.
Katalog ve fiyat listelerini de paylaşacağım dediğiniz modelde o oranda bir zam var diğer modellerde de %30-%40 oranında artışlar var. Ancak bazı modellerin fiyatı yanlış basılmış veya hesaplanmış. Sipariş listesinde bazıları düzeltilmişti ama nihai liste tekrar çıkmadan paylaşmak istemiyorum. Bu konu 2021 fiyat beklentileri başlığı altında konuşulduğu için tekrar konuşma gereği duymamıştım.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@Tolga_123 İyi günler Tolga Bey
Ve işinizde kolaylıklar dilerim. Geçtiğimiz 4 ay önce Bisan RX9200 model bisiklet aldım bazı sorunlar yüzünden Fabrika çok ama çok Yardımcı oldu, gerek Nazlı hanım Gerek Mehmet bey ve insan kaynakları Müthiş bir çaba içindeydiler, sizin aracılığınızla Tekrar olarak teşekkür etmek istiyorum.rx9200 Ben aldığımda 3300 TL bayi fiyatı vardı, 3 gün önce yanlış değilse. Sitenin birinde 4600 TL fiyat olacağı yazıyordu bu doğrumu? Doğruysa bırakın almayı 😊adını bile anmıyayım, Mosso alayım dedim. onun da 2021 modelini bekliyorum, Sorum şu
Bayilerde ne zaman satın ala bileceğiz 2021 model bisikletleri. Ben Trakya'da yakın bayiye sordum Kasım dedi çıkar yenileri hala ses seda yok. Cevaplarsanız çok sevinirim.
Merhaba nasıl bir yardımda bulundular. Bilgi verir misiniz

@meddah58 Servis sıkıntısı yüzünden bisiklette telafisi imkansız sorun oluştu, fabrikaya aldılar ardından yeni bisiklet yolladılar onda da sorun çıktı. En sonunda ücret iadesi yaptılar.
@Tolga_123 vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim.

@Tolga_123

Kardesim neyi savunuyorsun? Benim boyum 1.95 cm. 60 cm kadro bisikletin var mi dukkaninda ? varsa öyle konuş.

Butun global markalarin 60 cm kadrolari mevcut. Sende yoksa vizyonun yok. Ben iki senedir Turkiyede bulamadim.
Aynen abi hemen hemen aynı boylarda olan birisi olarak neler hissettiğini gayet iyi anlıyorum. 58 kadro monza aldım, topladım. Kısa mesafelerde sıkıntı yoktu ama küçük geldiğini uzun sürüşte daha iyi anladım. Dağ bisikleti kadrosu arıyorum neredeyse yok olanda zaten beni çok aşıyor. İmkan el verse hiç düşünmeden kendime göre kadro yaptırırdım. Zamanında Cararro'nun 58 kadrosunu sordum katalogda var ama 1-2 tane anca vardır fabrikada şuan yok demişlerdi.

Bisan kadro da satmalı yada kişiselleştirme imkanı olmalı.
Aynen bu tek kadro satma durumunun en çok dile getirildiği bisan praetor'da olmuştu. Şu bisikleti kadro olarak satmış olsalardı şuan sadece internetteki test yorumu değil, kullanıcı yorumu da olacaktı.

@MakRo Birde diyorlarki niye bu kadar fevri çıkış yapiyorsun. 21 inç salcanoya tandem bisikletin gidon bogazini takip ucube gibi dolasiyorum. 1 cm icin araştirmadiğim dalga dumen kalmadı. Turkiyede boyun 1.90 uzerindeyse engelli sayılman gerekiyor zaten.
BIsiklet pazarinda bisiklete binen bisiklet ureticisi ve saticisi yok denecek kadar az.
Adam âşci ama yaptigi yemegin tadina bakmiyor. Iyimi kötü mü bilmiyor.
Dukkanina gelen musteriye elinde ne kaldiysa iteliyor.
"Bu kucuk geldi " desen
"kullandikca alişirsin " diyecek
Screenshot_20201215-220147_Gallery.jpg

