Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan 2021 Lansmanı ve Fabrika Turu

Scudo
gidon boğazının carbon ve gidonun alü olması nasıl bir saçmalık?

• Beğen
Tepkiler: MakRo
bu doğrulanmış bir bilgi mi? donanımından dolayı reload serisinden edinmeyi düşünüyordum. hatta bu başlık altına gelip kadro kalitesi hakkındaki fikirlerinizi soracaktım. bana da garip geliyordu o jantların olması. bu yapılanı şikayet etmek lazım bu arada, yanlış yönlendirici reklam eğer doğruysa.
Tamamanen algı yönetimi olduğunu düşünüyorum. Bisikletin orijinal ekipmanları ile çekmek varken bisikletten daha pahalı jant seti takip sergilemek akıl kârı değil.

mtblerinde fox takılı ama sr suntour yazıyor

• İnanılmaz
Tepkiler: Atasoy
mtblerinde fox takılı ama sr suntour yazıyor
1614442839573.png
Oradaki durum bir modelin birden çok varyasyonu olmasından kaynaklanıyor. Zaten model model donanımlar ayrılmış şekilde yazıyor katalogda. Sanırım yine orada en full model üzerinden tanıtmayı seçmişler.
@trainspotting35 cidden öyle yapmışlar. vay şark kurnazları ya, ne diyeyim. başka firmalar ürünlerini nasıl geliştirebiliriz peşinde, bizimkiler hala çakallık yapsın.

257121 dosyayı görüntüle

1614442085541.png
Bu bir çok firmada bu şekilde. Firmalar bu hakka sahipler tek bu sektörde değil diğer sektörlerde de. Tek Bisan'a özgü bir durum değil. Ama diğer arkadaşlar söylediklerinde haklı tabi. Dikkat çekmek için böyle bir yola başvurmuşlar ama katalogla görsel tutmayınca bu sefer yanıltıcı bir izlenim veriyor.

Benim naçizane tavsiyem ürünler çıkıp önünüze gelene kadar beklemeniz. Biz Mosso, Peugeot, Bisan, Bianchi, Ümit, Giant bisikletlerinin bayiliklerini yapıyoruz ve bu sene parça tedariğinde çok büyük sıkıntılar yaşanıyor. Bu nedenle bir çok firma 2021 modellerini ya daha çıkaramadı ya da çok sınırlı sayılarda üretim yapabildi. Bazıları verdiğimiz sipariş adetlerini kıstı bir modelden 10 istediysek 5 aldık mesela. Bazı markalar da bizim adet belirlememizi beklemeden direkt siparişi oluşturup sen geçen sene şu kadar almıştın bu sene bu kadar yazdık fazlasını zaten veremiyoruz dediler. Yani almak istesek de mal yok. Belki de parça tedariğinden kaynaklı donanımlarda değişiklikler olacak o yüzden hayal kırıklığı yaşamamanız için beklemenizi tavsiye ederim. Ocak, şubat tarihinde söz verilen ürünler daha ulaşmadı sanırım nisan hatta bazı firmalarda mayısı bulacak üretim süreleri.

• Beğen
Tepkiler: Ube ve masum444
Merhaba arkadaşlar. Mithra satın alanlar var mı?

"trx 8600" modeli hakkında kullanıcı deneyimlerine ihtiyaç duyuyorum. olumlu ve olumsuz özellikleri nelerdir? tercih edilen malzemelerin kalitesi hakkında neler söyleyebilirsiniz? karşılaştığınız sorunlar nelerdir?

Bisan Mtx 7400 ve 7500 araştırıyorum da stok durumları baya sıkıntılı ve fiyatada yansıyor. Stoklar hakkında bilgi verebilecek var mı acaba ? Tahmini ne zaman stoklar düzelir veya uzun bir süre böyle mi devam eder ?

2013 te salcano ng620 bekledim 4 ay. 10v zincir yokmuş stoklarında. Shimanoya sipariş geçmişler vs. Bisikletin yarı parasını kapora verdim. Caysam olmayacak, caymasam gönül razı değil.
2020 martından beri malum pandemi şartları sebebiyle stok yapanlar, peşin çalışanlar, hazırlıklı olanlar krizi fırsata çevirdi. Shimano üretiminin ara ara durması, tedarik aksamaları sebebiyle yerli montajcıların işi aksadı. Bir de gümrük işlemleri ve gümrük süreçleri var. Değişen kdv ötv mevzuatları var.

Yeni yol bisikletlerinde bir gelişme var mı? :)

Aylarca bisanın yol bisikletlerini piyasa sürmesini bekledim fakat her seferinde yurtdışından gelecek parçalarda eksiklik olduğunu bu yüzden bisikletleri satamadıklarını söylediler.Bende üzülerek baska bir markadan yana kullandım tercihimi.Ayrıca bayileride maalesef çok yetersiz hangi ürünlerin katalogda oldugunu bile bilmiyorlar hatta ustalar karbonun ne olduğunu bile bilmiyorlar.

Asker yolu bekler gibi bekliyorum eylül sonu gibi all trail eko sora çıkacak dediler :(
Bana da Ağustos başı dendi maalesef tercihimi başka markadan kullandım iyiki de kullanmışım dedim tabiki zaman ne gösterecek Amerikan Fransız ortak yapımı 8 yıl kullandım hala devam ediyorım kullanmaya Türk malı ne kadar dayanacak

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Bana da Ağustos başı dendi maalesef tercihimi başka markadan kullandım iyiki de kullanmışım dedim
fiyat perfomans aralığı cazip geldi...şehir bisikletlerimizle turalıyoruz şimdilik

• Beğen
Tepkiler: Yoldakiseruven
Şimanodan parça gelmemiştir.
Umarım tek şimanodan kaynaklıdır. (link) şu bisiklete bakınca adı dışında her şeyi ithal bir bisiklet.

Bu tip modelleri yelpazelerine eklemiş olmaları güzel bir seçenek ama daha önceki Bisan Praetor ortaya çıktı preator 'a olanlar olacak gibi duruyor. Şu diskli karbon bisikletleri en azından görsel olarak hoş duruyor ama daha önce eklediğim başlıkta bir yerlere yazdığım gibi sadece kadroyu ortaya koyup gerek renk, gerek donanım olarak insanlara seçenek sunuyor olsalar yada sadece kadro satışı yapmış olsalar daha çok müşteri kazanırlardı. Neyse koskoca firma bilmem kaç tane çalışanları var elbet bir bildikleri vardır ben sıradan vatandaşım.

Geri