Bisan RX9200 aldım. Kadro ve setleri elbette bilerek tercih ettim. Ama o nasıl bir janttir? Kalitesini bir kenara bırak elbette parana göre jant seti var üzerinde. Hiç mi bir insan kontrol etmez? Her tarafı jantin çapak dolu. Üstelik böyle bir janta reva gördükleri bir elektrik bandından bile daha ince dönüp de yuzene bakmayacağın bir jant bandı takmışlar. Sonuç mu ne? Defalarca yarilan iç lastikler,yolda kalmalar ve cebinden çıkan bir sürü para. Mitasin 50 TL llik piyasada satılan lastikleri takılmış... Elbette patlama direnç beklemiyorum ama lastik teli bombe yaptı 1 ayda... Sonuç mu ne git lastik al... Yolda giderken durduk yere kırılan akort telleri... Hop git bisikletiye yaptır yine... Şunu demek istiyorum... Biraz daha özen kontrol olsun. Sattım oldu mantığıyla olmuyor bu işler... Malının arkasında durmalı ve sağlam ürünler satmali... Ha unutmadan cıt cıt öten ikide bir açılma ihtiyacı hisseden furc takımından bahsetmedim bile.
Hocam Rx9300 satın aldım şu anda herhangi bir pişmanlığım yok, bisiklet elime ulaşmadan forumdaki arkadaşların tavsiyesi ile jant bandını değiştirdim ,belki siz de tavsiyede bulunanlar arasındasınızdır hatırlamıyorum. Uzatmayayım ön tekerim bir kere patladı ama en iyi lastik bile olsa patlardı çünkü tahmini 20-25 ile girerken çukura girdim bence patlaması normaldi. Lakin mesajınızda şu üzdü beni çünkü bende de çıt çıt öten bir ses var(sanırım aynakolun oralardan geliyor)Hatta diyordum ki kilo mu aldım ben,ondan mı ötüyor diye . Zira şimdi aynı şeyi siz yazınca kuşkulandım açıkçası:( Ayrıca bir kere jant tellerini hafif bir yokladım,korktum elimi çektim bir şey olmasın diye. Amacım kesinlikle Bisan'ı kötülemek değil,sadece durum tespiti yapıyorum, kesinlikle karalama vs yapmak istemem

Çok güzel bisikletler ama RELOAD modelinde ki BİSAN yazı karakterini çok mu aramışlar?? :kötü:
Windows not defterinde yazıp ta yazıcıdan çıkartmışlar gibi :acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan ve Atasoy
Hocam Rx9300 satın aldım şu anda herhangi bir pişmanlığım yok, bisiklet elime ulaşmadan forumdaki arkadaşların tavsiyesi ile jant bandını değiştirdim ,belki siz de tavsiyede bulunanlar arasındasınızdır hatırlamıyorum. Uzatmayayım ön tekerim bir kere patladı ama en iyi lastik bile olsa patlardı çünkü tahmini 20-25 ile girerken çukura girdim bence patlaması normaldi. Lakin mesajınızda şu üzdü beni çünkü bende de çıt çıt öten bir ses var(sanırım aynakolun oralardan geliyor)Hatta diyordum ki kilo mu aldım ben,ondan mı ötüyor diye . Zira şimdi aynı şeyi siz yazınca kuşkulandım açıkçası:( Ayrıca bir kere jant tellerini hafif bir yokladım,korktum elimi çektim bir şey olmasın diye. Amacım kesinlikle Bisan'ı kötülemek değil,sadece durum tespiti yapıyorum, kesinlikle karalama vs yapmak istemem
O ses bende de vardı. Sordum foruma, sele bağlantılarındandır dediler. Sıktım düzeldi. 😊

@MakRo Birde diyorlarki niye bu kadar fevri çıkış yapiyorsun. 21 inç salcanoya tandem bisikletin gidon bogazini takip ucube gibi dolasiyorum. 1 cm icin araştirmadiğim dalga dumen kalmadı. Turkiyede boyun 1.90 uzerindeyse engelli sayılman gerekiyor zaten.
BIsiklet pazarinda bisiklete binen bisiklet ureticisi ve saticisi yok denecek kadar az.
Adam âşci ama yaptigi yemegin tadina bakmiyor. Iyimi kötü mü bilmiyor.
Dukkanina gelen musteriye elinde ne kaldiysa iteliyor.
"Bu kucuk geldi " desen
"kullandikca alişirsin " diyecek
250987 dosyayı görüntüle
Abi hakikaten çok kötü durum piyasada asla ürün bulunmuyor gidon boğazı da dahil. Anca aliexpressten alıcaz gidonu gidon boğazını sonra kırılcak ölüp gidicez. Bu arada harbi şu gidon boğazını gördükçe uzun uzun bakıp şaşırıyorum.

@MakRo Birde diyorlarki niye bu kadar fevri çıkış yapiyorsun.
Bütün eleştirilerinizde haklı da olsanız, üslup her şeydir. İnsanlarla, hele de doğrudan konunun muhattabı olmayanlarla böyle çıkışarak konuşmak size pek bir şey kazandırmayacaktır.

Bütün eleştirilerinizde haklı da olsanız, üslup her şeydir. İnsanlarla, hele de doğrudan konunun muhattabı olmayanlarla böyle çıkışarak konuşmak size pek bir şey kazandırmayacaktır.
Benim uslubumda bir terbiyesizlik yok. Dogrudan muhattab degilse niye alınganlik gosterip savunmaya geçiyor?
Ben bu konudan muzdarip oldugumu beyan ediyorum. Kimse bedava avukatlik yapmasin. Tanidigim butun bayi toplantisina gidenlere soyledim bu durumu. Buyuk marka olmak buyuk fabrika kurmakla olmaz. Buyuk ideallerin , hedeflerin olacak.
Büyuk firmayMIŞ GIBI yapmayla büyük olunmaz.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
BİSAN.jpeg
7 Temmuzda 50 kadro trx 8600 almak için bayiye gittim. Ellerinde yoktu. Fabrikayla görüştüler. 20 gün içinde göndereceklerini söylediler. Sözlerine güvenip ücreti de ödeyip siparişi verdim. 20 gün sonra bisiklet gelmedi. Bayi 1 ay beklememi söyledi. 1 ay sonra bisiklet gelmedi. 1 ay daha beklememi söylediler. Ben bekledim ama bisiklet gelmedi. Daha sonra Mehmet Sağlam ile görüştüm. Bisikletin hazır olduğunu, sadece maşa beklendiğini ve biraz daha beklememi söyledi. Ben beklemeye devam ettim. Bisiklet gelmedi. Mehmet bey benden sıkılınca Nazlı hanıma yönlendirdi. Nazlı hanım da beklememi söyledi. Ben bekledim. Bisiklet gelmedi. Kasım ayı ortalarında bayi seni daha fazla bekletmeyelim, bisikleti maşasız alalım. İdareten bir maşa takalım, sen bisikleti kullan dedi. 17 kasımda fotoğraftaki bisikleti teslim aldım bayiden. Mosso marka mtb den çıkma amortisörlü maşa takmış bayi bisiklete. En azında bisiklete binebilirim diye mutlu oldum. 2-3 gün kullandım bisikleti. Daha sonra Bisan sitesine kadro ölçülerini koymuş. Benim bisikletin üzerinde 20 inç yazıyordu. Siteden kontrol edince bisikletin 52kadro olduğunu gördüm. 7 temmuzda hiç beklemeden alabileceğim 52 kadro bisikleti parayı peşin alıp 4.5 ay bekletip maşasız olarak gönderdi Bisan. Üzerinde 1 ay daha geçmesine rağmen maşa hala gelmedi. Bayi de bisikletin 52 kadro olduğunu kabul etmiyor. Beni bisikletin 50 kadro olduğuna ikna etmeye çalışıyor. Bisanın vizyon, misyon, müşteri memnuniyeti gibi bir derdi olduğunu sanmıyorum. Standart esnaf zihniyeti. Gelsin gelsin paracıklar.

ilginç bir hikaye.

Geri